Ja wiem że tytuł musi być przetłumaczony i do tego kiepsko ale żeby od razu kraść imię prawdziwego polskiego superbohatera i obrońce wolności: http://www.wak.net.pl/graphics/okladki/okl_20100419160502.jpg tu w pracy z rodziną http://booklips.pl/wp-content/uploads/2012/07/likwidator-elro-2012-rysunek2.jpg . Porostu skandal Ted by się w grobie przewracał gdyby nie żył :D
Dość że tytuł jest porąbany , to jeszcze gówniany dystrybutor Monolith odwołał premierę filmu , zamiast -The Last Stand będzie jakieś gówno , oby za tą decyzję Monolith poszedł z torbami , nigdy nie wybiorę się do kina na film od tego dystrybutora , lepiej kupię film od pirata .
Chodziło mi o to że kupię piracki film , bo monolith uniemożliwia obejrzenie filmu The Last Stand , zamiast wydać kasę na bilet do kina to kupię ten film piracki by móc go obejrzeć , właśnie wybieram się jutro na bazar by kupić ten film
Dzisiaj po pracy poszedłem na bazar i kupiłem The Last Stand na nośniku DVD ( piracka wersja ) , właśnie wróciłem do domu ale jeszcze nie oglądałem , okładka jak na plakacie , w środku płytka nawet ładnie to wszystko wygląda , i najważniejsze są polskie napisy , oczywiście to tylko tymczasowa wersja , i tak kupię oryginalną wersję jak tylko się pojawi na Blu-Ray , ale na pewno nie kupię od Monolith , sprowadzę z USA , i tak większość moich filmów mam sprowadzonych z USA bo tu w Polsce to wydania są bardzo ubogie , np; T2 u nas w Polsce pojawiła się wersja bardzo uboga , bez dodatków , nie kupiłem tego wydania , mam wersję kolekcjonerską zamiast pudełka jest czacha T-800 Terminatora , a w środku 6 płyt , 3 wersje filmu T2 , mnóstwo dodatków itp.
Właśnie parę minut temu skończyłem oglądać The Last Stand , powiem szczerze że film jest świetny ,bardzo dobra rola Arnolda , Arnie zagrał świetnie i nadal trzyma poziom jak za dawnych lat , świetna też rola Jaimie Alexander zagrała naprawdę super swoją rolę ,Johnny Knoxville wcale nie był aż tak zwariowany jak by się mogło wydawać w zwiastunie jego rola świetnie pasowała do tego filmu , bardzo mi się podobał pościg Arniego i zbiegłego więźnia kiedy ścigali się w polu kukurydzy swoimi wypasionymi brykami , naprawdę super scena , oczywiście najbardziej utkwiła mi w pamięci scena kiedy zbiegły bandzior próbuje przedostać się przez most a na drodze staje mu Arnie , ten prubuje go przekupić , niestety Arnold jest nie przekupny i dochodzi do walki , naprawdę Arnold na swój wiek wypadł niesamowicie w scenach walki trochę to przypominało jak sceny z wrestlingu , jest też scena kiedy Arnie wraca do miasteczka gdzie czeka FBI i jedzie swoim rozwalonym autem bez dachu a za samochodem wlecze zbiega :) film jest naprawdę rewelacyjny jak dla mnie jest to mój hit 2013 roku , czekam jeszcze w tym roku na film "The Tomb " Schwarzenegger/ Stallone , Arnie trzyma formę , dystrybutor Monolith oby się udławił swoją bezmyślną decyzją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! The Last Stand polecam , świetny film :)
Więc zapowiada się film na nie lada poziomie i tak jak wspomniałeś czekam też na the Tomb jak i Bulet in the head ze Sleyem :)
A jak napisy do Last dobre czy tłumaczone przez translatora ? :)
Jak dla mnie to film wyszedł naprawdę super , co do jakości filmu na płytce to nie powala , obraz nie jest rewelacyjny , w skali od 1 do 7 dał bym 4,5 , dźwięk też nie ma rewelacji , widać że ktoś ten film nagrywał w sali kinowej ( było widać jak jacyś ludzie wstawali ) płytka posłuży mi tylko tymczasowo do póki nie kupię oryginalnego wydania na Blu-Ray , napisy przetłumaczono dość w miarę , Co do filmu" Bulet in the head " z Stallone to z tego co wiem nie będzie wyświetlany w kinach :( zarobił jeszcze mniej niż film z Arnoldem , szkoda też bym obejrzał w kinie , A film "The Tomb " z tego co wiem to zwiastun ma się pojawić za parę dni dokładnie to 28.02.2013 , jestem bardzo ciekaw tego zwiastuna , posiadam kilka zdjęć z tego filmu i plakat mam to w kompie , wiadomo że Arnold będzie miał bródkę :) naprawdę fajnie wygląda w tym filmie .
