Film ogląda się jednym tchem. Ani na chwilę nie jest nudno. A do tego jak poprawia nastrój. Oczywiście kolejna świetna rola Meryl!!
czyś ty osiwiał !!!!!!!!!!!! mamma mia to najgorszy film jaki kiedy kolwiek widziałem 0 akcji, a te które podają się za "AKCJE" są nudne jak flaki z olejem . kiedy byłem w kinie na tym "filmie" rozbolały mnie oczy od patrzenia tego "czegoś" uszy od słuchania tego "czegoś" a "4 litery " od siedzenia na krześle w kinie.w tym filmie ujęto jeden z najbardziej znienawidzonych przeze mnie utworów "ABBY". Przecież ta muzyka modna była za czasów moich rodziców a i oni nie grzeszą młodością . Tak więc nie można nazwać tego filmu "fajnym". Bo to całkowite "dno dna" DZIĘKUJE ZA PRZECZYTANIE XD
Spoko nie podobało ci sie to zachowaj to dla siebie a że ty w takich filmach nie gustujesz to masz wała i nie licz na to ze jak ktos to przezyta co napisełes to zaraz beda mowic ze to "dno dna".
A pozatym ja wole stare piosenki niz te co teraz lecą.
Np. ten pierdolony hip-hop , techno i huj wie co tam jeszcze.
Nie podoba sie to nie pisz tutaj bo tu sie pisze dobre cechy filmu a nie złe. A i jeszcze jedno Żall mi cb