Aha jeśli , to nie argument , to co to ? Moje zdanie o filmie . Napisali w filmie jakiego nie było od czasu innych , a powinno być w filmie takim jaki inni ...
To nie argument. Trzeba brać pod uwagę inne czynniki. "Kobiety w czerni" nie widziałem więc ci nie odpowiem czy film zły czy dobry.
Aha i co z tego ? Jeżeli znudził mnie , to chyba nie muszę pisać o atmosferze , której tam brakowało ?
To jest forum o Tygodniu z Marilyn
Ale , to dziwne , bo jak patrzyłem , to antyfani mają tyle tematów ile kot napłakał , a ocena 6.2 i sporo ludzi ??
Zasady polskiej pisowni zna? Wie jak się przecinek stawia? Przeczytałeś kiedyś poprawnie napisane zdanie z przecinkiem?
Sorki nie chodzę do szkoły jak wy i , to nie jest mi potrzebne jak wam ... bo wiesz dwa zdanie pisze w pół minuty , a nie 10 min jak nie którzy więc jak Cie podnieca poprawianie błędów , to w przyszłości zostań polonistką ? Może dodasz coś o filmie , a nie o interpunkcji , bo nie o tym jest tutaj temat . Jeśli przecinek tak ci przeszkadza w rozumieniu zdania , to nie wiem co ci pomoże .
Zasady polskiej pisowni zna? Wie jak się kropki stawia? Przeczytałeś kiedyś poprawnie napisane zdanie z kropką?
Aha jesteś tak zajebisty , że w wieku 10 lat miałeś dyplomy z chemii organicznej i fizyki z a także średnią 6.0 ?
To , że tego uczą w szkołach . Chyba ...
PS ironia .http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Mnie czytasz. Czy jesz chodnik? Czy wdychasz kaloryfer? Czy jeździsz mydłem?
Pisać poprawnie nie potrafisz. Logiki w tobie brak. Może uczynisz nam wszystkim prezent i wyeliminujesz swoje geny z puli w jakiś wyjątkowo głupi sposób?
Piszesz o logice mimo ,że twoje zdania są tak skonstruowane , że płakać się chce .
Zrób przyjemność i może podaj przykład ,a nie pusta gadanina ?
Tak , tylko jest coś takiego jak ,,PRZYKŁAD"
Etap interpunkcji mam za sobą , a nie pisze tu żadnego doktoratu . Tylko z kimś kto wyżej sra niż dupę ma .
Zakaz oglądania filmów jakichkolwiek, dopóki nie nauczy się poprawnej pisowni.
Tak powinien brzmieć wyrok.