jakiś taki chaotyczny, i w ogóle... Wytrwałem 48 minut, dalej nie fałem rady.
taaa... Wiesz, to jeden z takich filmów, które trzeba oglądać nieco uważniej.
Nie mówię, że jesteś głupi, ale po prostu może brakowało ci uwagi ? Miałeś gorszy dzień ?
Moja rada: obejrzyj jeszcze raz; dwa razy, tylko wiesz... Brak jedzenia podczas seansu, siedź prosto, oczy skupione na filmie, a będzie dobrze.
Jaki chaotyczny o czym ty w ogóle piszesz ja zrozumiałem każdy jego centymetr :p SHOGUN_ wie o co chodzi Peace
dobra, dobra, "na haju" na haju to wszystko zachwyca a film ma sie podobac w normalnym stanie. a ten w tych kryteriach jest dosyc slaby
Kocham ten film, polecam oglądać gdy jest się zjaranym albo po innych dragach. Dla tych co nie biorą alkohol wystarczy i też film o wiele lepszy i śmieszy zdecydowanie bardziej.
Można powiedzieć, że to film dla ludzi którzy zachwycają się złożonością i skomplikowaniem Incepcji. Niech obejrzą ten film i się przekonają jak bardzo skomplikowany a zarazem prosty może być film.
U mnie film wywołał lekki efekt wymiotny co zaliczam jak najbardziej na plus.
O czym ty mówisz jaka psychoanaliza ? Ja napisałem tylko że ten film jest dużo bardziej zakręcony niż Incepcja która jest powszechnie uważana za skomplikowany film. Brak zrozumienia czytanego tekstu jest chyba bardziej żałosne.
Incepcja uważana jest za skomplikowany film? Wielopoziomowa fabuła wcale nie musi byc trudna w interpretacji, więc nie wiem na czym polega skomplikowanie Incepcji.
LVP za to jest filmem który można oglądac na 2 sposoby, wczuwając się w otoczenie i patrząc ze zdziwioną miną na dwójkę debili, albo wczuwając się w Huntera S. Thompsona jednocześnie płacząc ze śmiechu :)
Byc może uważasz Incepcję za skomplikowany film dlatego że, wątek fabularny ma podwójne dno? Film jest zakręcony to prawda, ale nie skomplikowany :)
PS. Wyczułem w Twej poprzedniej wypowiedzi sarkazm, najwidoczniej błędnie.
bo tego się nie dało obejrzeć do końca! Nie jestem sadomasochistą aby się katować na siłę taki mi filmami...
Nie mów że się nie da skoro się da. Po prostu Ty nie potrafisz, a to znaczna różnica.