PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

Za każdym razem, jak go oglądam ryczę jak bóbr! Jest w tym filmie tyle prawdy, chociaż wydawałoby się, że ma szablonową fabułę i nic w nim się nie dzieje... Jednym słowem:
B O S K I

ocenił(a) film na 9
lena37

na mnie podobnie działa ! mogłabym go oglądać w kółko !

ocenił(a) film na 10
wobiektywieswiata

Wszyscy na mnie patrzą, a mi łzy płyną i ogarnia mnie takie przyjemne uczucie. Uwielbiam ten film i chciałabym tak świetnie wyglądać jak Meryl mając 59 lat :)

ocenił(a) film na 1
lena37

tak tak już myślisz ze akurat wszyscy nie mają co robić tylko na ciebie patrzeć a Meryl wygląda jak wygląda bo '' jest jej ze śmiercią do twarzy''

saveferris

hehee ja tez go uwielbiam śpiewam sobie wszystkie piosenki na głos a na końcu ryczę hehe

ocenił(a) film na 10
saveferris

ja o tym wiem... to nie są domysły :)

ocenił(a) film na 1
lena37

ooo kto zgłosił mój temat do usunięcia? ty?

ocenił(a) film na 10
saveferris

widzisz, nie tylko mi nie podobał się twój post ;)

lena37

nie rozumiem czemu ten film ma tak mało gwiazdek. Grupa abba wydała ''luźne'' piosenki to i taki film powstał ...

ocenił(a) film na 1
Duszek_Fartuszek

dlatego że ludzie tacy jak ja dają i będą dawać po 1 i 2 gwiazdki nie pozwolimy by to badziewie było wyżej w rankingu, marzeniem jest żeby został usunięty z filmwebu i nietylko

ocenił(a) film na 9
saveferris

tak, a ludzie tacy jak ja czy koleżanka wyżej, będziemy takim filmom dawać 9 i 10 i swoje zdanie, że to jest badziewie możesz zachować dla siebie i nauczyć się tolerancji, ponieważ są na świecie jeszcze ludzie którzy lubią optymistyczne filmy i nie jeżdżą po innych bez powodu. sam się najpierw usuń z filmwebu -,-

ocenił(a) film na 4
wobiektywieswiata

to jest forum . kazdy moze wyrazic swoja opinie. to ze tobie podobal sie ten musical nie znaczy ze wszystkim innym ma sie podobac. ja dalam 5/10 za pierca i meryl bo to jedni z moich ulubionych aktorow. ogolnie to mnie film nudzil

ocenił(a) film na 9
JustyxD

ja nikomu nie zabraniam wyrażać swojego zdania ale mam prawo się wtrącić kiedy ktoś obraża innych, przez swoje widzi mi się. czytaj dokładniej .

ocenił(a) film na 4
wobiektywieswiata

saveferris i ja uwazamy ze to badziewie . ty uwazasz inaczej. ty rownie dobrze mozesz obrazic mnie mowiac ze ten film to rewelacja. ale kazdy ma swoja opinie. a i nie widze zeby saveferris cie obrazal ( chyba ze wyarazanie swojego zdania to dla ciebie obraza) heh

JustyxD

cyt: ..dlatego że ludzie tacy jak ja dają i będą dawać po 1 i 2 gwiazdki nie pozwolimy by to badziewie było wyżej w rankingu, marzeniem jest żeby został usunięty z filmwebu i nietylko'' tak, bo niby ta opinia nie obraża ludzi którzy lubią ten film... czym innym jest opinia a czym innym bojkot.

ocenił(a) film na 4
Duszek_Fartuszek

to jest opinia, ten film to badziewie dla mnie, i dla saveferris oboje wyrazamy swoje opinie.... no coz ale juz nawet na forum nie mozna wyrazic swojej opini bo fanki mamma mia cie zjedza.. masakra ... jakie czasy nastaly

JustyxD

jeszcze nie dawno pisałeś że pochlebne opinie owego filmu to dla 'was ' obraza zdecyduj się... nie wiem jaki jest sens w spieraniu się o ten film..

ocenił(a) film na 4
Duszek_Fartuszek

nauczyc sie czytac ze zrozumieniem ! boze swiety. '' ty ROWNIE DOBRZE mozesz obrazic mnie mowiac ze ten film to rewelacja. '' wiesz co to znaczy??? ze dobre opinie o tym filmie mogly by mnie tez obrazic tak samo jak zle opinie obrazaja was. nie napisalam ze mnie obrazaja... naucz sie czytac !!

