PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262956
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Świetny musical!!!

ocenił(a) film na 10

Właśnie wróciłam z kina i cały czas nucę piosenki :) Polecam każdemu!

deva

Mnie też się bardzo podobał. Masa ciepłych kolorów, super przeboje ABBY i sympatyczny klimat :) Ja szczególnie nucę utwór "I have a dream" :P

ocenił(a) film na 10
deva

Zgadzam się z Devą ten musical jest po prostu wspaniały, te piosenki w wykonaniu aktorów są wręcz świetny. W szczególności muszę podkreślić wspaniałą grą Meryl Streep ona rządzi !!!!

ocenił(a) film na 8
deva

Mi po tym musicalu to w głowie tylko 'Honey, honey' :):)
Świetny, kolorowy i pełen humoru film ;)

Mala_26

Ja również jestem podobnego zdania . Super film !

ocenił(a) film na 6
Maria_Antonia

świetny boski genialny!! polecam;)<zakrótki>

ocenił(a) film na 10
Cheyennee

właśnie wróciłam z kina i wygrałam w konkursie soundtrack! hehe, O mamma mia!
brawa dla świetnego filmu! :D

ocenił(a) film na 7
noway_lina

tez dopiero wrocilam z kina.
gdy zapalily sie swiatla jedno slowo z moich ust podsumowalo ten film: genialny. niesamowity: barwy, cieply, pelen humoru i dobrej energii! no i muzyka! Steep fantastyczna!
polecam

ocenił(a) film na 7
katrinka_1991

nic dodać, nic ująć. Tego mi było trzeba;D

ocenił(a) film na 9
Igojad

Film jest bezkonkurencyjny - genialny!
Tak niesamowicie naturalna gra aktorów, bez żadnych sztucznych żartów, a śmiechu było co nie miara. I podobnie j/w chodzą mi po głowie piosenki Abby - Dancing Queen...

deva

Tak, tak, w 100% się zgadzam.
Film genialny, ciepły, przezabawny. Streep, Brosnan i Firth odwalili kawał dobrej roboty. Oglądając ten musical zapomina się o szarości codziennego życia. Jeśli ktoś spodziewał się napięcia, ciężkiego wątku psychologicznego to się pomylił. Film idealny na koniec wakacji, jak i na poprawienie nastroju.
Żałuję tylko, że Waterloo nie znalazło się na soundtracku. Ech końcówka najlepsza;)

ocenił(a) film na 10
deva

Zgadzam się!!!
Fantastyczny film. Uwielbia musicale. Szłam wczoraj do kina i bałam się wielkiego rozczarowania...a tymczasem to była prawdziwa uczta dla wzroku i ucha!!Byłam pod wrażeniem zwłaszcza kiedy znani aktorzy śpiewali.
Kiedy zapaliło się światło wszyscy w kinie mieli uśmiechy na ustach i czekali do końca napisów. Świetne uczucie.
Polecam wszystkim!!!
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
daga_7

Słuchajcie, no i te widoki ze Skiathos! Byłam tam w tym roku i po rzadko się zdarza, żeby coś tak ładnie też na ekranie wyglądało!! No i bezkonkurencyjna Meryl:)

ocenił(a) film na 7
Meryl

ja tez bylam wczoraj w kinie i ten film to juz klasyka!JEST REWELACYJNY!Bardzo podobala mi sie Amanda Seyfried, a o Steep to juz nie bede wspominala.

Mistral_2

Ooo tak. Zgadzam się z Wami. Aktorzy wspaniali, klimat i piosenki. BOSKO! Amanda ma mnóstwo uroku w sobie. A Meryl? Jak zwykle, GENIALNA. Polecam wszystkim :)

ocenił(a) film na 10
Samantha_2

napełnia taka pozytywna energią ! z kina wychodzi się z uśmiechem na twarzy . a w drodze powrotnej nuci sie dobrze znane przeboje ABBY. POLECAM ! wesoły i genialnie zrobiony film !

zupa

Dokładnie! Sama się do siebie uśmiechałam, oglądając ten film :) A przez cały dzień nuciłam piosenki Abby :) Chyba pójdę jeszcze raz do kina :D