PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

wiecie co... szczerze mówiąc to jestem trochę zawiedzony... myślałem że księcia zagra jakoś mniej znany aktor który jest naprawdę podobny do księcia persii z gry... ale jak widac producenci nie dali się wypromowac jakiemuś mniej znanemu aktorowi który na moje oko bardziej by pasował do tej roli niż Jake. Ale jak to mówią niema tego złego co by na dobre nie wyszło... panie i panowie księcia nie zagra Zac Efron! xD :D i bogu dzięki za to... Co do Jake'a... oglądałem kilka filmów z nim i myślę że to porządny aktor i mam nadzieję że wykrzesa tyle księcia ile w sobie ma i podoła tej roli... :) (mówię to mając nadzieję że go wystylizują i bardzo upodobnią do księcia z gry, bo w przeciwnym razie nawet jego talent aktorski tu nie pomoże :D) to tyle z moich przemyśleń... ;) życzę tej produkcji jak najlepiej (uwielbiam grę prince of persia) i mam nadzieję że w 2009 roku obejrzę naprawdę świetny film który na długo zapamiętam... :)

luqas17

A ja sie chyba potnę... Nie lubię strasznie Gylenhaala, jest dla mnie strasznie sztuczny, może uznany przez krytyke ale mnie odrzuca.

okłopnie :|

ocenił(a) film na 6
zbysheck

też nie jestem do końca zadowolony z Jake'a ale miejmy nadzieję że da z siebie wszystko w tej roli i że to będzie jakoś wyglądało... :)

luqas17

O ile tych aktorów jeszcze zdzierżę tak scenariusza już nie. Dastan? Tamina? WTF?

ocenił(a) film na 6
Grievous

też mi to nie pasuje... dastan już ok uszło by jakoś bo przecież nie znamy imienia księcia, i to by mogło byc, ale tamina ? to już przesada, bo po co zmieniac imię bohaterki skoro ona ma już swoje, i brzmi o wiele lepiej od tego! mam nadzieję że już nie dokonają zmian w scenariuszu... bo jak na razie te zmiany da się jako tako znieśc, ale co będzie potem to już nie wiedomo...

ocenił(a) film na 6
luqas17

ale z drugiej strony to tylko plotki bo przecież nikt odpowiedzialny za ten projekt tego nie potwierdził (o ile mi wiadomo)...

luqas17

Ja tak patrząc tylko na to wszystko to myślę że z grę i film będzie łączył tylko i wyłącznie tytuł:/...

ocenił(a) film na 9
morrison_1986

Też mi sie tak wydaje.A ta Tamina to już przesada

luqas17

zobaczyłęm ostatnio fotos z planu i całkowicie zmieniam nastawienie - Gylenhaal naprawdę daje radę [przynajmniej z wyglądu :D]