Ziomus smutne jest to ze Arniego LIKWIDATOR poniosl na swiecie wielka klape finansowa a Sylvka BULLET TO THE HEAD poniosl jeszcze wieksza klape... 3MAJMY KCIUKI aby wspolny film obu weteranow kina akcji pt.THE TOMB nie okazal sie kolejna klapa... A odpukac nawet jesli THE TOMB slabo zarobi to pamietaj o swietnym filmie kryminalnym scenarzysty DNIA PROBY w ktorym Arni gra jedna z glownych rol... Film sie nazywa TEN... Cos czuje ze to wlasnie TEN okaze sie najwiekszym hitem od lat Arniego...
Zrozum troche tych pazernych DYSTRYBUTOROW...Oni najpierw patrza na premiery filmow w usa a potem jak widza ze film sporo zarabia kupuja kopie do Polski... W tym przypadku widzieli ze film pomimo tego ze jest dobry poniosl klape finansowa nie zaryzykowali kupna myslac ze "PEWNIE W POLSCE ARNOLD NIE PRZYCIAGNIE DO KIN WIDZOW"... Ale spoko ta pazernosc na dobre im nie wyjdzie!!! PS.A CO DO TEGO CO PISALES TO NIE BYLO AUTO ARNOLDA ALE TEGO GRUBASA CO ARNIEMU KLUCZYKI RZUCIL ABY MU AUTO PRZESTAWIL... W pewnym sensie to byla zemsta za bezczelnosc tamtego grubego ze chcial z ARNOLDA zrobic chlopca na posylki... hehehehe
Masz rację to było auto tego grubasa :) było już późno i byłem padnięty a co do dystrybutora Monolith to chyba najgorszy dystrybutor w Polsce kaleczy wszystkie filmy a wydania na DVD i Blu-Ray wydaje bez dodatków , ja nie mam zamiaru kupować The Last Stand wydanego przez Monolith zamówię ten film z zagranicznego serwisu gdzie obraz , dzwięk będzie perfekt i będzie miał do datki , a co do zrozumienia to raczej na moją wyrozumiałość albo zrozumienie niech Dystrybutor Monolith nie liczy , ja płacę i wymagam a po za tym nowy Total Recall ( Pamięć Absolutna ) był wyświetlany w polskich kinach mimo tego że film ponió sł finansową klapę , więc Monolith niech nie liczy na moją wyrozumiałość , wcale mnie nie dziwi fakt że ludzie ściągają filmy z neta . szczerze to mam w D... tego dystrybutora za to że kazał czekać a potem nie dotrzymał słowa .
Myslisz ze po klapie Arnolda THE LAST STAND i Sylvestra BULLET TO THE HEAD ich wspolny THE TOMB moze tez poniesc klape finansowa???
Raczej myślę że The Tomb zarobi dużo kasy , fani Stallone i fani Schwarzeneggera połączą się i będzie niezły hit w kinach , czuje że będzie tak samo jak z filmem Niezniszczalni , fani pójdą do kina na film The Tomb by zobaczyć swoich Idoli w jednym filmie , jeśli będzie w Polskim kinie to pójdę z 4 może 5 razy , na Niezniszczalni bylem 3 razy a na Niezniszczalni 2 byłem 6 razy w kinie , na The Last Stand też chciałem iść kilka razy ale dystrybutor nie dał mi takiej możliwości .
