PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

...

użytkownik usunięty

ALE GNIOT! Mam już dość tak okropnie przesłodzonych historii!

ocenił(a) film na 8

obejrzyj Titanica, tam prawie wszyscy umieraja

To, że coś jest przesłodzone, wcale nie oznacza, że jest gniotem. Dlatego właśnie tego typu filmy mają zaniżone oceny. Nie zwykłam lubić takiego kina, owszem. Ale film dobrze zrobiony.

użytkownik usunięty
szklaneskrzydla

Film mi się nie podobał, ale nie tylko ze względu na to, że był przesłodzony. Jakoś ta historia mnie nie przekonała :) I nawet Meryl czy Colin tego nie zmienią ;)

No bo historia była mało realistyczna, ale takie już uroki musicali. ;)

ocenił(a) film na 1

nie lubie musicali, ale usilowalam przemoc swoja niechcec dla colina i meryl wlasnie. ale jednak nie. ten film jest po prostu idiotyczny.

użytkownik usunięty
adarutoshoppu

Sam Firth powiedział:
"- Myślę, że godność jest lekko przereklamowana. Z ogromną lubością zrobiłem z siebie głupka, razem z całą bandą bardzo poważnych aktorów. Było w tym coś z brawury. Po każdej scenie patrzeliśmy na siebie znacząco. "Co my robimy? Popełniamy zawodowe samobójstwo?"- mówiliśmy. Ale publiczności się spodobało. Absolutnie nie żałuję, że wystąpiłem w tym filmie." :)

ocenił(a) film na 1

najwazniejsze to miec do siebie dystans ;)

użytkownik usunięty
adarutoshoppu

Dokładnie, za to go cenię. Inny aktor pewnie powiedziałby, że film to arcydzieło itp.itd.

ocenił(a) film na 1

nie zapominajmy o talencie aktorskim ;)

użytkownik usunięty
adarutoshoppu

Oj, oczywiście, nie zapominam o tym! :) Jest wspaniałym aktorem ;) Ale o jego talencie zostało powiedziane tak dużo, że chyba nie trzeba nic do powiadać :)

ocenił(a) film na 1

przy okazji jest tez mily dla oka xD

użytkownik usunięty
adarutoshoppu

Haha, widzę, że mamy podobny gust ;p