PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31900}

Luźny gość

Freddy Got Fingered
2001
5,6 6,4 tys. ocen
5,6 10 1 6383
6,0 7 krytyków
Luźny gość
powrót do forum filmu Luźny gość

straszne. ten film jest straszny!!! strasznie głupi. sa filmy ze sceny sa głupie ze aż śmieszne ale zeby złapanie za fiuta konia było śmieszne?? sa głupie filmy które dają troche zabawnych scen ale ten był obrzydliwie głupi i totaltnie nie śmieszny np bohater jedzie trasą znajduje martwego jelnia "wyciąga" z niego wnętrzności i zakłada jego skórę i biega po ulicy a następnie potrąca go cięzarówka (to zdarzenie było impulsem od słów własciciela wytwórni animacji: "wejdź w zwierzęta" lub coś w tym stylu, bynajminiej miał na myśli aby nasz bohater zrozumiał zwierzeta), śmieszne?? racazej nie. drugim minusem jest łaczenie dramatu z komedią nasz bohater nie jest zrozumiany przez ojca. ogólnie nie udana komedia wg mnie nieporozumienie. komedia?? ja sie nie śmiałem. wiem że włożenie chorych dziwnych rzeczy absutdalnych śmieszy ale sa graince.ten film wg mnie je przekracza bo co jak za kilka lat bedzie malo głupie i śmieszne?? co bardzej głupiego filmowcy "wsadzą" do scenariusza?? po męczarniach dotrwałem do końca ale jak bym wiedział ze bedzie taki głupi nie oglądał bym go wcale jednak zawsze staram sie oglądać do końca bo wg mnie ocenianie połowy filmy jest bez sensowne(chociaż w tym przypadku ogladając do końca nic bym nie stracił)