Ja najwiecej razy bylem na tym samym filmie w kinie po 2 razy... Na TERMINATORZE 3 ktory mi sie na maxa podobal bylem 2 razy i na TERMINATORZE 4 bylem 2 razy ale CZWORKA nie zrobila na mnie takiego wrazenia jak TROJECZKA... PS.A CO SADZISZ O FILMIE SCENARZYSTY"DNIA PROBY"W KTORYM ARNOLD GRA 1PLANOWA ROLE SZEFA GRUPY UDERZENIOWEJ POLICJI KTORA OKRADA KARTEL NARKOTYKOWY???
Ja bylem na filmie Eraser z 2 razy , Junior byłem 2 razy , Batman i robin byłem 4 razy , End of Days bylem 6 razy , The 6th day byłem 4 razy , collateral damage byłem 3 razy , Terminator 3 byłem 7 razy nadal uwielbiam T3 , potem byłem na W 80 dni do okoła świata ( mała rólka Arnie ) byłem 1 raz , potem byłem na Terminator;salvation 2 razy też nie zrobil na mnie wrażenia , potem Expendables - 3 razy byłem , Expendables 2 byłem 6 razy , mam bilety zachowane na pamiątkę , a jeśli chodzi o film "Ten " to uważam że ten film to będzie naprawdę coś :) widziałem kilka zdjęć i kilka filmików z planu filmowego na Youtubie , to będzie naprawdę mocny film , zdjęcie które mam na moim profilu właśnie pochodzi z filmu "Ten " PS . mam oryginalny autograf Arnolda i okulary z filmu Terminator 3 kupiłem to za 4.tyś. zł od kolekcjonera :) mam też figurki kolekcjonerskie i oryginalną replikę popiersie T-800 z filmu T2 )
Widze ze trafilem na prawdziwego FANA ARNIEGO... A te okulary to te takie jajowate co mial arnold kradnac ze stacji benzynowej??? I daj mi tu prosze te linki z planu filmowego TEN bo trafilem tylko na 1 filmik arnolda z fryzura ala hitler z filmu TEN ale tylko cos gadal siedzac. Nie bylo widac niz z planu ani akcji...
Przyznaje się kocham moje Hobby , okulary są naprawdę żadkie , to tak zwany T3 Box Edycja Limitowana , na całym świecie istnieje tylko 25 sztuk , ja mam numer 04/25 , drewniane pudełko z fotografią Arnolda z filmu T3 na fotografi jest autograf podpisany własnoręczne przez Arnolda , w środku są okulary , metalowa tabliczka z wybiciem , nazwą i nazwiskiem Arnolda , kilka dokumentów i klisze przedstawiające dwie sceny z filmu T3 , papiery że jest to oryginał, kupiłem to od zaufanego kolekcjonera a polecił mi tego kolekcjonera facet który prowadzi stronę internetową www.thearnoldfans.com on mnie z tym kolekcjonerem skontaktował , jak się potem dowiedziałem ten kolekcjoner był współpracownikiem thearnoldfans a jego córka była asystentką Arnolda , opowiedział mi troche o tym T3 Boxsie , Arnold po zakończeniu zdjęć do filmu Terminator 3 zaprosił swoich bliskich znajomych i współpracowników na przyjęcie z okazji ukończenia filmu T3 , na tym przyjęciu wręczał swoim współpracownikom własnymi rękami ten T3 Box na pamiątkę ukończenia filmu T3 i podpisywał ,jest tylko 25 sztuk naprawdę żadkie , nie było łatwo , jeszcze musiałem zapłacić cło które mnie uczyniło 500 zł , wydałem wszystkie moje uzbierane pieniądze , które zbierałem 3 lata , ale warto było :) postaram się znaleść te linki z planu TEN :)
ok znalazłem pare linków ale było ich więcej , chyba zostały wykasowane :( podam ci to co znalazłem
http://www.youtube.com/watch?v=PjWJTPJ4VmU
http://www.youtube.com/watch?v=68kVmkqHcMM
http://www.youtube.com/watch?v=3YyLU2WowPQ
http://www.youtube.com/watch?v=gQFwDweJ7Y4
http://www.youtube.com/watch?v=N4b_wNgagh8
http://www.youtube.com/watch?v=68kVmkqHcMM
tylko tyle mi się udało znaleść , bardzo dużo informacji można znaleść na Facebooku polecam :)
A o popiersiu TERMINATORA z DWOJKI czytalem i widzialem kilka modeli a ten twoj model jaka ma wysokosc i wielkosc? Tez oczy sie swieca jak sie nadusi guzik???
