PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

hahaha, wy ludzie poszaleliscie! zygac sie chce od waszych komentarzy! To fenomenalny musiacal! do takich
filmow trzeba dorosnac. koles mnie rozwalil jka powiedzial ze plytka fabula :D nie, to nie film dla dresiarzy.
stanowczo nie :)

ocenił(a) film na 10
qba_30

Zgadzam sie po stokroć. Ten film juz w pierwszej scenie pokazuje ze ma byc taki jak na 36 zdjeciu w galerii - kolorowy, roztanczony i leciutki. Wkomponowanie utworow i ich tekstow w akcje wysmienite. To nie jest film dla pokolenia amerykanskich horrorow pokroju Oka czy szitow a la American Pie i innych komedyjek o nastolatkach. Tu trzeba bylo CZUC to co sie dzieje a nie tylko sie pokładac na kinowych fotelach z glowa na bok. Jak widzialem ludzi przed soba to mi sie zal robilo ze nastolatki przychodza z dziewczyna 'bo wypada zaprosic na hit' a potem razem leza i czekaja na koncowe napisy bo glupio wyjsc w polowie. Film to mial byc kolorowy i przeslodzony miejscami obraz ktory sie słucha a nie tylko oglada. Nonsens? A skad - wlasnie o to chodzi ze to film dla uszu. Osobiscie wybieram sie na to drugi raz i nie zapomne kupic dvd na ktore juz czekam. Jak powiedzial przedmowca - musicale to nie rozrywka dla Kowalskiego, Smitha i Chana (jesli wiecie o co mi chodzi;) )

ocenił(a) film na 10
Geohound

Pardon - chodzilo mi o 36 zdjecie z galerii Amandy Seyfried ktore pokazuje taniec aktorow Mamma Mii na patio;)

qba_30

przynajniej pośpiewac można :) jak się ktoś zna na temacie, to się spodoba a jak nie to niech spada !!