PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

1/10

ocenił(a) film na 1

Dokladnie jak ocena - NIEPOROZUMIENIE!!!!!!!!!!
Film KOSZMARNY,a wykonaniem utworow mozna sobie skutecznie obrzydzic ABBE do
konca zycia!

ocenił(a) film na 10
zibi9194

To nie oglądaj.

ocenił(a) film na 1
haters_gonna_hate

A kto mowi ze ogladam!Wylaczylem po 15 min.Nikt zdrowy na umysle dluzej nie wytrzyma!

ocenił(a) film na 10
zibi9194

Och jak dobrze, że was zdrowych na umyśle jest tak dużo. Dzięki temu ja mogę oglądać to na co mam ochotę i nie bać się, że zaniżam poziom intelektualny społeczeństwa. Oglądaj co lubisz, oceniaj jak chcesz ale nie obrażaj innych tylko dlatego, że mają inny gust filmowy. Ludzie jak tylko trafiają do netu od razu chamieją nie wiedzieć czemu :/

ocenił(a) film na 1
haters_gonna_hate

Kazdy moze ogladac co chce a niezrozumienie metafory swiadczy o czlowieku w takim samym stopniu jak jego gust!

ocenił(a) film na 10
zibi9194

No patrz. Nie zdawałam sobie sprawy, że można kogoś obrażać a potem nazywać to metaforą. Z tym, że to nie była metafora. Głupi jak but - to jest metafora. Ale nie bierz tego do siebie.

ocenił(a) film na 1
haters_gonna_hate

Uderz w stoł...i tak dalej. Ludzie jak tylko trafiają do netu od razu chamieją nie wiedzieć czemu :/.Potwierdzam!

ocenił(a) film na 10
zibi9194

Ahaaa czyli ty obrażać możesz ale ciebie już nie? Ojej jakie to życie jest niesprawiedliwe... "a niezrozumienie metafory swiadczy o czlowieku w takim samym stopniu jak jego gust!"

ocenił(a) film na 7
haters_gonna_hate

Tak maszz tacie ten Debil się nie zna a obraża film !!

ocenił(a) film na 1
Era_12

Co niektorzy nie moga mnie obrazic,co najwyzej rozbawic:))

ocenił(a) film na 1
haters_gonna_hate

Ja ocenilem film i kwestie jego odbioru-Ty zaczales/las wycieczki personalne.Nie to bylo moja intencja,koncze wiec ta bezsensowna wymiane zdan.Milego
weekendu:))

ocenił(a) film na 10
zibi9194

Pisząc, że nikt zdrowy na umyśle nie wytrzyma dłużej niż 15min uczyniłeś osobistą wycieczkę w moją stronę gdyż ja obejrzałam ten film już kilka razy i o zgrozo mi się podobało. Więc nie pitol mi tu, że jesteś taki niewinny, atakowany aniołek. Jak zacząłeś rozmowę tak ja ją pociągnęłam. Nauczysz się rozmawiać z ludźmi kulturalnie bez obrażania to odwdzięczą ci się tym samym. No przynajmniej ja się odwdzięczę. Za innych nie odpowiadam. Miłego weekendu również.

ocenił(a) film na 7
zibi9194

Tak jasne nie znasz się na filmach !!

ocenił(a) film na 8
zibi9194

Jeśli tobie się nie podoba ten film to poco obrzydzać innym.

ocenił(a) film na 1
lucyna63

Nikomu tego filmu nie obrzydzam,kazdy jest wolnym czlowiekiem i oglada co chce.
To byla moja,subiektywna opinia na temat tego filmu.Chyba po to sa te komentarze?

użytkownik usunięty
zibi9194

Wiesz,co ... nawet nie obejrzałeś do końca, a już krytykujesz. Mogłeś chociaż zobaczyć, no wszystkie wątki filmu,jakbyś jeszcze się nie skapnął kończą się zazwyczaj pod koniec filmu.Film się skończył godzinę później, niż ty zacząłeś krytykę.

ocenił(a) film na 1

Jesli jakies danie Ci nie smakuje to jesz je do konca?Ja koncze na 2-3 kesach.

użytkownik usunięty
zibi9194

Mi się ten film bardzo podobał

zibi9194

Muszę się zgodzić z tą wypowiedzią.
Skoro to KOMEDIA myślałam że będzie z czego się śmiać ale widocznie mam jakieś inne poczucie humoru bo za cholerę nic mnie tam nie śmieszyło, raczej czułam się zażenowana oglądając wygibasy aktorów a od słuchania "interpretacji" piosenek bolały mnie zęby :(
Dziewczyny z ABBY miały silne,świetnie ustawione głosy a to co usłyszałam to porażka na całej linii !!!
I co w tej "komedii" było śmiesznego ? Wyjaśni mi ktoś ? Z czego tam się śmiać ?
Oglądanie tego było mordęgą i nudą jakiej już dawno nie czułam,naprawdę.

ocenił(a) film na 2
rica_2

Niestety muszę się z tb zgodzić. Obejrzałam ponad połowę w tv, ale więcej na raz zcierpieć nie mogłam...

zibi9194

Zgadzam się z opinią, że ten film może skutecznie zniechęcić do muzyki ABBY... Ponadto nie dostrzegam w tej produkcji wątków komediowych, a jest to podobno komedia.

zibi9194

Dałam Ci lajka.