Dawno się tak nie bawiłam w kinie. Film wspaniały, może nie dla facetów, ale każda dziewczyna będzie nucić piosenki, Meryl Streep śpiewa, Pierce Brosnan śpiewa. Plenery piękne. Cały czas się śmiałam.
ja wyszłam z kina i świat wydał mi się bardziej różowy niż zwykle;d w kinie nie mogłam się oprzeć, żeby nie śpiewać razem z moimi przyjaciółkami;D film daje duuuużo pozytywnej energii.;))
Niby dlaczego nie dla facetów?? Ja wczoraj byłem z moją dziewczyną i jestem bardzo zadowolony:) Mało który film tak cieszy jak się go ogląda... A ten był aż przesiąknięty radością życia:) Polecam:)
A ja byłem na tym filmie wczoraj zamiast Hellboy'a :P i nie zaluje :) Za scenariusz, gre aktorska dałbym 7/10 ... ale muzyce 10/10 :) No poprostu usta same sie ruszaly i nucily piosenki :P Polecam !!!
ja własnie ściągnęłąm ten film i według mnie jest przeciętny , owszem piosenki świetne , w końcu Abby , ale film wygląda jakby aktorzy śpiewali z playbacku.I jedna rzecz mnie zdizwiła-ja miłośniczka musicali przewijałam owe ,,Mamma mia!'' do przodu bo byłam znużowa fabułą.