PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838524}

Matrix Zmartwychwstania

The Matrix Resurrections
2021
5,2 63 tys. ocen
5,2 10 1 63338
4,8 67 krytyków
Matrix Zmartwychwstania
powrót do forum filmu Matrix Zmartwychwstania

No myślałem że trylogia będzie nie do ruszenia i co najwyżej powstaną spin-offy czy nowe części bez głównych bohaterów... Animatrix pokazał że można czerpać betoniarkami z uniwersum ale żeby dokładać 4 część? Kontynuację? Cholera jasna... Podejrzewam że to odcinanie kuponów tu również się nie sprawdzi - czemu twórcy tak chętnie piep...ą swoje dzieła rzucając się na kasę... Chciałbym... i jednocześnie nie chcę aby to powstało... Szlag!

ocenił(a) film na 2
TYGRYSEX_filmweb

Idealny tytuł, to samo jest u mnie. Tak bardzo chcę nowego Matrixa, ale jednocześnie mam duże obawy.

TYGRYSEX_filmweb

Jestem bardzo ciekawy jak rozwiążą śmierć głównych bohaterów... Umierających bohaterów lepiej się pamięta, pokazuje to chociażby iron man, tak samo neo poświęcił się dla sprawy i teraz będą go wskrzeszać? No nie wiem jak to wyjdzie, wolałbym żeby nie ruszali trylogii, bo jak dla mnie była to zamknięta historia (szkoda tylko że się spieszyli z kolejnymi częściami i poziom tylko spadał).

ocenił(a) film na 8
luk11c4

No, z Neo to rozwiążą prawdopodobnie to po prostu tak że nie umarł - jak to zresztą mocno sugeruje koniec części 3ej ;)

Rozgdz

Neo jest zaangażowany w projekt.

Rozgdz

Trinity też nie umarła. Pręty szczęśliwie ominęły wszystkie organy wewnętrzne. Pieszo wróciła do Syjonu.

ocenił(a) film na 8
Piramidoglowy

Raczej nikt nie wrócił :)

Rozgdz

wróci