Już minęło trochę czasu od pojawienia się pierwszego trailera a tu nic cisza więc postanowiłem założyć taki o to temat ;). Nie będę się zbyt długo rozpisywał ale mi jak najbardziej się podobał widać że zdecydowali się połączyć wszystkie 3 części popa mnie to w sumie obojętne tylko żeby to wszystko miało ręce i nogi.. po zwiastunie można jeszcze stwierdzić iż będzie trochę przygody czyli łażenia tu i tam tak jak to miało miejsce w władcy pierścienia.. jak dla mnie strzał w 10 bardzo lubię takie rzeczy stwarzają fajny klimat i w ogóle mam nadzieje że trochę tego chodzenia będzie, oprócz tego co najbardziej rzuca się w oczy to właśnie klimat i efekty specjalne no od strony technicznej to jak widać wszystko prezentuje się wyśmienicie, miejmy nadzieję że tak też będzie wszystko ładnie w filmie, a sam film natomiast nie będzie jakoś sztucznie przepakowany tymi efektami. Tytułowy Książę Persji też mi się spodobał nie rozumiałem tych wszystkich wątpliwości przecież to dobry aktor i nie jest może na 100 procent podobny ale wystarczająco a reszte zrobi gra aktorska. To musi byc dobry film ! :D
bedzie komputerowo przez calosc i calusnie pod koniec, napewno ksieciunio bedzie ratowal ta kobitke w jakis epicki sposob co by to zdobyc jej milosc
yeah!!11 <3 disney chociaz itak w wiekszosci filmow tak robia kuurcze "kino akcji" jak bedzie to sie sciagnie i moze nawet obejrzy...
hyym z tego co widziałem na trailerze wiele rzeczy dzieje się bez użycia CGI skoki z dachów, jakieś tam urywki z walk, wygląda na to że wszelka akcja będzie zrobiona dość pomysłowo i fajnie... Oby !! a co do tego o czym mówiłeś.. czyż nie tak samo działo się w grze ? co Ci chodzi przecież takie rzeczy jak ratowanie księżniczki w epicki sposób miało miejsce w grze i to nie raz.. ja liczę na dobrą rozrywkę z charakterem i klimatem gier ;)
Ja uważam, że film może być niezły. Trailer jest niczego sobie. Kto wie, może wreszcie ujrzymy dobrą adaptację gry???
Ja do kina wybiorę się na pewno :)
Trailer mnie na pewno nie zniechęcił. Dodatkowo rozwiał trochę moje obawy. Mam wielką nadzieję, że nie spaprają tego bo zapowiada się dobry film. I oby oddawał klimat gry ;)
grałem w Warrior Within i Dwa Trony, trailer nawet mi się podobał
wygląda to trochę jak połączenie wszystkich trzech części (szczególnie pierwszej i ostatniej - znaki na ciele, to latające ostrze, które Prince miał w prawej ręce), z domieszką Assassin's Creed (szczególnie dwa, trzy momenty w pierwszym trailerze)
mam jednak nadzieję, że powstanie jeszcze co najmniej jeden Książę, bo chciałbym zobaczyć na ekranie Kaileenę, no i szczególnie Dahakę i uciekanie przed nim :O z Godsmack - I stand alone w tle, jak to było w grze
mam też nadzieję, że w filmie będzie trochę takich akrobacji, jaka jest zaprezentowana w obu trailerach (chodzi mi o moment zeskakiwania na ścianę i odbicie się od niej - 1:36 w pierwszym trailerze (i chwilę wcześniej ze dwie inne), 0:33 w drugim), bo wygląda zupełnie jak w grze :)
zapowiada się nieźle, mam ogromną nadzieję zobaczyć to w kinie
właśnie tak! te momenty które wymieniłeś wyglądają zupełnie jak w grze po za tym nie widać żeby Prince był wygenerowany komputerowo co się chwali no i ta kamera, która jest umiejscowiona tak jak to miało miejsce w grze (sorry że sie powtarzam). To może być naprawdę dobry film wszystkie 3 części POPA mam w domu zakupione, ogólnie jestem wielkim fanem a ostatni Prince wydany w 2008 to totalna porażka pod względem klimatu grywalności dobrze że nie ma nic wspólnego z poprzednimi odsłonami, nawet sam Prince jest taki nijaki wręcz żałosny. Mam nadzieję że filmowi będę mógł wystawić mocne 8 albo chociaż nawet 7. Cieszę się też że nie tylko ja mam takie wrażenia co do zwiastuna ;) Do kina na pewno pójdę !!
powiem, że też jestem fanem, ale grałem tylko w 2. i 3. część trylogii, z czego "Duszę" uważam za jedną z najlepszy gier z jakimi miałem przyjemność się spotkać :) ta grywalność połączona z długą fabułą dały świetny efekt i chętnie wracam do WW, jak do niewielu innych
TT jak dla mnie był już widocznie gorszy i za krótki
dlatego bardzo liczę na dobry film i dodatkowo na kolejną ekranizację, już z Dahaką
Na mnie sam zwiastun wywarł duże wrażenie… Wygląda na to ze klimat gry będzie nieźle przeniesiony na duży ekran. A w końcu Pop-a kochamy mn. właśnie za ten niepowtarzalny klimacik, który (przynajmniej mnie) trzymał wiele godzin przed monitorem.
A jeśli chodzi o gł. bohatera to wydaje mi się ze Gyllenhaal świetnie spasuje do tej roli.