PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571031}

Mój tydzień z Marilyn

My Week with Marilyn
2011
6,5 60 tys. ocen
6,5 10 1 59767
6,2 37 krytyków
Mój tydzień z Marilyn
powrót do forum filmu Mój tydzień z Marilyn

Dużo jej w tym filmie, czy to tylko postać epizodyczna?

ocenił(a) film na 7
muchawkokardzie

Bardzo niewiele, postać epizodyczna.

muchawkokardzie

Tak jak to napisała aud_hepburn niewiele, ale mimo wszystko ma poniekąd jakieś znaczenie w filmie, nie jest tak, że tylko przewija się ze trzy razy na ekranie.

ocenił(a) film na 8
Kedda

Jak rzecze Panna Hepburn rola epizodyczna ale nie obojętna dla całego filmu. I mój osobisty wniosek: oprócz ostatniej sceny nie dostrzegłem w niej Hermiony:)

Irry

Jak najbardziej popieram:)

muchawkokardzie

Fajna aktorka, bardzo dobrze się spisała w tej swojej epizodycznej roli. Widać, że bardzo się dziewczyna stara.
Być może będzie ona jedną z lepiej rokujących aktorek, jak już uda jej się uwolnić od roli wzorowej uczennicy z H. Pottera ( mimo usilnych prób cały czas widziałam w niej Hermionę).
Jeśli próbując udowodnić swój talent będzie grała w takich filmach, jak Leonardo Dicaprio uciekając od szufladki "Titanica", to wróżę jej świetlaną przyszłość :P

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Martitta_4

Ciężko oceniać umiejętności aktorskie, bo ona nie tyle zagrała co wystąpiła w paru scenach. Myślałem, że tych scen będzie więcej. Faktycznie rola niewielka, ale przynajmniej Emma zaprezentowała swój magiczny akcent ;)

ocenił(a) film na 6
muchawkokardzie

Musze przyznać, że strasznie mi się podobał sposób w jaki zagrała, na prawdę! Nie kojarzyła mi się z Hermioną a to już coś ;) Dla niej samej mógłbym iść na ten film;p