No myślałem że trylogia będzie nie do ruszenia i co najwyżej powstaną spin-offy czy nowe części bez głównych bohaterów... Animatrix pokazał że można czerpać betoniarkami z uniwersum ale żeby dokładać 4 część? Kontynuację? Cholera jasna... Podejrzewam że to odcinanie kuponów tu również się nie sprawdzi - czemu twórcy tak chętnie piep...ą swoje dzieła rzucając się na kasę... Chciałbym... i jednocześnie nie chcę aby to powstało... Szlag!
Idealny tytuł, to samo jest u mnie. Tak bardzo chcę nowego Matrixa, ale jednocześnie mam duże obawy.
Jestem bardzo ciekawy jak rozwiążą śmierć głównych bohaterów... Umierających bohaterów lepiej się pamięta, pokazuje to chociażby iron man, tak samo neo poświęcił się dla sprawy i teraz będą go wskrzeszać? No nie wiem jak to wyjdzie, wolałbym żeby nie ruszali trylogii, bo jak dla mnie była to zamknięta historia (szkoda tylko że się spieszyli z kolejnymi częściami i poziom tylko spadał).
No, z Neo to rozwiążą prawdopodobnie to po prostu tak że nie umarł - jak to zresztą mocno sugeruje koniec części 3ej ;)
Trinity też nie umarła. Pręty szczęśliwie ominęły wszystkie organy wewnętrzne. Pieszo wróciła do Syjonu.