Od której można rzucić pawikiem.Dawno nie widziałem tak marnie wykreowanych i bezbarwnych postaci..+ stek bzdur i nonsensów.Nie polacam
giovanni50 daj sobie spokój z tym kolesiem o ksywie Detoksynator , gość po prostu ma nie równo pod sufitem , każdy film dla niego nie będzie wystarczająco dobry , jak sam powiedział " arcydzieła filmowe nie istnieją dla niego " dla mnie wręcz przeciwnie :) dla mnie arcydziełem jest film TERMINATOR 2 , nie warto się użerać z takim kimś , a na Filmwebie jest więcej takich idiotów , nie warto się wysilać bo do takich palantów nic nie dochodzi :)
Każdy ocenia jak chce , każdy ma swoje ukochane filmy :) a żaden padalec na tym portalu nie będzie mi narzucał co mam lubić , a zauważyłem że tutaj jest dużo ludzi którzy narzucają innym co mają lubić .
No wy jesteście dobitnym na to dowodem. Powinniście założyć sekte czcicieli Arniego i modlić się wspólnie do plakatu z filmu Commando przebrani za Predatorów.
http://www.youtube.com/watch?v=2LulJA7yydo
Wiesz co Detoksynator ty to powinieneś się leczyć , robiłeś sobie ostatnio badania u psychologa ?????????????
Naprawdę powinieneś iść dać się zbadać .
Mi już nawet psychiatra nie pomoże, predatorze potraktuj mnie z maleńkiego lasera!
aaha predzio, Arnold coś tam chciał od ciebie.. że zostawiłeś u niego jakieś dildo czy coś...
phew phew
No i nie wiem... oglądać.... nie oglądać, oto jest pytanie ...... Ech obejrzę i dowiem się przynajmniej, czy warto było się takimi obelgami obrzucać, bo , że film wzbudził takie emocje :):):) nie spodziewałabym się :). Ale rozbawiło mnie to nieziemsko :) pozdrawiam i zimnego piwka na ostudzenie życzę :)
Najważniejsze jest to że Arnie wrócił do filmu :) a The Last Stand jest świetnym filmem jest tam , akcja , napięcie , humor , pościgi samochodami , i świetna scena walki Arniego z złym Cortezem na moście :) aha i są jeszcze świetne teksty :) :) :)
Ja już mam ten film na Blu-ray :) :) :)