PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Każdy ma jakieś swoje filmy, które nie muszą powalać grą aktorską ani świetnym scenariuszem, ale które przywołują jakieś wspomnienia. Ja na przykład jak oglądam ten film to od razu przypominają mi się fajne czasy i za to go uwielbiam. Dlatego jest to jeden z moich ulubionych filmów :) Oprócz tego ten film ma moim zdaniem świetny klimat, przepiękne krajobrazy, no i świetna muzyka Abby.

ocenił(a) film na 8
olcia125_3

Film jest po prostu przepełniony pozytywną energią ;) A muzyka - perfect, bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Meryl Streep śpiewając "The winner takes it all". A wisienką na torcie są z całą pewnością piękne widoki.

ocenił(a) film na 10
Lamnezja85

Mnie tez Meryl zaskoczyła bardzo pozytywnie :) a widoki fakt przepiękne, przez ten film pokochałam Skiathos i moim marzeniem jest tam pojechać :)

ocenił(a) film na 8
olcia125_3

Skiathos jest piękne, byłam tu w tym roku i z wielką chęcią bym tam wróciła ! szczególnie jeśli w Polsce taka pogoda, a w Grecji upały i przepiękne widoki.
Film bardzo mi się podobał, naładowany pozytywną energią, mimo brzydkiej pogody za oknem film oprawił mi nastrój ! :)

ocenił(a) film na 10
monissck

O tak to prawda. Naprawdę tam byłaś? To super, pozazdrościć ;D Tym bardziej że u nas pogoda w tym roku w ogóle nie dopisała.

ocenił(a) film na 8
olcia125_3

naprawdę byłam :) tam jest naprawde przepięknie! film obejrzałam co by sobie przypomnieć te widoki, co prawda film był kręcony na Skopelos, ale to nie daleko Skiathoss, a na Skiathoss był kręcony w porcie, widać tam te piękne małe białe domki w tle. :)

ocenił(a) film na 4
olcia125_3

Ja polecam przepiekny Skopelos i Kithyre... cudowne miejsca. az chce sie tam zyc :)

ocenił(a) film na 4
bravo007

A z tego co sie dowiedzialam to film czesciowo krecono wlasnie na wyspie Skolepos!! :)
Super. Nie spodziewalam sie. Naprawde przepieknie tam jest! Mnostwo zieleni, blekitna woda, przepiekne skaliste wybrzeze, male zatoczki, gory.. Polecam wszystkim.