bo przed premierą jest w polsce. Nie ma możliwości głosowania przed premierą na świecie a za granicą można ten film zobaczyc jużod 5ciu dni...
Masz racje, bo na pewno banda idiotów nie wciśnie mu 10/10 tylko temu ze im się gra podobała.
Ja się w tej grze zakochałem po prostu, mam nadzieje że z filmem będzie podobnie
film mial swiatowa premiere 9 maja - zdaje sie ze ludzie nie czekaja na polskie premiery zeby cie zadowolic....
No więc jeśli Polacy za granicą trafnie oceniają ten film to czekam na niego z niecierpliwością te 7 dni 11 godzin itd.
Ta, fajnie.. ale ja się pytam gdzie za granica?
9 maja była uroczysta premiere tylko w Londynie i tylko dla vipów wiec raczej nikogo z "plebsu" by nie wpuscili.
Premiery jako takiej dla wszystkich jeszcze nie było. Najblizsza bedzie dopiero 19 maja w takich krajach jak Austia, Finlandia, Belgia itp. Dzień później Niemcy, Słowacja.., a 21 u nas. Paradoksalnie w Wielkiej Brytani i Ameryce premiera przewidziana jest dopiero na 28 maja.
A poza tym nie wierze że z ponad tych 100 osob które rzekomo widziały film i głosowały jeszcze nikt nie podzielił sie opinią na jego temat. Wiec sorry ale wychodzi na to że jednak to banda idiotów.
Jest jeszcze jedna alternatywa (chyba tak się mówi), jakiś młotek udostępnił film w internecie, nawet chyba tak samo było z Wolferinem (tylko jego dali bez efektów komputerowych)
Jeśli byłby już gdzieś w necie to bym wiedział. Zresztą dalej trzymam się tego ze głosów 150 średnia niecałe 9 a ani jednej osobistej refleksji w komentarzach.
sądząc po trailerze, rewelacyjny będzie. Niestety trailery nie są całkowitym odzwierciedleniem filmu (bywa, że jest świetny trailer w film beznadziejny). no ale, że za film zabiera się Disney (!!) to nie da się ukryć, że film z pewnością bedzie bardzo dobry.
a co do tego w jakim stopniu będzie podobny do gry (z resztą świetnej)? jestem pewna, ze będzie je łączyć jedynie zarysowana mniej więcej fabuła (tzn. uwolnienie piasku, podróż do najwyższej wieży, walka z Wezyrem, itp.), fani gry nie powinni liczyć na nic więcej - latanie po ścianach itd. Jak każdy film oparty na grze będzie się sporo rożnic.
Ciekawa jestem czy mają w planach ekranizacje drugiej części :D
"sądząc po trailerze rewelacyjny będzie" sranie w banie i ogólne pieprzenie z trailerów gówno wywnioskujesz, tyle. Na imdb film na który tak bardzo liczę powoli sięga dna..
dużo było filmów gdzie trailer był dobry a film do bani może i teraz tak będzie. Choć z drugiej strony piraci z
karaibów nawet nieźle wyszli to może i ten film będzie dobry.
Wątpie by mieli w ekranizacjach 2 część choć pewnie zależy od tego jak kasowa będzie ta część. Film z
założenia nie miał być na podstawie gry a elementy filmu zaczerpali z całej trylogii a nie z pierwszej części.
ciekawe czy ma to coś w spólnego z tym ze jest reklama na głównej? na innych portalach film średnio sobie radzi, co z reszta przypuszczałem ze tak będzie sadząc po trailerach.
DLoN92 - <<"sądząc po trailerze rewelacyjny będzie" sranie w banie i ogólne pieprzenie z trailerów gówno wywnioskujesz>>
szkoda, ze jak 50% użytkowników czytasz pierwsze słowa wypowiedzi :P trzeba zacząć czytać całe posty, zachęcam, to nic strasznego :D
workprint... a co to? Bo ja przy takich słowach/nazwach to jestem jak blondynka z kawałów...
moja spiskowa teoria dziejów głosi że nie żadne oszołomy dające od tak na podstawie gry a że to lipne głosy przyznawane "po znajomości" przez serwis żeby przekonać ludzi żeby na to szli :P
jeśli tak, to wszystkie (albo część) filmy jeszcze przed premierą miałyby ocene 9,... albo 8,... a tak nie jest.