PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825152}
6,3 11 tys. ocen
6,3 10 1 10553
7,2 13 krytyków
Leaving Neverland: Ciemna strona Michaela Jacksona
powrót do forum filmu Leaving Neverland: Ciemna strona Michaela Jacksona

Film przeraża . Przeraża głupota i ślepota ludzi z otoczenia gwiazdora. Ktos dobrze powiedział : Jak można uważać za normalnego czterdziestoletniego faceta który przy pomocy chirurga plastycznego zmienia się w kuriozalną kukłę ? Jak można uważać go za normalnego gdy całe noce spędza na wielkim łóżku w otoczeniu małych chłopców ? Dolary i sława przesłaniały oczy rodzicom tych chłopców. Domy , które im kupował w Kalifornii. Gdyby to nie był Jackson , tylko "wujek" z przeciwka to by rodzice chronili dzieci. Ktos zadał na filmie pytanie. Ile milionów kosztuje dziecko ? No ile ..., by można było go oddać pedofilowi.

ocenił(a) film na 6
diepole

Więc pozostańmy przy swoich zdaniach. Według mnie facet który w nocy na wielkim łozu otaczał sie małymi chłopcami ... OK , to jeszcze nie pedofilia. Jednak ja bym nie spał i nie pozwolił by tam był mój syn . Jeśli to prawda co jest w filmie to połowa winy leży według mnie po stronie rodziców.

ChrisKrasz

sadze, ze na ten temat powinienes rozmawiac na forum psychologicznym, a nie na filmwebie. Rozważ to. Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 1
diepole

Dokładnie w punkt.

ocenił(a) film na 6
diepole

Piszemy na temat filmu który ten temat poruszał i dotyczył Michaela Jacksona . Jesli nie o tym to o niczym .

ChrisKrasz

o niczym dla ciebie, bo niestety nie masz nic do powiedzenia na temat sztuki filmowej. Jeszcze raz polecam forum psychologiczne.

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

A jeśli facet który w nocy na wielkim łozu otaczał sie małymi kotkami, nieswoimi, to czy można juz go oskarzyć o zoofilie? ;)

Mysle, ze to tez mozesz zapodac na forum psychologicznym.
Przeciez Michael kochał zwierzęta! w Never land, miał ich więcej od dzieci. Ciagle z Bubbles chodził.
Ze tez nikt jeszcze nie wpadł na to, żeby i o to go oskarżyć ;)

ocenił(a) film na 6
holly_12

Propponuje zapytać kogos bliskiego. , najlepiej z rodziny. Jaka jest róznica w otoczaniu się w nocy kotkami a młofdymi chłopcami. to po pierwsze . Po drugie , prosze sobie napisać komentarz w głównym, nurcie i tam brylować. Ten komentarz napisałem ja inaprawdę nie mam ochoty odpoowiadać na zaczepki i komentarze z poziomu 10 letniego ..... kogos , bo nawet profil nie ma czy kobieta czy dziecko czy itd .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
diepole

Spadaj obrzydliwy trolu

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

1. Jest pedofilia, i jest zoofilia. Zarówno pierwsze, jak i drugie jest wykroczeniem, i jest karalne.

2. brylowanie jest komplementem, więc dziękuję. Chociaż nie uważam, zebym brylowała. Ty wyrażasz swoja opinie, bo masz prawo, ja swoją.

3. To nie zaczepka. daj spokój, poprostu kontrargumentuje, podobnie jak Ty. Tylko w przeciwieństwie do Ciebie bez emfazy.

4. rozmawisz z człowiekiem. Czy płeć w dyskusji ma dla Ciebie aż takie znaczenie?

Odpowiadam spokojnie, bez rzucania inwektywami jak co niektórzy. Nie oceniam ludzi po wyglądzie, nie kieruje sie stereotypami. Podaje obiektywne argumenty. Nie oceniam.

Co Ci nie odpowiada? to , że mam inne zdanie od Twojego?
No to sorry ....

ocenił(a) film na 6
holly_12

Spadaj trolu

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

Wow! Co za błyskotliwa, merytoryczna odpowiedź! ;)
Miotasz się ....

I zapominasz, że to nie Twoje "podwórko" Będe sobie pisać, gdzie mi sie podoba :)

Ja nigdy, nikomu nie napisałam "spadaj" i nikomu nie ubliżyłam :)

ocenił(a) film na 6
holly_12

spadaj trolu

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

" My tu rozmawiamy o opiniach , nie sądzimy i nie uniewinniamy nikogo "

Pieknie, z tym, że Ty juz osądziłes ....

ocenił(a) film na 6
holly_12

Mam do tego prawo.A Ty Otwórz sobie fan page miłosników MJ ze szczególnym wskazanie na jego czynności z małymi dziećmi i tam bryluj sobie do woli. Gwarantuje Ci że ja tam nie zajrże i nie bedę komentować . i

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

Zdecyduj sie, bo zaprzeczasz sam sobie.
Raz piszesz " nie sądzimy", innym razem " mam do tego ( sądzenia) prawo"
Jakie czynności masz na mysli?
Czytałam wypwiedź byłej prezydentowej, J. Kwaśniewskiej. Wspominała wizyte JM w Polsce. To, że dla że przyjechała z masą zabawek dla dzieci z Domów dziecka ( przecież to grooming, no nie? ;) ). Dla każdego dzieciaka miała czas.
Ale to tez przez Ciebie może byc podejrzane. Zabawki, spędzony czas z obcymi dziećmi .... to nienormalne.

