PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 305023
5,1 39 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

między śmieszne momenty wstawki które miały na celu chwile zadumy(hehe)a wybijały tylko z rytmu.Ogólnie film śmieszny-ale uczy ignorancji,egocentryzmu,prostactwa,braku wartości moralnych...No i lansowanie max.wolności seksualnej oraz pozbawienie kobiet cech delikatnych,czułych ot takich kobiecych...Ale świat brnie w tą stronę i jest to nieuniknione.

ocenił(a) film na 3
Alex303

Nie jestem "dupodajka". Obrazanie mnie nie uleczy Twoich kompleksow. Nie wiem, co do tego ma miec kosciol - chodzisz do niego, czy nie, nie obchodzi mnie to. I tak masz poglady godne przyslowiowej babci w moherowym berecie. Porzadny facet - taki jak Ty, obrazajacy wszystkie kobiety, bo sa strasznymi dupodajkami, ktore z powodu spisku masonskiego nie chca dac Tobie, smutny korniszonku? :) Kobietom tez to przeszkadza - moze w oczach kumpli taki pseudocasanova jest fajny, ale dla mnie to po prostu dziwkarz i kur*iarz. I nie wiem, czemu mam byc winna. Temu, ze to faceci tysiace lat temu narzucili jakis obowiazek posiadania dziewictwa przed slubem, bo inaczej kamieniami po ryju, przez co kobiety dzialajace zgodnie z natura i swoimi popedami (no co? Jak faceci, prawda? Natury nie oszukasz) sa utozsamiane z prostytutkami? Nie mam takich znajomych, wyobraz sobie. Widze, ze masz ostra zawyzona samoocene. Zwykla arogancja i dupkowatosc, czy proba zakrycia kompleksow? :) Nie jestem kretynka, na to wskazuje i moj wynik testow IQ, i wyksztalcenie. Z prostactwem znow nie trafiles - wybacz, predzej zarzucilabym ta ceche Tobie. To w koncu nie ja obrazam wszystko, co sie rusza i smie miec zycie intymne, najwyrazniej w przeciwienstwie do Ciebie.
Porady ode mnie?
Nie oburzaj sie tak, lyknij sobie rumianku na uspokojenie, wyjdz na dwor, poznaj jakas fajna dziewczyne, a jadowitosc i fobie przejda jak reka odjal :)
Pozdrawiam. Moze jeszcze Ci sie podrosnie i dojrzeje, wtedy zauwazysz, ze kobieta to tez czlowiek, ze swoimi potrzebami i pragnieniami.

ocenił(a) film na 1
xxunknownxx

"Nie wiem, co do tego ma miec kosciol - chodzisz do niego, czy nie, nie obchodzi mnie to."

To skoro Cię to nie obchodzi, to czemu mnie wyzywasz od zdewociałych? Chyba ktoś tu znowu okazał się głupi.

"smutny korniszonku"

Skąd Ty wzięłaś to debilne powiedzenie? Trąci jakimś prowincjonalizmem z Twojej strony.

"Kobietom tez to przeszkadza - moze w oczach kumpli taki pseudocasanova jest fajny, ale dla mnie to po prostu dziwkarz i kur*iarz"

Każda tak mówi, a później ma chłopaka, który miał z 20 lasek wcześniej. Kobiety jedno mówią, drugie robią.

"Temu, ze to faceci tysiace lat temu narzucili jakis obowiazek posiadania dziewictwa przed slubem, bo inaczej kamieniami po ryju, przez co kobiety dzialajace zgodnie z natura i swoimi popedami (no co? Jak faceci, prawda? Natury nie oszukasz) sa utozsamiane z prostytutkami? "

Nikt nie mówi, że mają być dziewicami do ślubu, chodzi o niedawanie dupy na lewo i prawo. To dość spora różnica.

"Nie jestem kretynka, na to wskazuje i moj wynik testow IQ, i wyksztalcenie."