Moje popiersie jest firmy sideshow toys , w skali 1: 1 waży 13,5 kg , ma 33 cm , jest z chromu , zapalają mu się oczy i gasną jak w filmie T2 , można też mu wyciągnąć hip , masz tu linka zobacz jak to wygląda
http://www.youtube.com/watch?v=N_T8c1WJi00
Podoba mi sie ta Twoja pasja i moge z reka na sercu napisac tutaj na forum FILMWEB ze jestes jednym z najwiekszych fanow ARNOLDA w Polsce. Ja od poczatku jak 1 raz w zyciu zobaczylem arnolda jako maly chlopiec a bylo to chyba w 1988 roku i pamietam ze TERMINATOR1 byl 1 filmem jaki widzialem z arnoldem i zrobil na mnie wielkie wrazenie film jak i jego postac... Od tamtego czasu stalem sie jego fanem i wiele filmow z nim na kasetach VHS ogladalem po kilkadziesiat razy... Rekord chyba padl w ogladaniu TERMINATORA2 a potem wiele razy ogladalem GLINIARZA W PRZEDSZKOLU. Ciezko by bylo zliczyc ile razy ogladalem jego filmy ale byl zawsze moim idolem. Na czesc tego ze wychowalem sie na jego filmach mam nad lozkiem do dzisiaj plakaty z T1, T2 i T3. Ale pewnie duzo mi brakuje aby byc tak wielkim fanem Arnolda jak TY... PS.A COS WIADOMO KIEDY MA POWSTAC CONAN NOWY I TERMINATOR5? OD DAWNA CZYTALEM ZE T5 MIAL ZROBIC JUSTIN LIN CZYLI SLYNNY TWORCA KILKU CZESCI FAST&FURIOUS... OSTATNIO UCICHLO NA TEMAT T5 I MAM NADZIEJE ZE SCENARZYSCI I REZYSER T4 ZNOW SIE ZA TO NIE WEZMIE BO NIE UKRYWAJMY J.MOSTOW POMIMO WIELU BLEDOW LOGICZNYCH LEPIEJ ZROBIL T3 NIZ TEN T4.
Hej dzięki za miłe słowa , przyznaję że też kocham swoją pasję :) super że mogłem poznać tutaj Fana Arnolda :) widzę że też jak ja uwielbiasz Arniego :) Nigdy nie spotkałem Arnolda ale bardzo uwielbiam jego filmy i to co robi po za ekranem , jakim jest człowiekiem, ojcem , uwielbiam go za jego styl w filmach i poza ekranem, lubię jego miny i spojrzenie , on po prostu ma styl , dla mnie jest to ikona kina , teraz to już dla mnie jest żywą legendą :) też wychowałem się na jego filmach, Teraz mam 31 lat , zacząłem moją pasję z Arnoldem kiedy miałem 13 lat , a zaczęło się od tego że poszedłem do kuzyna który wrócilł z wojska on dostał od kolegi film na VHS Terminator i Terminator 2 , po obejżeniu T1 nie bardzo mi się spodobał ale zaraz włączył T2 , reakcja na T2 była taka że przy końcowej scenie kiedy Arnie na haku zjeżdża do lawy ja zacząłem płakać , pamiętam że jak wróciłem do domu to byłem bardzo podekscytowany , i ciągle myślałem o tym filmie , kiedy chodzilem do kuzyna to na okrągło oglądałem T2 kuzyn stwierdzil że na urodziny dostanę od niego T2 na vhs , no i dostałem , T2 widziałem tyle razy że każdą scenę mogłem opowiedzieć z zamkniętymi oczami , potem za kilka miesięcy kumpel przyniósł film Last Action Hero , zacząłem zbierać filmy zArnie na vhs , oczywiśćie magazyny filmowe , plakaty , nawet udało mi się kupić kilka książek , i to trwało i trwało, potem zauważyłem że wszyscy chwałą DVD mój pierwszy film na DVD to był Eraser , udało mi się kupić kilka Soundtracków , mam takie perelki jak , T2 , Terminator 1 , T3 , Predator , Last ActioHero, End of Days , The 6th Day , Total Recall, Batman i robin i jeszcze kilka , lubię muzykę filmową szczególnie uwielbiam muzykę z filmu T1 i T2 , potem zacząłem zbierać też figurki z filmów czasem figurki i repliki naprawdę dużo kosztują , 2 lata temu kupiłem ten T3 Box z autografem Arnolda , nadal powiększam moją kolekcję , teraz zacząłem kupywać filmy na Blu- Ray , mam wydanie kolekcjonerskie T2 ( wydanie to zawiera głowę z filmu T2 i 6 płyt , 4 dvd i 2 Blu - Ray ) w polsce nie dostępne , chcę kupić jeszcze jeden autograf Arnolda ale tym razem na zdjęciu :)
Pytałeś o Conana wiem że tytuł filmu ma się nazywać The Legend of Conan , studio Uniwersal ma się zająć tą produkcją , scenariusz już się pisze , zdjęcia mają się rozpocząć jeszcze w tym roku w Nowej Zelandi, na Facebooku nawet można było zobaczyć koncepcję jak Arnold ma wyglądać w tym filmie , Arnie sam powtórzył w wywiadach promując The Last Stand że jego przyszłe projekty to The Legend Of Conan i nowy T5 oraz Triples ( Bliźniacy ) Arnold chce by nowy Conan wyglądał jak film " 300 " studio Universal che by nowy Conan był gotowy na lato 2014 Arnie na razie czeka na scenariusz z tego co wiem
T5 Arnold potwierdził że chce wziąć udział w tym filmie jeszcze raz chce być terminatorem , JUSTIN LIN miał być reżyserem ale zrezygnował dla filmu FAST&FURIOUS raczej chyba nie weźmie się za T5 słyszałem że będzie kolejna część FAST&FURIOUS. w której ma zagrać Jason Statham , Za scenariusz T5 wzięli się Laeta Kalogridis i Patrick Lussier scenariusz się pisze i jest już na półmetku , Schwarzenegger w jednym z wywiadów powiedział że jest podekscytowany kiedy przeczyta scenariusz do T5 .Producentami obrazu są Megan Ellison i jej brat David Ellison , Wytwórnia która wyprodukuje T5 to Skydance Productions i Annapurna Pictures , ja bardzo czekam na T5 i The Legend Of Conan
A co do STATHAMA w SZYBKICH I... to cie zasmuce bo koles mial zagrac w tej czesci co niedlugo bedzie miala premiere i non stop suszyli mu glowe aby zagral ale w zaparte ODMAWIAL i nie zagra w SZYBKICH...ktore maja byc po premierze tej najnowszej.Chyba e 2015 ma byc najnowsza czesci i nie bedzie STATHAMA.A zreszta im dalej tym gorzej jest z cala seria i wiem ze pajace w zaparte ida za kasa bo poprzednia czesc byla mega hitem to na sile ciagna dalej i pewnie sie skonczy na SZYBCY...8 lub 9. Szkoda ze STATHAM odpuscil te propozycje ale taki byl jego wybor. Na zakonczenie mam kilka pytan do ciebie: 1)a jakie nazwiska oprocz LINA obily ci sie o uszy odnosnie T5 jesli chodzi o rezyserie? 2)co sie stalo ze MARIO KASSAR I ANDREW VAJNA nie sa producentami T5? 3)Myslisz ze w T5 zagra arnold normalnie a komputerowo mu twarzi wygladza i odmlodza a klate wyretuszuja(porazka by byla gdyby sam makijaz mu walneli bo makijaz nie ukryje 65 lat i mysle ze retusz komputerowy go moze odmlodzic)???