Ciekawa jestem jak traktujesz dzieci. Odganiasz je od siebie? nie przytulisz? nie kupisz cukierkow ....
Owszem, jest pedofilia, i trzeba uważać, ale na litość, nie dajmy sie zwariowac

ocenił(a) film na 6
holly_12

Jesteś chorą osoba , proponujke spadać . trolluj sobie gdzie indziej . Podejżewam że macie dwa trolle coś do załatwienia skoro tak bronicie pedofilstwa Nie mam nic więcej do powiedzenia . jescze raz spadać bezimienne trole

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

Wow, co za emocje! piszesz to już trzeci czy czwarty raz.
Co za erudycja, inteligencja ;) Umysł jak żyleta ;)

Nie zniże sie do Twojego poziomu.
Odn. "spadaj trolu" , napisałam już wcześniej.

Jeszcze raz gratki, popisałeś sie :)

holly_12

traci glowę chłopak.

ChrisKrasz

w tej chwili prezentujesz sie jako osoba najbardziej chora na tym forum. Ponadto podejrzewam pisze sie przez RZ. Ponadto pienisz sie lepiej od mydla, a wyzywasz, obrazasz, bo taki jestes dziwnie niekreslony, moze wyskocz na forum psychologiczne, zamiast przenosisc swoje niezdrowe emocje do internetu.

ChrisKrasz

a to skad wiesz o tym forum? Dokladnie jestes poinformowany, co tam pisza forumowicze. No, wez, przyznaj sie, ze tam bywasz, aby czytac o ,,jego czynnosciach z malymi dziecmi". A fe!

holly_12

Z kazdym zdaniem napisanym przez ChrisKrasz'a, poznajemy go na nowo.

ocenił(a) film na 1
diepole

Mam nadzieje, ze ChrisKrasz na zawał nie zejdzie od nadmiaru emocjii. Szczerze sie o niego martwie.
Jakoś się zaciął do dwóch słów ....
A moze google mu przestało działać, albo z nerwów kartki w slowniku powyrywał ...
No żal, żal zeby tak do 2 słów, powtarzanych jak mantra sie ograniczyć

ocenił(a) film na 6
diepole

Won trollu

ChrisKrasz

ojej, pokaz jeszcze co potrafisz, glosniej, dobitniej, wiecej wyzwisk zanim spoczniesz z mlodymi kotkami w alkowie.

ocenił(a) film na 6
holly_12

Spadaj trolu

ocenił(a) film na 8
ChrisKrasz

W sumie nic nie trzeba robić, oni sami podcinają sobie gałęzie, na których siedzą. Tak prymitywne ataki personalne (podobny był do mnie skierowany) są żenujące.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
holly_12

Nie nedę odpowiadał na zaczepki typowego trolla.

ChrisKrasz

a jednak odpowiadasz. Co cie tu trzyma, najprawdopodobniej temat pedofilli MJ, ktory sam zainicjowales przeciez, eureka! Nie pamiętasz? Wiele razy dostales szanse, aby sie wycofac, ale nie, ty dalej wyzywasz, prowokujesz, kluczysz, insynuujesz. Twoje intencje sa nieodgadnione.

ChrisKrasz

Szkoda, że nikt nie konfrontował tych matek z tym co mówią. Wszystko gładziutko sobie wytłumaczyły, w szczególności matka Robsona, nawet jej wyprowadzka od męża wpłynęła na niego pozytywnie, dopóki najstarszy syn nie wyjechał i mąż nie popełnił samobójstwa. Matko jak wszystko ładnie zracjonalizowanie...

thepennywise

za ładnie.

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

Przez takich ludzi właśnie świat myślał o Jacksonie właśnie to... co zobaczą w telewizorni, to uwierzą, a nic na ten temat nie wiedzą. Oceniać kogoś na podstawie takiego gniota zrobionego dla kasy, jak Leaving Neverland, masakra... dawno wszystko obalone, ale tego już nie puszczą w telewizorku, tylko trzeba by było się dokopać samemu. Obejrzyl sobie może na początek Square One na yt, są polskie napisy, więc może będzie łatwiej. Następnie poszukaj sobie informacji o Wade Robsonie, poczytaj o co się starał zaraz po śmierci Jacksona, pooglądaj jego wywiady, gdy nie był jeszcze bankrutem. Hatfuu na tą szmirę i całe HBO za to.