Wykształcenie? Pewnie zrobiłaś "magistra" w jakiejś prywatnej Wyższej Szkole Badziewia, gdzie praktycznie nic nie trzeba umieć, by dostać papier, a teraz masz się za "wykształconą" - typowe kobiece myślenie. Dzisiaj, przez zaniżony poziom szkół wyższych byle matoł może mieć taki papier, więc nie patrzę na papierki, tylko co naprawdę człowiek ma w głowie.

"Nie oburzaj sie tak, lyknij sobie rumianku na uspokojenie, wyjdz na dwor, poznaj jakas fajna dziewczyne, a jadowitosc i fobie przejda jak reka odjal"

Mam bardzo ładną dziewczynę od kilku lat, więc szukać nie muszę. Choć rzeczywiście dużo łatwiej o inną dziewczynę, kiedy już masz tą pierwszą. Tak jak mówiłem - kobiety lecą na takich co już mieli kilka panienek na swoim koncie. Obrączka na palcu zresztą też przyciąga babki. Dorośniesz, to może to skumasz.

ocenił(a) film na 5
weeman86

Czyli jak kobieta ma więcej partnerów to jest, za przeproszeniem, dziwką, a jak facet ma więcej kobiet, to jest wspaniały, męski, wzór do naśladowania? Gratuluję tego szowinistycznego toku myślenia!

ocenił(a) film na 1
Lenka2203

Wiesz kobito. To kobieta daję zezwolenie na seks, nie facet. Faceci to jakby mogli, to by każdą ładną dziewczynę przelecieli, bo to ich natura. Kobieta jest od tego, żeby hamować zapędy samców i wybrać tego najlepszego, a nie dawać każdemu. Jak tego nie rozumiesz, to Twój problem, tylko się nie dziw, że Cię później nikt nie będzie chciał na żonę, bo Cię już przeorało stado samców.

ocenił(a) film na 5
Alex303

Rozum oraz zdolność podejmowania własnych decyzji daje nam prawo do prowadzenia swojego życia w sposób, który nam się akutalnie podoba. Nie ma nic złego w seksie, a jeśli ktoś (niezależnie od płci) woli seks bez zobowiązań, to nikt NIE MA PRAWA mieć do tego kogoś o to jakiś sprzeciwów. Nie prawdą jest, że kobieta, która uprawia seks z wieloma mężczyznami jest dziwką, ponieważ dla dziwki to jest praca, a dla takowej kobiety, to przyjemność, tak jak dla mężczyzn. I zwalanie tego wszystkiego na naturę jest po prostu pójściem na łatwiznę.
W dodatku jest to wolny kraj i dopóki konstytucja nie zabroni kobietom uprawiania seksu w wieloma mężczyznami, to nikt nie jest upoważniony do znieważania kobiet, które preferują taki sposób zaspokajania swoich potrzeb fizycznych i po części emocjonalnych.
Na koniec proszę Cię, żebyś przestał używać takich wulgarnych i nieprzyjemnych tekstów. Świadczą one najlepiej o Twojej rzekomej "dorosłości", którą wciąż podkreślasz obrażając wszystkich tych, którzy mają inne zdanie niż Ty. Większość ludzi rozumie co to jest kulturalna wymiana poglądów, ale jeżeli Ty nie potrafisz się do tego dostosować to najlepiej w ogóle się nie wypowiadaj.

ocenił(a) film na 1
Lenka2203

"Nie prawdą jest, że kobieta, która uprawia seks z wieloma mężczyznami jest dziwką, ponieważ dla dziwki to jest praca, a dla takowej kobiety, to przyjemność, tak jak dla mężczyzn"

No właśnie, dziwka robi to za pieniądze, a "takowa kobieta" za darmo. Czyli jest gorsza od dziwki.

"W dodatku jest to wolny kraj i dopóki konstytucja nie zabroni kobietom uprawiania seksu w wieloma mężczyznami, to nikt nie jest upoważniony do znieważania kobiet, które preferują taki sposób zaspokajania swoich potrzeb fizycznych i po części emocjonalnych."

