PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Dawno się tak nie bawiłam w kinie. Film wspaniały, może nie dla facetów, ale każda dziewczyna będzie nucić piosenki, Meryl Streep śpiewa, Pierce Brosnan śpiewa. Plenery piękne. Cały czas się śmiałam.

gosiaj23

ja wyszłam z kina i świat wydał mi się bardziej różowy niż zwykle;d w kinie nie mogłam się oprzeć, żeby nie śpiewać razem z moimi przyjaciółkami;D film daje duuuużo pozytywnej energii.;))

ocenił(a) film na 8
lucynka_zmyslona

Niby dlaczego nie dla facetów?? Ja wczoraj byłem z moją dziewczyną i jestem bardzo zadowolony:) Mało który film tak cieszy jak się go ogląda... A ten był aż przesiąknięty radością życia:) Polecam:)

Grey_Prince

A ja byłem na tym filmie wczoraj zamiast Hellboy'a :P i nie zaluje :) Za scenariusz, gre aktorska dałbym 7/10 ... ale muzyce 10/10 :) No poprostu usta same sie ruszaly i nucily piosenki :P Polecam !!!

gosiaj23

moim zdaniem rewelacja pod każdym względem! :D
no... może poza czasem... ZA KRÓTKI! :P

polecam :-)

ocenił(a) film na 7
Toffaszysz_Bjedron

ja własnie ściągnęłąm ten film i według mnie jest przeciętny , owszem piosenki świetne , w końcu Abby , ale film wygląda jakby aktorzy śpiewali z playbacku.I jedna rzecz mnie zdizwiła-ja miłośniczka musicali przewijałam owe ,,Mamma mia!'' do przodu bo byłam znużowa fabułą.

ocenił(a) film na 7
IKnowWhatYouAre

Byłem wczoraj w kinie, wybrałem ten zamiast innego i nie żałuję, wychowałem się na ABBIE, Ich kawałki się nie starzeją:), aż się gdzieś w myślach nuciło słowa, bardzo się szybko skończył, bardzo przyjemny.
Bardzo dobrze dobrane utwory do scen...

Świetny filmik:)))))))))