Zobaczymy jak to będzie z tymi szybkimi i wściekłymi :) co do T5 TO słyszałem o tym że miał być reżyser ten sam co nakręcilł Terminator Salvation ( ja wyobrażałem sobie inaczej ten film a wyszła czwarta część naprawdę źle , ) potem jednak słyszałem że po złych recenzjach zrezygnował , były też plotki że za kamerą ma być James Cameron ale niestety sam Cameron zdementował te plotki że nie zamierza kręcić kolejnego Terminatora bo on już opowiedział to co miał do opowiedzenia a po za tym jego plany są napięte poświęcilł się dla Avatara 2 i 3 , no a potem była mowa o reżyserze JUSTIN LIN nawet na początku był zainteresowany ale po sukcesie szybcy i wściekli stwierdził że chce zrobić koleją jego część , myślę że Lin dużo myślał nad T5 i bal się że może nie podołać zadaniu , wiedział że film ma sporo fanów bał się że nie udźwignie takiego ciężaru i i nie podoła oczekiwaniom fanów terminatora , dlatego wziął się za kolejną część filmu szybcy i wściekli ale to są tylko moje przypuszczenia , teraz ogólnie to nie słychać nic o tym kto będzie reżyserem T5 wytwórnia sukpiła się bardziej na napisaniu scenariusza , zobaczymy jak to się potoczy dalej , widziałem też serial Terminator' kroniki Sarry Connor , powiem szczeże że pierwszy sezon mi się bardzo podobał , ale 2 sezon był już mniej fajny .krążą pogłoski o sezonie 3 , zobaczymy czy będzie trzeci sezon , Dużo się mówi o nowym Conanie , scenariusz już jest pisany , a na reżysera nowego Conana wymienia się takie nazwiska jak Verhowen a nawet Peter Jackson zobaczymy co z tego będzie :)co sie stało ze MARIO KASSAR I ANDREW VAJNA dokładnie to nie wiem , wiem tylko że Producentami T5 mają być Megan Ellison i jej brat David Ellison ,pytałeś mnie czy Arnold będzie miał jakiś makijasz , lub czy będzie zrobiony komputerowo , wiadomo że ma 65 lat , powiem ci że nie wiem , ponieważ nie ma jeszcze scenariusza tak prawdę mówiąc to jeszcze nie wiadomo dokładnie jak ten scenariusz będzie wyglądał i kogo wogule zagra Arnold w T5 , może w T5 Arnie nie będzie cyborgiem tylko żołnierzem ? też słyszałem takie plotki , poczekajmy aż napiszą scenariusz :)
Ja slyszalem o CONANIE tez kilka nowych ciekawostek i nikt chyba tak swietnie by nie ukazal tego swiata fantasy jaki byl w ksiazkach o CONANIE jak P.JACKSON...
... Ale moze byc ciezko bo on stale kreci sie i wykancza kolejne czesci HOBBITA. Musial by byc wolny ale przez nastepne lata moze byc ciezko...
Musial by byc wolny ale przez nastepne lata moze byc ciezko... Nie wiem czy kojazysz tego utalentowanego swietnego rezysera GULIEMO DEL TORO?Zrobil rewelacyjny LABIRYNT FAUNA, 2SWIETNE HELLBOYE i naprawde dobry SIEROCINIEC.Koles ma niesamowity talent do epickich klimatow z gatunku fantasy...
...Gdyby z nim sie dogadali to napewno by swietnie swiat CONANA ukazal a do tego jakies wmiare madry scenariusz nie glupkowaty jak CONAN2 z Arnoldem...
... Mysle ze bysmy mieli murowany hit kinowy... Obawiam sie ze VERHOEVEN ktory mial do czynienia wiecej z kinem akcji lub s/f nie byl by dobrym rezyserem...
Tak jak pisalem CONANA swietnie by zrobil P.JACKSON lub G.DEL TORO a tego jestem pewien ci rezyserzy majacy doswiadczenie w kinie s/f by idealnie pasowali jako rezyser T5: VERHOEVEN(Pamiec absolutna, Robocop, Zolnierze kosmosu), RIDLEY SCOTT(Alien,Blade runner...)lub M.BAY(Transformers1,2,3...).SPIELBERG tez by dobrze sie nadawal do T5 bo ma spore doswiadczenie w kinie s/f a jego nazwisko napewno by sprawilo ze T5 by byl mega hitem i mozliwe ze by przebil T2 jesli chodzi o zarobienie na swiecie.
Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie dużo też zależy od scenariusza , mam nadzieję że The Legend Of Conan będzie tak dobry jak Conan Barbarian ( 1982 )
Mam dzisiaj coś fajnego , na facebooku znalazłem Teaser Terminator 5 Fanowski zaraz dam ci link
http://www.youtube.com/watch?v=MWzu5QNBZuY
naprawdę super zrobione :)
mam jeszcze jeden news chodzi o film Expendables 3 - Stallone w wywiadzie dla jakiegoś magazynu powiedział że zdjęcia do Expendables 3 mają się rozpocząć w wrześniu tego roku , przeczytalem ten news na facebooku , mam nadzieję że to prawda że to nie plotka :)
Ciekawy pomysl z tym co fani zrobili ale sa male szanse ze CH.BALE zagra Connora a szukanie znow nowego to porazka na maxa... Powiem ci szczerze ze najwiekszym bledem tworcow T3 a szczegolnie MOSTOWA to fakt ze zrezygnowali z E.FURLONGA bo niby stale pije i sie spoznia na plan.T3 z furlongiem naprawde by fanom T2 sie bardziej podobal i w T4 i T5 Furlong by spokojnie mogl grac.A tak to stale mamy nowego connora a najgorszym z calej paczki connorow byl wlasnie CH.BALE.Totalnie nie pasowal do tej roli co nawet w wynikach kasowych sie odbilo... PS.A JA SIE TAK EXPENDABLES3 NIE JARAM BO UWAZAM ZE TYLKO E1 BYLA SWIETNA A E2 ZROBILI TROCHE NA SILE I BRAKOWALO REKI SYLVKA JAKO REZYSERA I SCENARZYSTY JAK W E1. BARDZO BYM SIE UCIESZYL GDYBY SYLVEK ZROBIL SAM E3 TAK SAMO JAK ZROBIL E1 BO FACET ROBI SWIETNE FILMY JAK MU NIKT SIE NIE MIESZA.Zreszta sam widziales ze E1 bylo lepsze a to dowod ze reka SYLVKA byla w calosci nad projektem...
Też uważam że Edward Furlong by zagrał super Johna Connora w T3 ale on ciągle ma jakieś problemy z prawem ostatnio został skazany na 6 miesięcy więzienia za przemoc, co do Expendables też uważam że Ex1 byl świetny i Stallone naprawdę zrobił super film , ale jak dla mnie Ex 2 też było super szczególnie cenię sobię rolę Arnolda który fajnie zagrał Trencha , ja czekam z niecierpliwością na EX 3 bo uważam że to naprawdę będzie super film , EX1 I EX2 to najlepsze filmy akcji a po za tym najwspanialsze jest to że w jednym filmie można zobaczyć prawie wszystkie gwiazdy kina akcji , a najbardziej to Schwarzenegger , Stallone , Willis to ikony kina akcji :)
Wiesz no do końca do nie wiadomo kto będzie reżyserem EX3 , słyszałem że nawet John Woo miał zrobić EX 3 tylko postawił warunek ? on może zrobić ten film ale nie chce by mu narzucano jak ma to zrobić , on nie chce ten film zrobić po swojemu , fajnie by było by EX3 zrobił Stallone jestem jak najbardziej za :) ale ciekawe kogo wytwórnia weźmie na reżysera EX3?
A jak myslisz dlaczego po wielkim sukcesie EX1 wytwornia nie zatrudnila do EX2 ponownie w roli glownego scenarzysty i rezysera SYLVKA? W necie szukalem szukalem i nie odnalazlem informacji dlaczego STALLONE EX2 nie zrobil... A CO DO EX3 TO MIEJMY NADZIEJE ZE J.WOO NIE ZOSTANIE REZYSEREM BO KILKA FILMOW NAPRAWDE SPIERD...L. MI BY SIE MARZYLO ABY EX3 WYREZYSEROWAL STALLONE LUB OBEZNANY W SWIECIE KINA AKCJI MICHAEL MANN...
Niewiem czemu Stallone nie zrobił EX 2 słyszałem że nie miał czasu bo byl zajęty jakimś projektem , takprzeczytalem na FB . zobaczymy kto będzie reżyserem EX3 :)
Sylvester Stallone pochwalił się na Twitterze, że pracuje właśnie nad scenariuszem "Expendables 3". Przy okazji zapowiedział kilka zmian.
Przede wszystkim film ma mieć więcej scen humorystycznych. Mięśniakom znanym z dwóch pierwszych części towarzyszyć ma "młoda krew". Z wpisów Stallone'a wynika, że do Niezniszczalnych dołączy trójka bohaterów w wieku 22-27 lat: czarodziej nowych technologii, chodząca encyklopedia oraz młoda dziewczyna, która nie jest symbolem seksu, ale jest zabawna, twarda i PRAWDZIWA (podkreślenie Stallone'a).
