film naprawde ciekawy dobrze sie oglada 7\10 polecam ale nie nastawiajcie sie na niego ze to horror POLECAM!!!
Zgadzam się. Film nie jest straszny, ale warty obejrzenia. Zaskakująca końcówka :)
ludzie co wy tu piszecie ? jaka zaskakujaca koncowka ? od 40 minuty wiadomo o co chodzi ? ogladalem to gowno na trzezwo.chyba jak bym wypil przynajmniej 0,5 to moze cos bym znalazl ciekawego w tym cudenku.
Byłem w kinie z 3 osobami, i żadnej z tych osób film sie nie podobał, i mówili w trakcie że to badziewie.
Ja traktowałem z troche innej perspektywy. Film ogólnie dłużył sie niemiłosiernie,ale ta niepewność co sie wydarzy dalej cały film nademną ciążyła. Film ogólnie bardzo średni,to zakończenie dziwne,no i aktorstwo niektórych 2 planowych osób zostawiało troche do życzenia. Film został doceniony przez (5 nominacji bodajże) przez osoby przyznające złote malinki;]
Co do tego czy to jest Horror. Jeden moment co ptaszek wylatuje z ławki to jest jedyne miejsce gdzie sie przestraszyc mozna;]
film mi się podobał, ale do horrorów nie należy. Niektóre osoby nastawili na coś w stylu Klątwy i się zawiedli ale to nie powód żeby go oceniać tak nisko. Swietna rola Cage'a (jak zwylke)
Zgadzam sie z toba. Ogladalem go i wcale nie uwazalem go za horror, wydaje mi sie ze mial nawet w sobie wiecej elementow komediowych i przyznam sie szczerze, ze gdybym wczesniej zobaczyl ocene na filmwebie to bym sie zasugerowal i nigdy bym go nie ogladal. Na szczescie tego nie zrobilem i uwazam, ze nalezy mu sie to 7/10