PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=725}

Kto zabił ciotkę Cookie?

Cookie's Fortune
1999
6,7 4,5 tys. ocen
6,7 10 1 4464
6,5 16 krytyków
Kto zabił ciotkę Cookie?
powrót do forum filmu Kto zabił ciotkę Cookie?

Uroczy obraz małomiasteczkowego południa Ameryki.

Miejsca, gdzie problemy zdają się nie istnieć, zabójstwo jest czymś nietuzinkowym i odstającym od normy, a z potencjalnym podejrzanym można pograć w celi w Scrabble i pogadać o rybach. I nawet gdyby otworzyć mu celę, on pewnie by nie uciekł.

Altman zabiera nas do krainy, gdzie czas zdaje się zatrzymał. Tak jakby kpił z szaleństwa tożsamego aglomeracjom rzucając przy okazji peany w kierunku spokojnego „zadupia”. Miejsca, w którym nawet „morderstwo” nie mogło się udać…

Świetne. Obejrzyjcie !!

Moja ocena - 7/10

Grifter

zadupie... hmmm????? Czyli to co jest za tobą. Kurcze pieczone: ludziska, miejsca, instytucje biją się abyś tyłem do nich nie stanął. Ale niestety nie możesz być tyłkiem do góry (swoją drogą niebo też może zapłakać z tego powodu). Kiedyś biedroń jechał autem z innymi prezydentami (i mieścili się jakoś w tym jednym autku) a ktoś skomentował, że lepiej siedzieć w tyle. Na szczęście z tobą takich problemów nie ma bo jesteś straight (mam nadzieję).
Twoja ocena uczyniła z tego filmu zadupie. Bo tyle warte twoje mędrkowanie.
Leć na przełaj donosić na mnie bo tylko tyle umiesz.

ocenił(a) film na 7
Shadow_dawnego_ggggggg

Masz nakukane w główce :)

Grifter

Co ty powiesz... Człowiek z jakąś maską na głowie atakuje mnie za kominiarkę.
Zresztą ,,nakukane" powiadasz. A co to znaczy jeżeli mogę wiedzieć szanowny panie?
Doniosłeś już na mnie?

ocenił(a) film na 7
Shadow_dawnego_ggggggg

Masz nayebane :)

Grifter

Masz nayebane :) i to czerwonymi ekskrementami. Mózg zanieczyściło.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Grifter

mam nakukane...??????
No to dobra:
A kuku! Tutaj jestem!

Grifter

Widzę kapusiu że już zdążyłeś na mnie naszpiclować. Jestem jaki jestem ale nigdy nie kabluję.