PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=370628}
7,1 33 tys. ocen
7,1 10 1 33005
6,0 13 krytyków
Mała Moskwa
powrót do forum filmu Mała Moskwa

... zasponsorowana przez urbańskiego na zamówienie kaczek chyba, schemat wzięty jakby z filmów o wietnamie z chuckiem norrisem, bezlitośni ruscy oprawcy kontra bogobojni, odważni i prawi polacy, ten scenariusz to chyba pisali gontarczyk z cenckiewiczem, duże rozczarowanie, bardzo tania fabuła, na fali wrogości wobec ruskich nagrodzone nawet w gdyni ...

taki paszkwil wychodzi, jak małolaty się biorą za odkrywanie nam "prawdziwych" historii z PRL-u, krzystek zawsze był zacietrzewiony i tendencyjny, a po dwudziestu latach od upadku komuny dosyć już mamy epatowania antyruskimi trendami ...

ocenił(a) film na 2
starekino

hehe Polak Katolik w 120 %, rozbija na swój sposób szczęśliwe małżeństwo, bo mu się "ruskiej c**** zachciało" brawo ;) Jeśli to było na faktach to jest się czego wstydzić. Jura powinien go psom na pożarcie rzucić.

Widzę, że wystarczy trochę ruskim pojechać i same pozytywne komentarze film zgarnia ;)

Kanalizacja

no własnie, powinien go psom na pożarcie rzucić, a nie robi absolutnie nic, tylko biernie się przygląda. Dla mnie ten film jest mocno nieżyciowy.

ocenił(a) film na 8
starekino

Niesamowite z was bystrzaki. Gł. tematem filmu jest miłość Polaka do Rosjanki, nijak się to ma do waszej tezy, że film jest antyrosyjski, ale co ja tam k...a wiem.

starekino

Prawdziwy Polak pokazuje filmy tylko antypolskie zgodne z linią GW.
Nierozumiem tej postawy "zacietrzewienia" ale trudno, po prostu szanuję...z trudem.