Kiedy oglądałam film myślałam że będzie fajny, ale on mnie roześmiał. Co to jest ? Nie rozumiem
fabuły filmu. ! Żałosne !
Myślałeś że będzie fajny? O kurvva, ten tytuł może komuś sugerować że to "fajny" film...
Oczywiście, po pierwsze ,,Myślałaś" a po drugie tak, tak myślałam. Ale kiedy to oglądałam naprawde go niezrozumiałam.
Naprawdę tak myślałeś człowieku? Nigdy nie zrozumiem procesów myślowych niektórych ludzi, każdy normalny człowiek już w wieku 10 lat by rozumiał że film z takim tytułem musi być totalną chałą. (No chyba że masz mniej niż 10 lat, wtedy przepraszam)
Mam więcej, ale tak miałam 10 lat i myślałam że jest fajne, ale jednak to jest tępe. I mam to gdzieś jak ktoś myśli że niepowinnam tego lubieć. Nie lubie tego ale miałam prawo myśleć że to fajne .
Ja to oglądam dla zabawy, wiem jak to będzie wyglądać, w życiu bym nie pomyślał że film pod tytułem "Megarekin kontra krokozaurus" może mieć jakąś wartość, byłbym naprawdę wielce zaskoczony gdyby film o takim tytule zasługiwał na ocenę większą niż 1.
I po co się tak gościu spinasz? :) Wypowiedz się w temacie o Kieślowskim albo innym Herzogu ;)