PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Komiczne, ale...

ocenił(a) film na 6

nie tak jak chciała reżyserka... Obsada jest doborowa, najlepiej wypadły panie, szczególnie
Streep i Seyfried, jednakowoż śmiałem się z tego ja (wg mnie) okropnie śpiewa Streep
"Money, money, money", jak w "Lay All Your Love On Me" piosenkę burzą nurkowie
(śmiałem się 5 minut z tych ruchów XD skojarzenia miałem z "Meet my spartans"), a pan
Brosnan... na szczęście nie rozwijał kariery w kierunku muzycznym, niech zawsze będzie
bondem (nie moim ulubionym ale o gustach...). Tak wiec podsumowując film jest lekki można się przy nim odprężyć, ale jako musical zawodzi choreografią i jakością śpiewu
aktorów i niezamierzonym komizmem... 6/10 za sielankę i wesołą atmosferę

Blemmm

Dokładnie tak. Filmik bardzo słaby i po prosty źle zrobiony, ale naprawdę sympatyczny. 5/10

Blemmm

Nie wymagajcie od nich wiele pod względem wokalnym. ;) Brosnan zgodził się na zagranie w tym filmie jak zobaczył, że będzie w nim grać Meryl, a dopiero potem dowiedział się, że będzie musiał coś śpiewać. :D
Dla mnie ten film jest absolutnie genialny mimo braków wokalnych aktorów. Mają dystans do siebie i dzięki temu film jest pełen humoru i dobrej zabawy. Do tego postać Dony i jej koleżanek naprawdę świetne.