Ale przecież ja im tego nie zabraniam, tylko oceniam takie zachowanie. Wydawanie opinii jeszcze nie jest zabronione w tym kraju.

"Na koniec proszę Cię, żebyś przestał używać takich wulgarnych i nieprzyjemnych tekstów. Świadczą one najlepiej o Twojej rzekomej "dorosłości", którą wciąż podkreślasz obrażając wszystkich tych, którzy mają inne zdanie niż Ty. Większość ludzi rozumie co to jest kulturalna wymiana poglądów, ale jeżeli Ty nie potrafisz się do tego dostosować to najlepiej w ogóle się nie wypowiadaj."

Cóż, taki jestem może, bo kobiety lecą na chamów? Oczywiście zaraz napiszesz, że nie, ale parę lat żyję na tym świecie i zaobserwowałem zupełnie co innego.

ocenił(a) film na 9
Alex303

"No właśnie, dziwka robi to za pieniądze, a "takowa kobieta" za darmo. Czyli jest gorsza od dziwki."
A ile partnerow to już darmowa prostytucja? A co jeśli robi to z miłości a nie dla sportu?

"Ale przecież ja im tego nie zabraniam, tylko oceniam takie zachowanie. Wydawanie opinii jeszcze nie jest zabronione w tym kraju."
Obraza innych JEST zabroniona. Obrażasz innych nie przebierając w słowach. Jesteś w tym tak wstrętny, że aż coś mnie bierze. Bo chamstwo trzeba tępić a słabszych bronić. Mam też nadzieję, że nie przekażesz nigdy swoich genów NIKOMU. A tym bardziej wychowania i światopoglądu. I mówię to ze stanowiska osoby nie popierającej bzykania się wszędzie i z każdym, więc weź się chłopie zastanów nad sobą.

"Cóż, taki jestem może, bo kobiety lecą na chamów? Oczywiście zaraz napiszesz, że nie, ale parę lat żyję na tym świecie i zaobserwowałem zupełnie co innego."
Więc niezbyt dobrze świadczy to o Twojej dziewczynie koleś...

ocenił(a) film na 1
MeMarie

"A ile partnerow to już darmowa prostytucja? A co jeśli robi to z miłości a nie dla sportu?"

Ta, daje dupy co tydzień innemu z miłości - ogarnij się dziewczyno, za mądra to Ty chyba nie jesteś. A jak się tak rzeczywiście zakochuje co chwila no to jest jakaś tępa gówniara jeszcze, a nie kobieta.

"Obraza innych JEST zabroniona. Obrażasz innych nie przebierając w słowach. Jesteś w tym tak wstrętny, że aż coś mnie bierze. Bo chamstwo trzeba tępić a słabszych bronić. Mam też nadzieję, że nie przekażesz nigdy swoich genów NIKOMU. A tym bardziej wychowania i światopoglądu. I mówię to ze stanowiska osoby nie popierającej bzykania się wszędzie i z każdym, więc weź się chłopie zastanów nad sobą."

Sorry, za nazwanie dziwki dziwką jeszcze nikogo nie skazali, więc nie szpanuj znajomością prawa, bo nie masz o tym zielonego pojęcia zapewne. Ja mam - to mój zawód.

"Więc niezbyt dobrze świadczy to o Twojej dziewczynie koleś..."

Nie powiedziałem, że moja leci na chamów. Choć na pewno na ciotowatych kolesi, co się dają wsadzić pod pantofel też nie.

ocenił(a) film na 9
Alex303

Co do miłości to źle napisałam - żadna to miłość, lecz nadal nie zamierzam nikogo besztać z tego powodu. Nie dotyczy to żadnych moich znajomych ani rodziny, więc mam na to wyrąbane. Nie rozumiem o co Ty masz taki ból d.py?? Ciągle się udzielasz na tym forum i powtarzasz to wszystko w kółko...wtf?

