Może mi ktoś napisać jak skończył się ten film?
Bo zasnąłem przy momencie, jak ktoś go zamknął w tej wodzie i nie mógł wyjść i przyszła ta
jego była dziewczyna jak pamiętam.
Pomogła mu się wydostać, a póżniej biegał on po całej wyspie szukał we wszystkich domkach tej dziewczynki. W końcu poszedl do jednego domu i ta napadly go 2 kobiety , które pobił, . Później się przebral i poszedł na ten cały obrzęd , tam była przywiozana "ta" dziewczynka, ktorej poszukiwał , wiec odwiazal ja i zaczal z nia uciekac. Pozniej dziewczyna wrocila na polane , na ktorej czekali juz wszyscy mieszkancy wyspy a Cage za nia-nieczego sie niespodziewajac. Okazalo się ze to wszystko z gory bylo ustalone aby go zciagnac tu na wyspe i zlozyc w ofierze . Zwiazali go i wsadzili do duzego truchła ktore potem podpalila dziewczynka (jarzebina).Cage umarł. Na koniec jeszcze bylo ze jest 6 miesiecy pozniej i te 2 mlode dziewczyny z wyspy byly gdzies w barze(poza wyspa), szukaly nowej ofiary (rowniez policjanta) ...Tak mniej wiecej sie zakonczylo ;)
Okazało się, że jego eks-laska zwabiła Go na wyspę, by spełnił ofiarę bóstwu. Oczywiście z krwi. Zginał spalony w jakieś wielkiej kukłę z wikliny, przypominająca tą z Misia. Po tym ta laska i fajna blondyna, grana przez Leelee Sobieski (Dzień zagłady) wybrały się na polowanie do jakiegoś dużego miasta, po to by zwabiać chyba kolejnych, nic nie podejrzewających, mężczyzn.
powiem Ci tak nic nie straciłeś, bzdury, szkoda straconego czasu, żałuje sam nie usnąłem...
Wielkie dzięki za streszczenie. :) Hmmm, ale przynajmniej jakaś ta końcówka fajna, że zginął a nie jak to zawsze na końcu - happyend. ;p
No ale film nie najlepszy, w ogóle dziwi mnie, że to gatunek Horror, lecz oceniam 6/10.
Dziwny klimat po prostu tego filmu. ;p
Piszę, że to gatunek horror, więc miałem inne odczucia. No ale dokładnie, 'klimat pustkowia i moherowych beretów...'