Byłem już dwa razy w kinie na tym filmie. Film jest bardzo pięknie zrobiony, połączono w nim wydarzenia które miały miejsce w 1531 z obecnymi czasami, historiami ludzi którzy doświadczyli miłości Pana Boga i Matki Bożej w swoim życiu. W filmie pokazano również wiele dowodów naukowych a także znaków zaszyfrowanych w wizerunku Matki Bożej z Guadalupe.
Gorąco polecam zobaczyć!
Tak dla informacji, to kiedyś ku czci matki boskiej mordowano tysiące dzieci jako ofiara. Kult matki boskiej to nic innego jak demoniczny kult wymyślony przez ludzi, którzy poddali się strachowi. Nawet w Biblii macie opisane (Ks. Jeremiasza) co dzieje się z masami ludzi, którzy w te brednie brną. Jest to tam nazwane "bałwochwalstwem", wiarą pogan itp. A te wszystkie objawienia i przepowiednie, to nic innego jak ludzkie brednie ;)
buttle Nie wiem skąd wziąłeś taką informacje tą co opisałeś na początku, ja wierze że przez każde objawienie które oczywiście jest uznane przez kościół Pan Bóg chce przypomnieć światu i ludziom o swoim istnieniu:)
To się doucz, pierworodny grzech człowieka to wiara zbudowana na zaufaniu. "które oczywiście jest uznane przez kościół" - czyli oszustów, których sama Biblia krytykuje. Według Biblii Polska jest krajem pogańskim i bałwochwalczym. Ciekawe czemu się niczego nie uczycie, a najzabawniejsze jest to że powołujecie się na tą Biblię. Rozdwojenie jaźni?
"ja wierze" - wierzyć trzeba w kłamstwa, prawda po prostu jest.