Nie szpanuję znajomością prawa, ale znajomością dobrego wychowania i życia wśród ludzi. Dzisiejszych ludzi, a nie średniowiecznych katoli.

A co do prostytutek, to czasem nawet nie wiesz co muszą przejść kobiety, żeby zejść na taką drogę. Może w tym swoim rozumku nie możesz tego pojąć, że ludzie są różni i różne przypadki chodzą po ludziach. Wiem, że można mieć masę wymówek na swoje lenistwo, ale też nie wszyscy są tacy sami i różnie reagują na to, co przynosi los. Zamiast krzyczeć tutaj a potem zapewne masturbować się w domu, tym jaki to jesteś mądry i moralny (haha!) może lepiej żebyś porozmawiał z takimi puszczalskimi kobietami i próbował im pomóc ;/ Żałosne są tutaj te twoje przepychanki.
A skoro tak dobrze znasz prawo to może zajrzysz do mojej dawnej gimbazy i poopowiadał o karalności stosunku z nieletnią? Tam, gdzie jeden ksiądz zapłodnił małolatę a drugi podrywał moją przyjaciółkę.
Kościół sam sobie wystawia wizytówkę od tysięcy lat.

PS: Nie będę już się udzielać w tym bezsensownym temacie, szkoda mi czasu. Na razie mr. Alex >.<

ocenił(a) film na 1
MeMarie

Oj, dziecko jeszcze jesteś, dziecko jeżeli myślisz, że każda prostytutka to biedna, pokrzywdzona kobieta, która musi to robić, bo umrze z głodu. Zawdzięczam Ci, że tak z 90% robi to bo lubi po prostu. Masturbować się nie muszę, mam dziewczynę od dawna.

I nie rzucaj mi tu tekstami w stylu "średniowieczny katol", bo zajeżdża ostrą palikociarnią, a tego ścierwa z Biłgoraja nienawidzę. Nie podoba Ci się katolicyzm? Spokojnie, zaraz będziesz miała islam, szybko zatęsknisz za chrześcijaństwem głupiutka dziewczynko.

ocenił(a) film na 5
Alex303

Dziwny pogląd, myślałam, że nikt nie jest gorszy od dziwki :D Dziwka robi to z co najmniej kilkoma-kilkunastoma dziennie i zazwyczaj są to jakieś obleśne typy, np. kierowcy tirów, gdzieś w krzakach, daje się poniżać, i robi to na co dzień i tylko dla kasy :D te, które robią to z desperacji, z powodu ciężkiej sytuacji życiowej, to jakiś tam ułamek. Większość jak choćby galerianki prostytuują się, żeby mieć na tipsy, markowe ciuszki itd. a do normalnej pracy przecież taka nie pójdzie, uczyć się nie chciało, fizycznie też pracować nie będzie, no z wyjątkiem jednego zajęcia bo to też fizyczne... Sprzedawać własną dupe za dżinsy, to dopiero jest upadek i dno :D

w Lejdis w sumie tylko jedna się puszcza regularnie no i druga raz, z uczniem :)
jeszcze apropos tego, że kobiety wolą chamów - ja akurat w tym typie nie gustuję, ale wiem,że jestem w mniejszości. to prawda, że większość takich woli, bo porządny, który by je szanował, to dla nich ''ciota'' i ''pedzio''. Potem płaczą, że cham je przeleciał i porzucił, albo że zdradza :D nie potrafię pojąć, co kieruje tymi pannami dla których im więcej koleś zaliczył tym lepszy...ja bym się bała, że mi HIVa przyniesie :) A najgorsze dno,to taki, który ma dziewczyne ale zalicza na prawo i lewo, jak takiej sie próbuje otworzyć oczy to się oburza i oskarża o to, że ''zazdroszczę jej'' albo sama chcę jej poderwać tego śmiecia :D niektóre kobiety są bezdennie głupie, dlatego faceci tak je traktują. Dlatego nie będę ich bronić, żadnej "solidarności jajników" zresztą nie ma, solidarni są faceci wobec siebie a większość tych idiotek jakby mogły to by jedna drugą zabiły w walce o swoich 'maczo' :D