Stallone poinformował również, że w filmie nie wystąpi Steven Seagal. Za to jest szansa, że pojawi się Jackie Chan.
Wiem , dowiedziałem się już rano o tym , Expendables 3 już jestem bardzo podekscytowany , wcale nie żałuje że nie będzie Seagala w sumie to nawet lepiej, macha tylko tymi łapami , a jego filmy od szczególnie te kilka ostatnich to taka lipa że szkoda gadać
A jak tam nowinki odnosnie BLIZNIAKOW 2, CONANA3 i T5? Co slyszales nowego? Slyszalem o BLIZNIAKACH 2 ze Arni i de vito maja sie dowiedziec ze maja 3 brata blizniaka i ma grac go EDDIE MURPHY. Jaki sens ma niszczenie legendy ;(? odp
Bliźniacy 2 tytuł ma być "Triples 2" i ma do Arnolda i Devito dołączyć Eddie Murphy , powiem ci że może być naprawdę fajna komedia a Eddie Murphy to niezly jajcasz :) Arnie też lubi robić komuś kawały , myślę że jesli by ten sam reżyser nakręcił nowych bliźniaków to by mogła być fajna komedia i dużo śmiechu , chciałbym zobaczyć Arnolda w komedi :) NA RAZIE NIC NIE SŁYCHAĆ O The Legend of Conan , nic nie słychać o T5 czytałem wywiad z Arnoldem z Arnold Clasic ( zawody kulturystyki ) ktoś zadał Arnoldowi pytanie " jaki film następny chce nakręcić " Arnie odpowiedział że narazie czeka na scenariusze nowego Conana i T5 , ja bardzo czekam na The Tomb , kurcze bym chciał zobaczyć zwiastun ale tak naprawdę to bardzo nie mogę się doczekać filmu "TEN " Breacher , ten film będzie hitem , dzisiaj się dowiedziałem o Niezniszczalni 3 to dobra wiadomość , nową książkę Arnolda już też mam , :)
Ile kosztowala cie w EMPIKU ta ksiazka??? Sa tam szczegoly seksualne jak przed slubem ARNOLD zdradzal MARIE z BRIGITTE NIELSEN??? PS.A CO DO BLIZNIAKOW2 TO KOGOS TAM POJE...LO BO CZYTALEM ZARYS SCENARIUSZA I MA SIE OKAZAC ZE DEVITO I ARNOLD MAJA BRATA BLIZNIAKA NUMER 3 I MA GO GRAC MURPHY... CHORE JEST TO ZE MURPHY MA 51 LAT A ONI MAJA OD 65 W GORE WIEC DZIWNE ABY BRAT BLIZNIAK BYL 14 LAT MLODSZY OD BLIZNIAKOW. MAM NADZIEJE ZE TO NIE BEDZIE BLIZNIAK ALE MLODSZY ICH BRAT O KTORYM SIE DOWIEDZA Z CZASEM. KIEPSKO BY WYGLADALO ABY KTOS STARSZY O 14 LAT GRAL BLIZNIAKA NIESADZISZ???
Książkę o Arnoldzie nie kupiłem w Empiku , Empik strasznie zszedł na psy to znaczy , nie dba o klienta , płyty cd są porysowane , pudełka od płyt cd uszkodzone a empik nie chce wymieniać na nowe , po za tym przeglądałem tam od czasu do czasu czasopisma i widziałem jak są uszkodzone kartki , albo brakuje jakiejś strony bo ktoś ją wydarł , kupiłem w księgarni internetowej , książka kosztowała 59 zl i 12 zł przesył ka piorytet , co do książki Arnolda Schwarzeneggera to przeglądałem ją tak na szybko :) przejrzałem jest dość sporo rożnych zdjęć nawet są zdjęcia z najnowszego filmu The Last Stand , zdjęcia z kulturystyki , no będzie co czytać bo jest dość spora :) nie czytałem jeszcze jak będę miał trochę czasu po świętach wielkanocnych to zacznę czytać :) ale słyszałem że