PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207875}

Kult

The Wicker Man
2006
5,0 27 tys. ocen
5,0 10 1 27264
2,9 8 krytyków
Kult
powrót do forum filmu Kult

co to za zakonczenie...? jestem rozczarowany, bo wole troszke "inne" zakonczenia...wkur__ł_em sie strasznie ;/

rydel_3

No ja też :P Poprstu chciałam wstać i coś zrobić tym babom ;/;/ A pozatym film nie jest zbyt proedukacyjny ....pójdzie sobie na niego jakiś 12 latek z niewyrośnietym przyrodzeniem a potem bedzie źle traktował kobiety ,,bo tamte były złe" poprostu pomysł ciekawy....ale zakończenie ble

ocenił(a) film na 8
Allicja

No tak zgodze sie, pomysł bardzo ciekawy, ale dla mnie ten film był za bardzo "cukierkowy" kolorowy, ja sie nastawiłem na pewnego rodzaju mroczną przygode, a tu prosze...po 20 min filmu czułem sie jakbym ogladał film obyczajowy :)

ocenił(a) film na 7
rydel_3

zgadzam się z Wami, sam film spodobał mi się nawet, ale dużo traci na zakończeniu, które nie jest takie, "jakie powinno być" :D

ratyo

A kto powiedział ,że wszystko ma sie dobrze kończyć! Moim zdaniem to jest akurat zaleta filmu ,że końcówka jest taka jakiej chyba nikt się nie spodziewał.

ratyo

A kto powiedział ,że wszystko ma sie dobrze kończyć! Moim zdaniem to jest akurat zaleta filmu ,że końcówka jest taka jakiej chyba nikt się nie spodziewał.