ocenił(a) film na 1
discharged

Cóż, mogę się tylko z godzić. Fajnie czasem posłuchać mądrej dziewczyny. Nie lubię tylko jednego u kobiet, a co u Ciebie widzę też ma miejsce - wtrącania się w czyjeś związki. Nie wiesz nigdy jak sytuacja wygląda, nie siedzisz z daną parą 24h na dobę, więc nie oceniaj, bo sama też pewnie byś nie chciała, żeby ktoś Ci w życie z butami wchodził.

ocenił(a) film na 5
Alex303

Z jednej strony prawda, z drugiej - było to podyktowane chęcią otworzenia oczu komuś na to, jak naprawdę sprawy wyglądają. Nigdy nie chodziło o kogoś, kogo słabo znam, tylko o jakieś powiedzmy lepsze znajome. Nie miałam w tym żadnego interesu, choć zapewne znajdą się i takie, które donoszą, bo same mają chrapkę na zdradzającego samca. Ale już zrezygnowałam z takiej postawy, obracała się przeciwko mnie, zresztą mam teraz za dużo spraw i obowiązków na głowie i rzeczywiście ledwo na własne życie starczy mi czasu - to po pierwsze. Po drugie, zauważyłam, że niektóre kobiety po prostu nie chcą widzieć tych zdrad, oszukują same siebie albo po prostu tak im wygodnie. Wyrosłam z naprawiania świata i uświadamiania ludziom pewnych spraw :p

ocenił(a) film na 1
discharged

Dokładnie, ludzie są różni, każdy czegoś innego oczekuje od życia, nie ma co im mówić co mają robić, są dorośli. Ja znam trochę par, gdzie jedna osoba zdradziła, druga jej wybaczyła i od tego czasu są zgodnym i szczęśliwym związkiem/małżeństwem. Nie ma złotej reguły, dlatego najlepiej nie oceniać takich rzeczy, bo nigdy nie jest tak, że jest jedna 100% dobra recepta. Różne przeżycia ludzie mają, są słabsze momenty w związku, są lepsze, czasem latami pary się "docierają" zanim dojrzeją do tego, że już do końca życia chcą być razem. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 5
Alex303

hahahahaha no nie mogę;DDD skąd ty się człowieku urwałeś?

ocenił(a) film na 1
marajka

Użyj gimbusie jeszcze więcej ";DDDDDDDDDDD" - to na pewno Twoja wypowiedź nabierze więcej sensu.

ocenił(a) film na 5
Alex303

dobrze - użyję ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I jak?lepiej ci? pojąłeś sens?

ocenił(a) film na 1
marajka

Jaka Ty fajna jesteś. Plus +100 pkt u znajomych gimbusów.

ocenił(a) film na 6
weeman86

Ta.. dlatego faceci napadają kobiety i gwałcą je, bo chcą siłą wymusić seks. A to porównanie do zwierząt żałosne, zostaw je w spokoju.

ocenił(a) film na 9
weeman86

i znowu kobiety wszystkiemu winne, ta? Bo to kobiety sa puszczalskie i daja. A facetom wszystko na sucho uchodzi, bo taka ich juz rola w zyciu, co nie? Mysle, ze juz czas na skonczenie z takimi wulgarnymi i prymitywnymi, jakby nie patrzec, tekstami...;/

ocenił(a) film na 1
BunHeaD

Sama pedofilia. Rozumiem, że Ciebie też gwałcił ksiądz? Pewnie nie, więc skąd o tym wiesz? Bo Ci powiedzieli w lewicowych, komuszych mediach, dla których Kościół to wróg najgorszy? Myśl samodzielnie głąbie. Czasem pewnie zdarzy się jakiś ksiądz pedofil, podobnie jak znajdzie się w każdym innym zawodzie. Tylko co z tego? To się nazywa statystyka po prostu.

ocenił(a) film na 9
bartekkanabis_2

Ta wypowiedź to prowokacja?? Człowieku to super komedia, a jak nie rozumiesz, że ten film reprezentuje ten właśnie gatunek to szkoda.Polecam Ci jakieś religijne gnioty, tam znajdziesz i chwile refleksyjnej zadumy i tzw. wartości.

