Masz zły humor,kłopoty itp.100% że film poprawi Ci humor.Chyba że masz poniżej 25 lat.Kozak Film!!!!
Zgadzam się z Tobą...momentami sama miałam ochotę tańczyć i śpiewać wraz z bohaterami ;) Klimatyczna grecka wysepka, utwory ABBY świetnie wkomponowane w fabułę, rewelacyjna gra Meryl Streep (wyraźnie odmłodniała =) Mamma Mia! nie ma nic wspólnego z beznadziejnie przesłodzonymi komediami romantycznymi jakimi ostatnimi czasy jesteśmy "zarzucani". Film miło mnie zaskoczył- idealny na szare, pochmurne i deszczowe jesienne wieczory. 9/10!
Miałem ciężki tydzień, praca, dziś szkoła, wszystko mnie denerwowało. Poszedłem na Mamma Mia i przeszło, nic nigdy jeszcze nie doładowało mnie pozytywną energią tak jak ten film. Dla takich obrazów powinno się na filmwebie dorzucić 11, może kiedyś. Na dzień dzisiejszy 10/10
Film po prostu full wypas. Świetna obsada,super piosenki ABBY i duża dawka poczucia humoru:) Zgadzam się z bartekkanabis, film na 100% poprawi każdemu humor:) NAWET gdy masz poniżej 25 lat(ja mam 15 i mi poprawia zawsze) :)