Dzis po raz kolejny oglądam ten film, ale jakoś teraz zauważyłam, że rola Annette Bening jest parodia ( albo odzwierciedleniem ) roli Lei Thompson z Powrotu do przyszłości II gdy Lorraine jest zoną Biffa w jego kasynie - też taka fryzura, twarz opuchnięta i hazardzistka. Jakoś tak mi się skojarzyło, gdy Nicolson siedział z Bening na początku filmu w kasynie
PS powiecie mi dokładnie kogo gra w tym filmie Christina Applegate??? ilekroć oglądam ten film nie mogę jej znaleźć na ekranie :D
Oj chyba nie;)
Christina Applegate grala w "scenie łóżkowej", jak Marsjanie zaglądali do przyczepy i czyscili sobie parę wycieraczkami;p
może to była ona już nie rozpaczająca po stracie chłopaka, ale dostrzegłam ją na pogrzebie tego żołnierza, siedziała obok rodziny :>
Ona grała w 3 scenach conajmniej !!! pierwszy raz pojawiła się w scenie gdy żegnała sie z chlopakiem potem na pogrzebie a na końcu w scenie łózkowej jak marsjanie zaglądają przez okno ;D
i za takie coś dali jej czołówkę.... ja bym dał za nią w czołówce Janice Rivera, ona zagrała więcej od niej.