Ewako

a to trzeba oglądać filmy religijne żeby się nie kur..ć? Gratuluję toku myślenia.

ocenił(a) film na 9
weeman86

niekoniecznie. W końcu teraz w kościele tyle seks afer...

ocenił(a) film na 1
MeMarie

Jest tyle samo ile było, tylko nagłaśniają je różne lewackie media, żeby manipulować mózgami takich głupich dziewczynek jak Ty. W każdym zawodzie się trafi jakiś zboczeniec, to się nazywa statystyka. Ale w interesie różnych lewackich grup, żeby nagłaśniać akurat te związane z Kościołem, żeby później tacy ograniczeni ludzie chodzili i rozpowiadali ile to jest afer pedofilskich u księży.

ocenił(a) film na 9
Alex303

nie ogladam tv palancie tylko wiem co sie dzieje w moim kosciele. Mam dosc twojego obrazania wszystkich naokolo

ocenił(a) film na 1
MeMarie

Skoro wiesz, że mają miejsce różne wydarzenia, w Twoim kościele, o podłożu pedofilskim, to chyba powinnaś to zgłosić na policję, tak? A nie rozpowiadać jakieś niesprawdzone plotki. Błaźnisz się znowu.

ocenił(a) film na 1
Ewako

Dżizus co idiotka. Następne z pokolenia gimbusów, wychowanych na TVN-ie i MTV.

ocenił(a) film na 7
bartekkanabis_2

Co za komentarze. To jest KOMEDIA! Po co tu się doszukiwać ukrytych sensów i wartości? To, że ten film mi się podobała wcale nie znaczy, że nagle postawię na wolną miłość bez zobowiązań z przypadkowymi mężczyznami. Nie przeceniajmy roli filmów w kreowaniu rzeczywistości. TO jest rozrywka i chodzi tylko o to czy ten rodzaj poczucia humoru cię bawi czy nie. Trochę dystansu. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
Gabriela_1984

No właśnie KOMEDIA, a ja nie uśmiechnełam się nawet raz przez cały film... DNO.

ocenił(a) film na 3
rocketqueen

I tu sie niestety zgodze. Poziom zartow w filmie jest, krotko mowiac, zalosny. Przy "empatii - zupie z Azji" prawie przebilam czolo dlonia.

ocenił(a) film na 7
xxunknownxx

No i super. Przynajmniej oceniacie ten film ze względu na rodzaj żartu a nie jakiś podtekst psychologiczno- moralno- społeczny. Nie bawił was i dlatego dla was to gniot, mnie bawił i dla mnie jest dobry :)

ocenił(a) film na 1
Gabriela_1984

No, widzisz Gabrysia, boś prostackie dziewczę. Do takich był adresowany ten film. Głupawych panienek z nizin społecznych. Humor w tym filmie to było dno i 3m mułu...

ocenił(a) film na 3
Alex303

Jestes strasznym dupkiem, ale w tym momencie zgadzam sie w 100%.

ocenił(a) film na 7
xxunknownxx

Z chamami nie dyskutuję

ocenił(a) film na 1
Gabriela_1984

Wolę być chamem niż kretynką.

ocenił(a) film na 7
Alex303

No, dobrze to o tobie świadczy. Nie interesuje mnie szermierka inwektywami więc sobie daruj. Nie będę się zniżała do twojego poziomu, żeby ci należycie odpowiedzieć. Żegnam ozięble.

ocenił(a) film na 1
Gabriela_1984

Idź daj dupy pierwszemu lepszemu w knajpie za rogiem, niczym Twoje idolki z "Lejdis". Będziesz cool.

