PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Mam dobrą wiadomość dla tych,którzy chcą kupić "Mamma mia" na DVD.Będzie to możliwe przed końcem tego roku a dokładnie 16.12.08r. Trochę długo ale jestem pewna,że szybko zleci:)

użytkownik usunięty
Kamila_24

a skąd te informacje?

Ze strony Meryl Streep. simplystreep.com

Kamila_24

Kupie sobie na DVD

Kinomaniak20

ja też:) właśnie wróciłam z kina, film był niesamowity, ryczałam jak głupia, nawet nie wiem dlaczego. i to na takich piosenkach jak "dancing queen", w trakcie których nie działo się przecież nic smutnego, a wręcz przeciwnie. muzyka abby i cały klimat filmu był po prostu boski, tak działa na człowieka, że po prostu chcesz wstać i zacząć tańczyć, śpiewać, skakać i się cieszyć:):D zastanawiam się, czy nie pójść na ten film jeszcze raz

ocenił(a) film na 10
mordoklejkaa

ja byłam 3 razy :P i za każdym razem brzuch mnie bolał od śmiechu :-D Muszę mieć to dvd!!!

ocenił(a) film na 10
tereska88_2

Ja byłam dwa razy, uważam, ze to jeden z lepszych filmów jakie ostatnio widziałam:) Usmiech nie schodził mi z twarzy przez kilka godzin. I o to chodzi :)

ocenił(a) film na 9
tereska88_2

Ja też byłam trzy razy i chętnie poszłabym czwarty. :D Soundtrack już mam, DVD też będę musiała koniecznie
nabyć! :)

Kamila_24

Byłoby fantastycznie:) Ale to tylko, np. w USA czy w Polsce też tego 16 grudnia? Przecież filmy na DVD zwykle wychodzą najpierw na zachodzie, a kilka misięcy/ tygodni później u nas...

ocenił(a) film na 8
magdalena_15

film jest świetny, smiałam sie non stop ogladajac go i po wyjsciu z kina tez =D musze miec na dvd obowiazkowo!!!=)

olshia9

Ja też w 100% kupuję!!! Chyba mojej mamie na gwiazdkę, bo jej ten film się podobał :) Mi zresztą też!!!!

Samantha_2

Moja mama teraz, po obejrzeniu filmu, jak tylko słyszy piosenki ABBY zaczyna tańczyć, co w jej wykonaniu jest absolutnie dziwne:) Pierwszy raz widzę, żeby jakikolwiek film tak na nią działał. Po prostu "Mamma mia!" ma to "coś";)

mordoklejkaa

Też chcę kupić ten film na DVD mamie na gwiazdkę. Byłyśmy razem na "Mamma Mia" w kinie. Już dawno się tak wspaniale nie bawiłam. Moja mama również była zachwycona. Ten film ma w sobie coś niezwykłego. Już dawno nie widziałyśmy filmu, który by nas tak wzruszył i rozbawił jednocześnie.

Alice_in_wonderland

Grudzień... kawał czasu jeszcze. Długo przyjdzie mi czekać,ale na pewno TO dvd stanie na mojej półce! Wylądowałam 4 razy w kinie na Mamma Mia i śmiało poszłabym raz jeszcze:)! Rewelacyjna zabawa, mnóstwo pozytywnej energii i humoru. Jeszcze żaden film nie wpłynął tak pozytywnie na mój nastrój, jak ten musical.

POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 10
Lady_M

Ja kupie na 100 % bo film jest kapitalny :)

ocenił(a) film na 10
_Mika_a

Mama nadzieję, że ciekawe dodatki będe na DVD bo też planuje zakup.

ocenił(a) film na 10
Tinae

Mam* nie Mama (za dużo Mamma Mia! chyba) xD

ocenił(a) film na 6
Kamila_24

Ha, no proszę - toż to urodziny Bennego (62). Przypadek? :-)

Gabbriel

Ja miałam to szczęście urodzić się w tym samym dniu co Benny!Mamma Mia na DVD w dniu moich urodzin to najpiękniejszy prezent!

Kamila_24

ale nie trzeba czekac az bedzie do kupieni ten film ja juz mam na kompie ten film jest super jak by co to napisac na gg 1295263 i powiem gdzie mozna sciagnąć ten film

darek_darex5

no ja juz też prawie mam:) i to dobrą wersje:)

ocenił(a) film na 10
Kamila_24

Jak sądzę i znam życie (:D) wiele osób zainteresowanych filmem MM! nie miało problemu z dotarciem do różnych wersji tu i tam...xD! Sama przynajmniej raz dziennie włączam (to co mam!) choćby w części... Mało tego, w ostatni piątek byłam (po raz kolejny) w kinie, i o dziwo, w trzecim miesiącu wyświetlania filmu w kinach, sala kinowa w dużym multiplexie, których w moim mieście jest kilkanaście, była nadal pełna!!! Nie mniej na oficjalna wersję DVD czekam z utęsknieniem...

ocenił(a) film na 7
sollange

W Polsce DVD ukazuje się 4 grudnia w dwóch wersjach, normalna wersja DVD i wersja z soundtrackiem. Okładka na merlin.pl

ocenił(a) film na 7
Sparkling1986

Na allegro juz mozna zamawiać DvD Mamma Mia! 59,99 http://allegro.pl/item464183979_mamma_mia_pierce_brosnan_meryl_streep_dvd.html wysyłka 4 grudnia

ocenił(a) film na 10
Kamila_24

Ale film ten bedzie dostepny w USA. W Polsce napewno wyjdzie dalej. Mysle ze za jakies 3-4 mieśace mozemy sie spodziewac w Polsce dvd Mama Mia

ocenił(a) film na 7
ToySoldier

Nie ja juz zamówilam mają wysłać po 4 grudnia moze nastapic obsunięcie terminu o jakies 2 tygodnie nie wiecej. W dodatku zamuwilam dvd z dodatkami jak robili film itp za 44,59 :-)

kamarza

mmm:) a ja już mam:D

za krótki
za krótki

Kamila_24

Ale przecież jest już data oficjalnego wydania na stronie dystrybutora: http://timfilmstudio.com.pl/?film=2195