PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207875}

Kult

The Wicker Man
2006
5,0 27 tys. ocen
5,0 10 1 27264
2,9 8 krytyków
Kult
powrót do forum filmu Kult

film naprawde ciekawy dobrze sie oglada 7\10 polecam ale nie nastawiajcie sie na niego ze to horror POLECAM!!!

ocenił(a) film na 5
Antek_7

Zgadzam się. Film nie jest straszny, ale warty obejrzenia. Zaskakująca końcówka :)

toffia00

zgadzam się film fajny tylko jak to może być horror? jak dla mnie to thriller

Antek_7

ludzie co wy tu piszecie ? jaka zaskakujaca koncowka ? od 40 minuty wiadomo o co chodzi ? ogladalem to gowno na trzezwo.chyba jak bym wypil przynajmniej 0,5 to moze cos bym znalazl ciekawego w tym cudenku.

spidermarx

bo ty pewnie jarasz się muminkami i gumisiami

ocenił(a) film na 4
Antek_7

zgadzam się. do horrorów ten film nie należy. średni na jeża :P

pozdrawiam.

Antek_7

Byłem w kinie z 3 osobami, i żadnej z tych osób film sie nie podobał, i mówili w trakcie że to badziewie.
Ja traktowałem z troche innej perspektywy. Film ogólnie dłużył sie niemiłosiernie,ale ta niepewność co sie wydarzy dalej cały film nademną ciążyła. Film ogólnie bardzo średni,to zakończenie dziwne,no i aktorstwo niektórych 2 planowych osób zostawiało troche do życzenia. Film został doceniony przez (5 nominacji bodajże) przez osoby przyznające złote malinki;]
Co do tego czy to jest Horror. Jeden moment co ptaszek wylatuje z ławki to jest jedyne miejsce gdzie sie przestraszyc mozna;]

ocenił(a) film na 9
Antek_7

film mi się podobał, ale do horrorów nie należy. Niektóre osoby nastawili na coś w stylu Klątwy i się zawiedli ale to nie powód żeby go oceniać tak nisko. Swietna rola Cage'a (jak zwylke)

ocenił(a) film na 10
Antek_7

Zgadzam sie z toba. Ogladalem go i wcale nie uwazalem go za horror, wydaje mi sie ze mial nawet w sobie wiecej elementow komediowych i przyznam sie szczerze, ze gdybym wczesniej zobaczyl ocene na filmwebie to bym sie zasugerowal i nigdy bym go nie ogladal. Na szczescie tego nie zrobilem i uwazam, ze nalezy mu sie to 7/10