Od której można rzucić pawikiem.Dawno nie widziałem tak marnie wykreowanych i bezbarwnych postaci..+ stek bzdur i nonsensów.Nie polacam
Zaprawde powiadam ci nie ma sensu ubierać wypowiedzi w wyszukane słowa pisząc o tej padlinie. Ten film to ścierwo. Kropka.
" Ścierwo " ??????????? pieprzenie takich idiotów jak ty przyprawia mnie o mdłości , skoro się nie podobało to trzeba było sobie obejrzeć teletubisie na dobranoc a nie pieprzyć bez sensu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taa mądralo, gdybym wiedział ,że to będzie takie padło to bym nie oglądał, ale wiesz nie jestem jasnowidzem i nie wiem jaki jest film dopóki go nie obejrze.Rozumiesz czy za bardzo skomplikowane? No i co w tym filmie według ciebie jest dobrego? potrafisz coś przytoczyć?
ps za mało wykrzykników..
Film jest świetny , po za tym ma super recenzje ale nie będę rozmawiał o tym filmie z takim pajacem , a ścierwo to możesz sobie oglądać w gównianym Polskim kinie tam tego gówna to jest na pęczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Dobra, juz wiem skąd twoje uwielbienie dla tego filmu.ty po prostu dostajesz erekcji na widok Arniego, stąd taka ocena dla jego samego i tego "dzieła" oraz ten twój avatar.W dupe to sobie możesz wsadzić ananasa mysląc o Schwarzennegerze.Miłej zabawy.Żegnam
Gówno ci do mojego avatara ................................ popatrz na swój gówniany nic nie wart avatarek , te teksty o erekcji to możesz zatrzymać dla swojej rodzinki walikoniku , zrób sobie dobrze a nie pieprzysz fiucie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie jak byłeś mały to twój stary kradł w sklepie i dlatego jesteś taki nieszczęśliwy ...
Najważniejsze, że ty jesteś szczęśliwy z ananasem w dolnym odcinku jelita grubego.
Ale muszę cię zmartwić i jednocześnie pozbawić złudzeń....Arnold i Ty- to się nie stanie...
Jestem fanem Schwarzeneggera a nie jakimś zbokiem jak ty ale odnoszę wrażenie że chyba masz jakieś zboczenie z tym ananasem , współczuję ...........................................................................
Do fanów nic nie mam, ale do idioty który ocenia każdy jeden film na 10, tylko dlatego, bo wystapił w nim jego idol już tak.Dla mnie taka akcja jest mocno spedalona panie niewolniku....
Chyba psychofanem. Jakby przyszedł Arnold i nasrał ci na pysk też byś ocenił na 10? No przecież to Arnold, nieważne co zrobi zasługuje na najwyższą note!!!
No to już. sraj.
I tak, poniekąd to jest moja sprawa, bo sztucznie windujesz w góre chłamy, przez co oceny na filmwebie są mało wiarygodne i przez takich pajaców jak ty portal schodzi na psy.
Pocieszny prostak z ciebie. Arnold raczej nie byłby szczęśliwy gdyby wiedział, że gdzieś tam w zapyziałym kraju ma tak ograniczonego intelektualnie fana. Chociaż w sumie się nie dziwie, jego filmy nie są zbyt wymagające, pewnie dlatego stąd twój zachwyt nad tymi "dziełami".Ty po prostu nic innego, prócz prostej sieczki nie jesteś w stanie ogarnąć, sądząc po tych tu twoich złotych myślach...
Gówno wiesz o Arnoldzie i gówno rozumiesz , myślisz że jesteś taki twórczy bo napiszesz gówno wartą krytykę filmu The Last Stand i myślisz że kogoś obchodzi twój gówno warty tekst , masz chory i głupi umysł w którym siedzi jakieś upośledzenie na punkcie Ananasa , lecz się !!
chociaż tobie to nic już nie pomoże jesteś najbardziej żałosnym członkiem tego portalu , a twoje teksty oraz głupie wypowiedzi to normalna żenada , ciągle myślisz o tym by ci ktoś wsadził jakiś owoc w dupę , pewnie masz problemy emocjonalne albo mama nie bujała ciebie w kołysce i z tego powodu tak ci jeb... na ten chory łeb , a może jesteś nieszczęśliwy bo nic nie udało ci się osiągnąć w życiu ? stąd twoje problemy emocjonalne . Arnold to pewnie ma w dupie takie upośledzone kaleki które u ludzi wzbudzają litość .
Tak z nudów sobie sprawdziłem dwie twoje wypowiedzi w innych tematach. No i aż mnie zatkało. Z kim ja w ogóle próbowałem rozmawiać.......
próbowałeś rozmawiać z człowiekiem ale ci nie wychodzi bo jesteś małpą - proste.
Kurde no bez przesady;) Każdy jest fanem ,każdy lubi coś innego;) Nie wyzywajcie się;) Likwidator jest fajnym filmem i dla fanów Arniego miło jest go znowu zobaczyc w akcji;) Jednak nie umywa się do filmów typu Commando, Predator;) Hitów z lat 80-90 z Arnoldem
Z małpami można próbować , ale z takim elementem jakim jest ten IDIOTA to nawet małpa by dała sobie spokój , gość ma coś z głową bo ciągle myśli o erekcji i o Ananasie w dupie , gość jest psychicznie chory skoro go kręcą takie tematy , zwykły świr ..........
No chyba ty myślisz o swojej dupie , skoro w twojej mieści się ananas , to pewnie twoje zboczenie z dzieciństwa ? i teraz ciągle o tym marzysz by ktoś ci wsadził ananasa w tyłek , a może tak się zabawiali z tobą w barze dla zmotoryzowanych .
