PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Może po prostu nie lubię tego typu musicali, ale wynudziłem się strasznie, fabuła nieciekawa, piosenki abby średnio mnie kręcą. Ale duży plus za tą blond dziewuchę co grała główną rolę, przynajmniej można było czasem na co popatrzeć. Dlatego dam aż 4/10 ;)

ocenił(a) film na 5
rog3r

hmmm...oglądnięcia,chyba do obejrzenia.Nie uczyłeś się ortografii w szkole podstawowej ??

ocenił(a) film na 4
MaMich

A Ty nie masz w życiu nic do roboty oprócz wytykania ludziom nic nie znaczących błędów ortograficznych? Rajcuje Cię to? Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po prostu w ogóle się nie odzywaj.

ocenił(a) film na 9
rog3r

Kochanie, zasady języka wymyślono po to, abyśmy wszyscy mogli się zrozumieć. Nie obchodzi mnie, jak gadasz ze znajomymi, ale skoro wypowiadasz się publicznie, staraj się czynić to poprawnie. I nie obrażaj się na kogoś, kto Ci błąd wytknie, miej więcej dystansu do siebie.
Poza tym krytykujesz na zasadzie "nie podoba mi się, bo mi się nie podoba". Ja nie znoszę kiczowatych filmów o "miłości", ale ten akurat uważam za świetną komedię z kapitalną muzyką, która miażdży, rozkrusza i zmiata pod dywan 95% współczesnego, strasznie wtórnego popu. Jedyne wady tego filmu to IMHO bardzo drętwy amant Amandy i wsadzony trochę na siłę wątek gejowski (bez którego obecnie prawie żaden film nie może się oczywiście obejść).