PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31900}

Luźny gość

Freddy Got Fingered
2001
5,6 6,4 tys. ocen
5,6 10 1 6383
6,0 7 krytyków
Luźny gość
powrót do forum filmu Luźny gość

widzialam ten film jakis czas temu i uwazam go za rewelacje i polecam kazdemu kto lubi TAKI humor ;) scena gdy nasz bohater biega ze skora jelenia na drodze jest wyjebana w kosmos:D, a jesli ktos ten film odbiera jako zenade, to powiem tyle, ze ogladajac 'zemste' pocwiczylam swoj szacunek wobec mojej Babci ktora kupila mi bilet. Naprawde szanuje te Kobiete i tylko dlatego nie wyszlam z kina, zemsta to najgroszy film jaki widzialam i naprawde wszystkie sa od niego lepsze ;) jesli ktos o jakis film sadzi ze jest dupny, polecam zemste :] na poprawe nastroju :) wszystkie inne sa wtedy super.. nawet gdy ktos dzieciakowi odgryza pepowine w rytmie bebenkow :D

ocenił(a) film na 1
mist

cóż.. mi tam sie zemsta bardzo podobala w porównaniu do tej chałtury... pozdrawiam twoją babcie bo w przypadku tych dwoch filmow na pewno bysmy sie zgodzili. fakt ze o gustach rozmawiac się nie powinno, ale stwierdzenie ze "scena z jeleniem jest wyjebana w kosmos" tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze gustu to ty za grosz nie masz ;)
ogladalem tego "Luźnego Gościa" po browarku z kumplem i powinienem sie tarzać ze smiechu w takim przypadku ogladajac komedie... niestety zlapalem zmułe... szkoda mi 70 groszy jakie wydalem na plytke zeby miec ten film. szkoda mi dwoch godzin wycietych z zyciorysu. decydujac sie na ogladanie tego dzialacie na wlasna niekorzysc i wystawiacie sie na niepotrzebne cierpienie.