żałosny zbok z ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie obracaj kota ogonem, to ty ciągle piszesz co chwile, że masz coś w dupie.. ojej nie potrzebnie wspomniałem o tym kocie...Kocie! ogon pod siebie predator nadciąga! ::)
To się wysiliłeś , normalnie jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skąd bierzesz te marne teksty z jakiejś strony dla upośledzonych ?????????
Co do ananasa to sam pieprzyłeś o tym od początku , można to sprawdzić na początku tej gadki .
A może lubisz jeszcze jakieś inne owoce które chętnie sobie wtykasz w swój zadek ??? tylko nieśmiałość cię krępuje co ????????
Film raczej dla fanów Arniego lub kina akcji które jest przewidywalne. Dla osób które spojrzą na niego trochę z dystansu film będzie średniakiem, nie zaskakującym niczym nadzwyczajnym.
Mimo oceny 5/10 seans uważam za udany, oglądając go nie nastawiałem się że dostanę arcydzieło. Film wyróżniający się na tle innych produkcji jedynie tym że zagrał w nim staruszek Arnold.
Pozdro :)
Jeśli uważasz, że ten film to ścierwo to dlaczego dajesz mu 3? Wydaje mi się, że takie określenie powinno przypadać ocenom pokroju 1, no góra 2. Trójka - jeśli stosujesz cały zakres skali - to umówmy się, film słaby. Ale chyba nie ścierwo.
To trochę taka nieścisłość z Twojej strony.
Proponuje się dokształcić w kwestii znaczenia słowa oksymoron. Napisałeś głupote.
Z tą trójeczką to chyba troszkę przesada, kolego. Na taką i niższe oceny to zasługują gnioty od Asylum,a tu mamy całkiem niezłego akcyjniaka. Nie arcydzieło wprawdzie, ale fajnie się to oglądało. Pozatym, ten film należy potraktować zlekkim przymrużeniem oka, a nie łykać na sztywniaka.
Jak dla mnie, całkiem udany powrót Arniego. Pozdrawiam I więcej dystansu życzę.
Sztampa.Schemat goni schemat, dialogi jak i postacie denne, jednowymiarowe i proste do bólu..Rzygam już takimi filmami, nic ciekawego w nim nie znalazłem, stąd moja ocena. Film jest słaby.
Masz prawo do własnej opinii, jasna sprawa. Mnie chodzi tylko o skalę porównawczą przy ocenianiu filmów. Skoro ten, wg ciebie, zasługuje na 3, to na ile ocenić np. Megapyton kontra Gatoroid? Na minus 3? Gubi się tu zakres ocen, jeśli łapiesz co mam na myśli.
Zakres ocen jest jasny i przejrzysty, przecież przy gwiazdkach masz dodatkowo opis skali.Jeżeli uważasz film za kompletną porażke - dajesz mu 1.Proste..
btw jeszcze żadnego filmu nie oceniłem na 10, bo według mnie arcydzieła pod każdym względem nie istnieją.Zawsze jakiś element nie będzie w 100% idealny.Według mnie ludzie za mocno szastają dychami i raczej to jest problemem z ocenami na filmwebie, ponieważ są one mocno zawyżone...
Co poniektórzy jedynkami też szastają za mocno. Ze mną jest tak, że naoglądałem się w życiu tyle filmów, również totalnych gniotów, że wyrobiłem sobie własną miarę ocen, niekoniecznie pasującą innym. W przypadku tego konkretnego filmu, nie mogę dać niżej niż 6, a podniosłem oczko wyżej,bo mam sentyment do Arnolda. Wg ciebie jest słaby, okay, jak to mawiał pewien filmowy twardziel, opinie są jak dupy.
Jak dla mnie film świetny! W śród tych dzisiejszych, pustych, napakowanych efektami gniotów ten film to arcydzieło w old schoolowym stylu z legendą kina akcji. Stanowczo za niska ocena na tej stronie
Ocena stanowczo zawyżona...Powtórze, arcydzieła nie istnieją, a ten film jest parodią samego siebie jak również tej podstarzałej legendy kina akcji.Gdyby nie nazwisko nikt by nawet tego filmu nie zauważył.Taka prawda.
Arcydzieła nie istnieją? Według ciebie Ojciec Chrzestny to co? Poza tym słowa "arcydzieło" w stosunku do tego filmu użyłem w przenośni porównując go do durnych, odmużdżających, pełnych rażących efektów gniotów, które w tych czasach się kręci, a ten film to bardzo miła odskocznia od tego w dodatku z klasą. Z resztą nie będę się przepychał z osobą, która Movie 43, Potwory i spółka i Silent Hill: Apokalipsa 3D ocenia wyżej od tego filmu.
Dokładnie. Arcydzieła nie istnieją.Chociaż w sumie tu należało by zweryfikować definicje.Dla mnie arcydzieło to ideał pod każdym względem, a coś takiego sie nie zdarza. Jeżeli trafi się doskonały scenariusz i fenomenalna gra aktorska to kuleje przykładowo muzyka czy zdjęcia.I na odwrót.Nigdy nie ma ideału. O to mi chodziło...
Co do Movie 43 - świetna komedia (nie dla każdego), tylko trzeba troche otworzyc łeb, Potwory inc- wyśmienita animacja, jedna z lepszych od pixara, Silent Hill to trochę z sentymentu do gry, ale film spoko-ujdzie.Twoje zarzuty co do mojego gustu filmowego są mizerne biorąc pod uwagę, że Likwidatora oceniłeś na 8.Peace Yo
No może z 8 to trochę przesadziłem ale na 7 zasługuje jak najbardziej, zazwyczaj oglądam poważniejsze filmy ale czasem lubie odskocznie w dobrym starym stylu, które nie rażą aż tak bardzo jak niektóre efekciarskie gnioty, a dziś takich bez liku.