PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207875}

Kult

The Wicker Man
2006
5,0 27 tys. ocen
5,0 10 1 27263
2,9 8 krytyków
Kult
powrót do forum filmu Kult

Końcówka

ocenił(a) film na 6

Może mi ktoś napisać jak skończył się ten film?
Bo zasnąłem przy momencie, jak ktoś go zamknął w tej wodzie i nie mógł wyjść i przyszła ta
jego była dziewczyna jak pamiętam.

ocenił(a) film na 7
Barnej666

Pomogła mu się wydostać, a póżniej biegał on po całej wyspie szukał we wszystkich domkach tej dziewczynki. W końcu poszedl do jednego domu i ta napadly go 2 kobiety , które pobił, . Później się przebral i poszedł na ten cały obrzęd , tam była przywiozana "ta" dziewczynka, ktorej poszukiwał , wiec odwiazal ja i zaczal z nia uciekac. Pozniej dziewczyna wrocila na polane , na ktorej czekali juz wszyscy mieszkancy wyspy a Cage za nia-nieczego sie niespodziewajac. Okazalo się ze to wszystko z gory bylo ustalone aby go zciagnac tu na wyspe i zlozyc w ofierze . Zwiazali go i wsadzili do duzego truchła ktore potem podpalila dziewczynka (jarzebina).Cage umarł. Na koniec jeszcze bylo ze jest 6 miesiecy pozniej i te 2 mlode dziewczyny z wyspy byly gdzies w barze(poza wyspa), szukaly nowej ofiary (rowniez policjanta) ...Tak mniej wiecej sie zakonczylo ;)

ocenił(a) film na 5
Barnej666

Okazało się, że jego eks-laska zwabiła Go na wyspę, by spełnił ofiarę bóstwu. Oczywiście z krwi. Zginał spalony w jakieś wielkiej kukłę z wikliny, przypominająca tą z Misia. Po tym ta laska i fajna blondyna, grana przez Leelee Sobieski (Dzień zagłady) wybrały się na polowanie do jakiegoś dużego miasta, po to by zwabiać chyba kolejnych, nic nie podejrzewających, mężczyzn.

ocenił(a) film na 3
Barnej666

powiem Ci tak nic nie straciłeś, bzdury, szkoda straconego czasu, żałuje sam nie usnąłem...

ocenił(a) film na 6
snup

Wielkie dzięki za streszczenie. :) Hmmm, ale przynajmniej jakaś ta końcówka fajna, że zginął a nie jak to zawsze na końcu - happyend. ;p
No ale film nie najlepszy, w ogóle dziwi mnie, że to gatunek Horror, lecz oceniam 6/10.
Dziwny klimat po prostu tego filmu. ;p

ocenił(a) film na 6
Barnej666

A jaki miał być?Klimat pustkowia i moherowych beretów...

ocenił(a) film na 6
aronn

Piszę, że to gatunek horror, więc miałem inne odczucia. No ale dokładnie, 'klimat pustkowia i moherowych beretów...'

ocenił(a) film na 6
Barnej666

Mi sie podobał..

ocenił(a) film na 6
aronn

No mi jedynie ta końcówka, której nie widziałem.