PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375547}
6,6 263 tys. ocen
6,6 10 1 262979
5,6 47 krytyków
Mamma Mia!
powrót do forum filmu Mamma Mia!

świetna obsada i ponadczasowa muzyka abby, naprawdę niezły musical ;)

ocenił(a) film na 1

Szczerze mówiąc nie rozumiem entuzjazmu gdyż moim zdaniem ten film to zupełna porażka, pod koniec miałem wrażenie jakbym przespał (co nie było by wcale trudne) ostatnich 20 minut filmu "nie wiadomo co i jak". Jak nie trudno się domyśleć zakończenie również nie było w żaden sposób zaskakujące, lecz nudne i nieciekawe.

użytkownik usunięty
ballrog1

każdy ma inne gusta filmowe i nie wszystkim musi się ten musical podobać; czy zakończenie było banalne? - wiadomo od razu, że musi być happy end, ale ślub donny i sama tak oczywisty nie był. Jak ktoś lubi filmy sensacyjne, thrillery czy horrory to raczej nie jest to film dla niego.

ocenił(a) film na 10

ja również mogę oglądać ten film bez końca ;) muzyka - rewelacja :) aktorzy również :) fabuła świetna:)

ocenił(a) film na 7
karolina922

dla mnie jest cudowną odskocznią od kłopotów; a i pośpiewać można...

ocenił(a) film na 8
robrojek

o tak. odskocznia to doskonałe określenie.. bardzo dobrze oglądało mi się mamma mia, choć fabuła nie była jakaś porażająca,przynajmniej dla mnie : ) Ale muzyka, obsada, zdjęcia! Uwielbiam gdy oglądając film aż chce mi się śpiewać, ba nawet tańczyć z radości! : D to taki niezobowiązujący musical, i może to jest właśnie w nim ujmujące- ta beztroska, a troszkę i dziecinność.

I właśnie dla aktorów, WSPANIAŁEJ MUZYKI TAMTYCH LAT! i radości dałam 9/10

ocenił(a) film na 9
rubbersoul

Ja tam go uwielbiam.. Mogę oglądać bez końca..