No coś mi się nie zgadza zwiastuny sa już w kinach dobre dwa tygodnie a na FW jest napisane że premiara dopiero 09.19?? Ktoś coś wie?
Byłam wczoraj w kinie, oczywiście był zwiastun, ale asekuracyjnie z napisem: "a kinach w 2008 roku". :) Big precyzja. :)
No niestety to prawda, bedzie dopiero we wrześniu. Kiedys zwiatun Piratów z Karaibów 2 zostal pokazany w kinach 9 miesięcy przed polską premierą
Przynajmniej nie ukrywają tego opóźnienia... przynajmniej, albo raczej niestety... tak jakby to akceptowali i uważali za normalne. W sumie do pewnych rzeczy można się przyzwyczaić. Szkoda, bo ten film ewidentnie powinien pojawić się w Polsce latem...
I powiedzcie jak tu nie ściągać filmów z neta... Smutek i żal. W gdańskim Cinema City stoi już ogromna tekturowa reklama... taaa szykujmy się na wrzesień.
Zdaje się, że premiera została przyśpieszona o caly miesiąc (29.08.2008), choć ja też bym wolał obejrzeć to w lipcu:(
Bardzo fajny musical. widziałem 2 dni temu w Stockholmie. Po projekcji rozległy się brawa na sali, choć w
Szwecji nie może to dziwić :) Polecam
taaa a wielkiej tekturowej meryl dorysowali wąsy... widzę właśnie że przyśpieszyli ale i tak mnie to nie
satysfakcjonuje.