PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=534}

Marsjanie atakują!

Mars Attacks!
1996
5,5 127 tys. ocen
5,5 10 1 126649
5,8 36 krytyków
Marsjanie atakują!
powrót do forum filmu Marsjanie atakują!

Dzis po raz kolejny oglądam ten film, ale jakoś teraz zauważyłam, że rola Annette Bening jest parodia ( albo odzwierciedleniem ) roli Lei Thompson z Powrotu do przyszłości II gdy Lorraine jest zoną Biffa w jego kasynie - też taka fryzura, twarz opuchnięta i hazardzistka. Jakoś tak mi się skojarzyło, gdy Nicolson siedział z Bening na początku filmu w kasynie

PS powiecie mi dokładnie kogo gra w tym filmie Christina Applegate??? ilekroć oglądam ten film nie mogę jej znaleźć na ekranie :D

Goonies

Wlasnie ogladam;D
Postaram sie wychwycic...

ocenił(a) film na 7
zgelka

ha! już wiem! gra ona dziewczynę Billy Glenn Norris - tego żołnierza :D :D

Goonies

Oj chyba nie;)
Christina Applegate grala w "scenie łóżkowej", jak Marsjanie zaglądali do przyczepy i czyscili sobie parę wycieraczkami;p

ocenił(a) film na 7
zgelka

może to była ona już nie rozpaczająca po stracie chłopaka, ale dostrzegłam ją na pogrzebie tego żołnierza, siedziała obok rodziny :>

użytkownik usunięty
Goonies

I za to tylko dali ją na czołówkę?

Ona grała w 3 scenach conajmniej !!! pierwszy raz pojawiła się w scenie gdy żegnała sie z chlopakiem potem na pogrzebie a na końcu w scenie łózkowej jak marsjanie zaglądają przez okno ;D

użytkownik usunięty
Sidewinder

i za takie coś dali jej czołówkę.... ja bym dał za nią w czołówce Janice Rivera, ona zagrała więcej od niej.

Według mnie nie chodzi o to ile zagrała a o to że jest popularna !!! np. w pierwszej cześci Harrego Pottera Julie Walters była w "czołówce" a pojawiła się tylko kilka sekund na peronie !!!