PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=534}

Marsjanie atakują!

Mars Attacks!
1996
5,5 127 tys. ocen
5,5 10 1 126649
5,8 36 krytyków
Marsjanie atakują!
powrót do forum filmu Marsjanie atakują!

wzbudziły we mnie niesmak - a dlaczego? Bo dziwi mnie, że TV Polsat wyemitowała taki film (z uśmiercaniem polityków), kiedy całkiem niedawno opłakiwała polskich polityków którzy zginęli w katastrofie pod Smoleńskiem.
I co z tego, że w filmie wystąpiła plejada hollywoodzkich gwiazd? Rozumiem, że ten film to parodia i łamanie pewnych amerykańskich standardów. Mi jednak się nie podobał, a w obecnej sytuacji, nie wypadało go pokazywać.

ocenił(a) film na 4
Michal1982

Po pierwsze to była telewizja TVN, a po drugie żałoba już się skończyła. Obecna sytuacja to sytuacja jak każda inna i mogli by sobie pokazać nawet polską komedię, w której Marsjanie zabijają prezydenta.

ocenił(a) film na 4
_Pablos_

TVN czy Polsat - to i tak jedno bagno.
Żałoba żałobą - o niej nie wspomniałem. Ale nawet miesiąc nie minął i żeby nie było. Nie jestem zwolennikiem PiS-u!

ocenił(a) film na 4
Michal1982

No właśnie, nie wspomniałeś, dlatego też pomyślałem, że ten fakt mógłby ci w jakiś sposób umknąć, skoro wypisujesz takie dziwne rzeczy. Co z tego, że miesiąc nie minął? To ile musi minąć miesięcy, aby można było wyemitować komedię, w której ginie amerykański prezydent?