Mam dobrą wiadomość dla tych,którzy chcą kupić "Mamma mia" na DVD.Będzie to możliwe przed końcem tego roku a dokładnie 16.12.08r. Trochę długo ale jestem pewna,że szybko zleci:)
ja też:) właśnie wróciłam z kina, film był niesamowity, ryczałam jak głupia, nawet nie wiem dlaczego. i to na takich piosenkach jak "dancing queen", w trakcie których nie działo się przecież nic smutnego, a wręcz przeciwnie. muzyka abby i cały klimat filmu był po prostu boski, tak działa na człowieka, że po prostu chcesz wstać i zacząć tańczyć, śpiewać, skakać i się cieszyć:):D zastanawiam się, czy nie pójść na ten film jeszcze raz
ja byłam 3 razy :P i za każdym razem brzuch mnie bolał od śmiechu :-D Muszę mieć to dvd!!!
Ja byłam dwa razy, uważam, ze to jeden z lepszych filmów jakie ostatnio widziałam:) Usmiech nie schodził mi z twarzy przez kilka godzin. I o to chodzi :)
Ja też byłam trzy razy i chętnie poszłabym czwarty. :D Soundtrack już mam, DVD też będę musiała koniecznie
nabyć! :)
Byłoby fantastycznie:) Ale to tylko, np. w USA czy w Polsce też tego 16 grudnia? Przecież filmy na DVD zwykle wychodzą najpierw na zachodzie, a kilka misięcy/ tygodni później u nas...
film jest świetny, smiałam sie non stop ogladajac go i po wyjsciu z kina tez =D musze miec na dvd obowiazkowo!!!=)
Ja też w 100% kupuję!!! Chyba mojej mamie na gwiazdkę, bo jej ten film się podobał :) Mi zresztą też!!!!
Moja mama teraz, po obejrzeniu filmu, jak tylko słyszy piosenki ABBY zaczyna tańczyć, co w jej wykonaniu jest absolutnie dziwne:) Pierwszy raz widzę, żeby jakikolwiek film tak na nią działał. Po prostu "Mamma mia!" ma to "coś";)
Też chcę kupić ten film na DVD mamie na gwiazdkę. Byłyśmy razem na "Mamma Mia" w kinie. Już dawno się tak wspaniale nie bawiłam. Moja mama również była zachwycona. Ten film ma w sobie coś niezwykłego. Już dawno nie widziałyśmy filmu, który by nas tak wzruszył i rozbawił jednocześnie.
Grudzień... kawał czasu jeszcze. Długo przyjdzie mi czekać,ale na pewno TO dvd stanie na mojej półce! Wylądowałam 4 razy w kinie na Mamma Mia i śmiało poszłabym raz jeszcze:)! Rewelacyjna zabawa, mnóstwo pozytywnej energii i humoru. Jeszcze żaden film nie wpłynął tak pozytywnie na mój nastrój, jak ten musical.
POZDRAWIAM
Ja miałam to szczęście urodzić się w tym samym dniu co Benny!Mamma Mia na DVD w dniu moich urodzin to najpiękniejszy prezent!
ale nie trzeba czekac az bedzie do kupieni ten film ja juz mam na kompie ten film jest super jak by co to napisac na gg 1295263 i powiem gdzie mozna sciagnąć ten film
Jak sądzę i znam życie (:D) wiele osób zainteresowanych filmem MM! nie miało problemu z dotarciem do różnych wersji tu i tam...xD! Sama przynajmniej raz dziennie włączam (to co mam!) choćby w części... Mało tego, w ostatni piątek byłam (po raz kolejny) w kinie, i o dziwo, w trzecim miesiącu wyświetlania filmu w kinach, sala kinowa w dużym multiplexie, których w moim mieście jest kilkanaście, była nadal pełna!!! Nie mniej na oficjalna wersję DVD czekam z utęsknieniem...
W Polsce DVD ukazuje się 4 grudnia w dwóch wersjach, normalna wersja DVD i wersja z soundtrackiem. Okładka na merlin.pl
Na allegro juz mozna zamawiać DvD Mamma Mia! 59,99 http://allegro.pl/item464183979_mamma_mia_pierce_brosnan_meryl_streep_dvd.html wysyłka 4 grudnia
Ale film ten bedzie dostepny w USA. W Polsce napewno wyjdzie dalej. Mysle ze za jakies 3-4 mieśace mozemy sie spodziewac w Polsce dvd Mama Mia
Nie ja juz zamówilam mają wysłać po 4 grudnia moze nastapic obsunięcie terminu o jakies 2 tygodnie nie wiecej. W dodatku zamuwilam dvd z dodatkami jak robili film itp za 44,59 :-)