Śmieszna jest twoja osoba, która próbuje nawiązać z kimś rozmowę, a sama nie wie, o czym pisze. Ktoś z naszej dwójki się ośmiesza i to nie jestem ja.
Bo, to jest forum o MM, a nie waszych dziecinnych zabaw w błędy w zdaniu taki SPAM na blogach sobie róbcie.
ja : mozesz przetlumaczyc na polski ?
kileeer: który rodzaj?
ja: rodzaj czego ?
kileeer: O o czym ta rozmowa ?
Zakaz pisania póki nie nabierze rozumy
Morze jest , to ich poziom inteligencji .
kto tu nie umie pisac buhahah.
Wielka litera . Zapominasz , że
ja : mozesz przetlumaczyc na polski ?
kileeer: który rodzaj?
ja: rodzaj czego ?
kileeer: O o czym ta rozmowa ? - chodziło mi żeby ci przypomnieć ćwierć mózgu .
piszesz takie glupoty, ze serio nie wiem co ci nawet odpisac
swoja droga czy pisanie z malej litery przeszkadza ci w czytaniu skonczony hipokryto? Wczesniej byles wielce zdziwiony jak ktos mogl ci wytknac brak przecinkow, a do mnie sie rzucasz o uzywanie malej litery, samemu nie potrafiac napisac slów zgodnie z zasadami ortografii? lol x 154879
To nie odpisuj !
Pyskata gówniaro sprawdź sobie na wiki co , to hipokryta .
,,u innych dostrzegasz źdźbło a u siebie kłody nie dostrzegasz" Sama poprawiasz innych gdy popełniasz błędy
,,swoja droga czy pisanie z malej litery przeszkadza ci w czytaniu " , a tobie przecinki ? Nikt cie tu nie zapraszał .
Nawet przykładu nie potrafisz podać ...
Jak sie zbulwersował buhahahah uwazaj bo ci zwieracze puszczą
Ty jestes hipokrytą bo sam robisz błędy gorsze niż moj brak wielkiej litery, a mi wytykasz takie pierdoły.
Gowniaro to sobie nazywaj kolezanki, jesli takowe posiadasz- w co wątpie ;]
swoja droga: gdzie popelnilam jakies bledy ? Podaj przyklad skoro taki mądry jestes.
Nie ja zacząłem , to ale np Nie umiejętność czytania ze zrozumieniem , a hipokrytami nazywaj kolegów i uciekaj za nim dostaniesz w papę co by ci się należało ...
ahahahahahahaha grozisz mi ? Pape sobie na dachu znajdz, ale najpierw kup sobie słownik- przyda ci sie.
a co potrzebuje specjalnie wystosowanego zaproszenia od ciebie milordzie, zeby sie udzielac? Smiech na sali..
,,Smiech na sali.." Stary skopiowany tekst Jakie błędy umiesz czytać ??? Nie sądzę , a poza tym pisz na temat dziewczynko za nim ci żyłka pierdowa pęknie z wysiłku ....
NARESZCIE DZIEWCZYNKA WRÓCIŁA DO PIASKOWNICY .
PS SŁABA JESTEŚ LEPSI POLEGLI JUŻ ....
to, że ktoś nie chce z toba pisac, nie swiadczy, ze poległ...tylko, ze widzi, ze z kretynem nie ma sensu gadac ;]
Nie wiem czy dalej mi się chce pisać z tą hipokrytka ale jest śmiesznym zwierzaczkiem ...
Imo adekwatna ocena dla filmu Biograficznego przerobionego na komedyjkę romantyczną. Przynajmniej dobrze zagrany.
Ja oceniam , to jako film biograficzny , bo jak romansidło , to było słabe. Lecz gra aktorska Michel była dobra.
Zabrakło mi jedynie reklamy N`5 chanel . Na standardy dzisiejszego kina jest nawet dobry ...
Ale rola Meryl była dobra jak każda . Ona zrobiła temu filmu rozgłos , bo gdyby wzięli kogoś do tej nudy nikt by nie poszedł .
Czyli wystarczy ci brak mózgu . No ale w sumie nie masz tego ,organu' więc pisanie - ,,stac mnie na wiecej " , to czysty idiotyzm .
po pierwsze pajacu to mozg jest organem wiec nie potrzebny jest cudzyslow po drugie to z nas dwoch to ty powninies narzekac na jego brak,przyko mi ale caly portal ma z ciebie pompe a okreslenie 'zachowujesz sie jak kileer' przeszlo juz do fw slangu-i uwierz mi brachu nie oznacza niczego dobrego.
Wiesz co , to cudzysłów ? Wątpię ,,pompe " ,,po drugie to z nas dwoch to ty powninies narzekac na jego brak" pisze , to osoba , która nie wie co , to jest cudzysłów .
jestes durniem,czlowieku. w przeciwienstwie do ciebie jestem os ze srednim pelnym wyksztalceniem i zmierzam w kierunku wyzszego,wiec co taka forumowa pipka do gnebienia moze mi powiedziec nt zasad interpunkcji badz logicznego i merytorycznego wypowiadania sie?zejdz na ziemie,od dawna jestes znany z tego ze gowno wiesz nt filmow/aktorow a jedynie dostarczasz frajdy osobom z iq wiekszym niz 30 bo niestety ale kileeer=fw pipoza z iq<30
,, nt zasad interpunkcji badz logicznego i merytorycznego wypowiadania sie " z wymianą słów ( bo rozmawiam tylko z ludźmi [pisze]) o wyższym iq niż iq psa ) Zaprzeczam temu rozmową z tobą . Osobiście kolejny homo neandertalski nie wiadomo .
Oczywiście 90 % fowp nie posiada mózgu , a jakby go posiadała , to i tak by z niego nie korzystała .
Twoja papka tu jest dowodem , że to ty gówno wiesz o aktorach i filmach .
,,kileeer=fw pipoza z iq<30 " Nastolatek o poziomie intelektualnym poniżej zera.
Są tutaj 2 strony i nie widać gdzie kreseczka prowadzi i na koniec dodam , że nie znam każdego mojego posta na pamięć .
Artysty nie widziałem a film o Marylin od dawna chciałem zobaczyć był fajny ale spodziewałem się czegoś lepszego...