PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 263015
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Fajny

ocenił(a) film na 8

Film ogląda się jednym tchem. Ani na chwilę nie jest nudno. A do tego jak poprawia nastrój. Oczywiście kolejna świetna rola Meryl!!

ocenił(a) film na 10
aga_132

Zgadzam sie to sie ogląda jednym tchem... Meryl dała czadu w tej roli ..

rodaczek1

czyś ty osiwiał !!!!!!!!!!!! mamma mia to najgorszy film jaki kiedy kolwiek widziałem 0 akcji, a te które podają się za "AKCJE" są nudne jak flaki z olejem . kiedy byłem w kinie na tym "filmie" rozbolały mnie oczy od patrzenia tego "czegoś" uszy od słuchania tego "czegoś" a "4 litery " od siedzenia na krześle w kinie.w tym filmie ujęto jeden z najbardziej znienawidzonych przeze mnie utworów "ABBY". Przecież ta muzyka modna była za czasów moich rodziców a i oni nie grzeszą młodością . Tak więc nie można nazwać tego filmu "fajnym". Bo to całkowite "dno dna" DZIĘKUJE ZA PRZECZYTANIE XD

ocenił(a) film na 10
makuszino

Spoko nie podobało ci sie to zachowaj to dla siebie a że ty w takich filmach nie gustujesz to masz wała i nie licz na to ze jak ktos to przezyta co napisełes to zaraz beda mowic ze to "dno dna".
A pozatym ja wole stare piosenki niz te co teraz lecą.
Np. ten pierdolony hip-hop , techno i huj wie co tam jeszcze.
Nie podoba sie to nie pisz tutaj bo tu sie pisze dobre cechy filmu a nie złe. A i jeszcze jedno Żall mi cb