JustyxD

masło maślane ...

ocenił(a) film na 4
Duszek_Fartuszek

inteligentny film dla rownie inteligentnych widzow jak ty

ocenił(a) film na 9
JustyxD

napisała osoba która mówi o obrażaniu. faktycznie masło maślane

ocenił(a) film na 4
wobiektywieswiata

boze jaki dekl. czytac nie umie. zal odpisywac na taki poziom hahah

ocenił(a) film na 9
JustyxD

a to niby była odpowiedź na poziomie ?

ocenił(a) film na 4
wobiektywieswiata

twoja byla na poziomie tego filmu. czyli zalosna.

ocenił(a) film na 9
JustyxD

teraz zaczynasz próbować obrażać mnie na siłę. próbuj dalej i przeanalizuj czy warto -,-

ocenił(a) film na 4
wobiektywieswiata

hhahha sory ale twoj poziom inteligencji jest zalosny i nie moge sie powstrzymac

ocenił(a) film na 9
JustyxD

jeśli myślisz że jesteś śmieszna to śmiało ulżyj sobie. miłego dnia :) zostawiam ten temat w spokoju.

ocenił(a) film na 4
wobiektywieswiata

ty jestes smieszyny

wobiektywieswiata

jestem za ^^

ocenił(a) film na 8
lena37

Lenko, uduchowiona Kruszynko, oraz wszystkie dziewczęta i kobietki zdolne wzruszyć się do łez na tym filmie, przytulam Was czule, a Tobie, Lenko, za śmiałe wyznanie bez zawstydzenia specyfiką tematu, kłaniam się stosownie nisko, byś nie miała wątpliwości, iż pragnę posmyrgać meszek na Twych dłoniach i pozostawić tam ciepełko mych ust.

ocenił(a) film na 10
NOTIBOF

Dziękuję :) NOTIBOF

ocenił(a) film na 8
lena37

<BUKIET> ;-))

ocenił(a) film na 10
NOTIBOF

<3 <,3 <3 :)

ocenił(a) film na 8
NOTIBOF

Trzy serduszka. :P

ocenił(a) film na 8
TheNekokuroi

TheNeko, dziękuję Ci za wsparcie profana w dziedzinie emotikonek i kodów serdecznych.
Lenko, uroczy Pieszczoszku i Trzpiotko figlarna, a jedno gorące serduszko by nie wystarczyło przytulić do mego uszka, bym jego przyspieszony rytm poczuł pomiędzy nutkami ABBY... ;-))

użytkownik usunięty
lena37

Ja również uwielbiam ten film.
Powiedzmy sobie szczerze: To jest film dla ludzi otwartych, umiejących się wzruszać. Pozostali nie zrozumieją naszych uczuć.

ocenił(a) film na 9

masz rację .

lena37

jestem wielbicielka tego filmu - budzi we mnie skrajne emocje_ łzy i śmiech:) Kocham Meryl i Abbę!!!!

ocenił(a) film na 10
lena37

Zgadzam się.. jest boski ;) to taki poprawiacz nastroju.. gdy się go ogląda człowiek od razu się uśmiecha.. piosenki ABBY są genialne.. uwielbiam ich słuchać mimo że to nie moje czasy;) taka muzyka powinna powstawać

ocenił(a) film na 10
karolina922

Uwielbiam ten film przez piosenki i przez to że grała w nim Amanda. Moim zdanie film ten bez piosenek był by nudny ,ale i tak go kocham!

użytkownik usunięty
lena37

uwielbiam ten film :D czemu ma taką słabą ocenę?

ocenił(a) film na 10

no właśnie.. za słaba ocena :(
lubisz piosenki ABBY?

ocenił(a) film na 9
karolina922

ja lubię :)

użytkownik usunięty
karolina922

no jak nie, jak tak :D

ocenił(a) film na 10

Też je uwielbiam :)