PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 263015
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Kupiłam i... nie mam ani lektora ani napisów w języku polskim. Lektor tylko niemiecki albo oryginalna ściężka, natomiast napisy niemiecki, angielski, szwedzkie... ani śladu polskich!!! Czy ktoś ma podobny problem albo ma pomysł jak to rozwiązać? Napisać do dystrybutora, oddać do sklepu, szukać dalej w menu (robiłam to już godzinę)?

magdalena_15

nie wiem co kupiłaś i gdzie :(
jest wersja z lektorem, a polskie napisy są do piosenek, jako komentarz i wersja pełna - wydanie jest ostro spolszczone
spróbuj czy płyta nie jest jednostronna, a na drugiej są pozostałe wersje językowe, tak kiedys miałem, ale to rzadkość
życzę powodzenia

magdalena_15

Jeśli na okładce jest zaznaczone że jest jezyk polski a tak naprawde go nie ma to od razu zwrócił bym płytę.

Arkadio_Moralez

To chyba nauczka na przyszłość żeby nie kupować takich gniotów :P

ocenił(a) film na 9
magdalena_15

widocznie może nie kupiłaś polskiego wydania:/ ja kupiłam w M1 i jest zarowno polski lektor jak i napisy:)

magdalena_15

Pewna partia filmu poszła w Polskę bez napisów i lektora. Musisz wziąć paragon i zwrócić.

Sprzedawcy zostali przez dystrybutora powiadomieni o tym problemie, więc nie powinno być problemu... pod warunkiem, że masz paragon.