Nie wiem skąd negatywne opinie na temat tego filmu. Jest zrobiony z przymrużeniem oka, bajkowy a piosenki Abby tylko go jeszcze dosładzają. Nie jest to ani komedia romantyczna, ani jakiś inteligentny film o życiu, ale takie to miało być lekkie i przyjemne... i takie jest. Ja tam daje maxa!
Oglądając film, powtarzałem sobie przez cały czas, że jest beznadziejnie głupi. I taki jest. Ale posiada klimat (w dużej mierze budowany przez muzykę), który sprawił, że uśmiech nie znikał z mojej twarzy. Fajne aktorstwo (Streep, Brosnan, Skarsgard, Firth). Jakoś tak 7/10.
ten film miał być właśnie przyjemną rozrywką, a nie kinem dramatycznym... i co tu dużo mówić- jest :) solidna porcja pozytywnej energii i humoru :)
Ja tak samo uważam ze jest pełen pozytywnej energii i humoru..
I tacy co nie lubia tego filmu mnie wkurzaja ale coz o gustach sie nie mowi ale nie musza mowic o nim jaki on glupi jest... I po co właściwie wchodza na te forum? Chyba po to zeby wkurzyc tych co lubia ten film
Dzięki wam!!!
Już myślałam, że tylko ja czułam tą energię. Jak to dobrze, że sporo osób się ze mną zgadza...
Gdy weszłam na forum i zobaczyłam tyle negatywnych opinii byłam w szoku. Tak bardzo zakochałam się w tym filmie, że nie mogłam uwierzyć, że innym tak bardzo nie przypadł do gustu. Każdy powinien stwierdzić, że dzięki tym piosenkom film jest taaaki sympatyczny...:)))