Alex303

Powiem Ci tylko tyle jesteś typowym Polakiem niepotrafiącym uszanować czyjegoś zdania oczywiście jeśli jest ono takie jak Twoje nie masz nic przeciwko gorzej jeśli jest inaczej... i teraz zniżę się do Twojego poziomu - sam pokazujesz jak wielkim jesteś prostakiem obrażając osoby którym przypadł do gustu owy film ;)

ocenił(a) film na 1
JoannaK1984

Uszanować zdanie to mogę, gdy film przedstawia jakiejś wartości. Natomiast jak ktoś się podnieca takim prostackim badziewiem jest dla mnie debilem. Proste.

ocenił(a) film na 3
Alex303

Co do tego maja wartosci? Film to rozrywka. Na poziomie wyzszym lub nizszym, ale jednak ma bawic. To nie jest forma przekazu dla umoralniaczy i (ha, zaraz pekniesz z oburzenia :) ) dewotow. Lejdis nie trzyma najwyzszego poziomu na swiecie, ale dla odstresowania, odmozdzenia i relaksu - why not? Wiekszosc ludzi po ciezkiej pracy (szczegolnie umyslowej) nie ma ochoty na czytanie Woltera, nie uwierzysz :) Dlatego wybacz - oceniajac kogos po tym, jakie ma zdanie na temat jednego filmu, udowodniles tylko, ze jestes strasznym dupkiem.

ocenił(a) film na 1
xxunknownxx

Ale ja nie napisałem, że film ma mieć niesamowitą głębie od razu. Chodzi mi o to, że "Lejdis" ma kloaczny humor, strasznie irytujące i prostackie dialogi, jest niesamowicie dennym filmem, nawet jak na ten "lekki" gatunek jakim jest komedia. Ma drewniane dialogi (te żałosne ciągłe "ku*wa" w ustach Różczki), beznadziejny scenariusz i bezsensowna fabułę. Do tego pokazują przeciętną kobietę jako totalną idiotkę. Główne bohaterki to straszne dno intelektualne.

ocenił(a) film na 5
Alex303

miałabym polewkę jakby twoja dziewczyna albo matka podniecała się tym badziewiem

ocenił(a) film na 1
marajka

Jakie ty dziewczę jesteś prostackie, te twoje żarty żałosne, taka kretynka wychowana na filmach TVN-u i MTV, co myśli, że jest przebojowa i taka fajna, a jest zwykłym przeciętniakeim z gimbazy. Moja dziewczyna jakby się podniecała takim żałosnym filmem to by szybko przestała być moją dziewczyną, idiotki nie szukam. Na szczęście po 20min filmu wyłączyła go, bo powiedziała, że nie ma siły oglądać tego gówna. Matka zapewne podobnie by się zachowała, bo filmu raczej nie widziała.

ocenił(a) film na 5
Alex303

dziecino nie jestem chowana na niczym co sugerujesz. a nawet idę o zakład, że jestem starsza od ciebie... pomijając to wszystko zarozumiały z ciebie dupek.

ocenił(a) film na 1
marajka

Nie sądzę, żebyś była starsza.

ocenił(a) film na 5
Alex303

łatwo się przekonać... ile masz lat?

ocenił(a) film na 1
marajka

Aha, ja odpowiem a Ty wtedy dodasz sobie wiek, żeby tylko mieć więcej? :-) Nie ma tak łatwo...

ocenił(a) film na 5
Alex303

to co proponujesz? równocześnie o umówionej godzinie na prywatne? ;)

ocenił(a) film na 1
marajka

Tu też mnie możesz nabrać! :-) No dobra, napiszę Ci - mam 29 lat.