Naprawdę nikt z tego forum nie oglądał tego filmu?
Hmmm... sama nie wiem co o nim sądzić. Jak na film biograficzny, to dotyka bardzo krótkiego epizodu z życia Mesmera. Podobał mi się, ale nie jakoś wybitnie. Za to rewelacyjnie spisał się Alan Rickman jako tytułowy bohater. Jego gra hipnotyzowała a chwilami doprowadzała mnie do rechotu, mimo że to przecież dramat. Rozmowy Mesmera z żoną to perełki.
Fani Rickmana film powinni obejrzeć obowiązkowo a inni... Cóż, nie wszystkim się spodoba.
Ou.. oglądałaś? A to ciekawe, bo ja niestety nie i ściągam go z (pogardliwie) prędkością światła. W ostateczności będzie bez napisów polskich na czym mi bardzo zalezy i właśnie dlatego prosze o pomoc. Masz napisy do Mesmera, albo film z polskimi napisami? Albo choć dubbing?
wiesz skąd go sciągnąc bądź kupić, bo coś mi sie nie chce wierzyć że w moim mieście będzie w wypozyczlni...
Prosze o odpowiedź.
Ou.. oglądałaś? A to ciekawe, bo ja niestety nie i ściągam go z (pogardliwie) prędkością światła. W ostateczności będzie bez napisów polskich na czym mi bardzo zalezy i właśnie dlatego prosze o pomoc. Masz napisy do Mesmera, albo film z polskimi napisami? Albo choć dubbing?
wiesz skąd go sciągnąc bądź kupić, bo coś mi sie nie chce wierzyć że w moim mieście będzie w wypozyczlni...
Prosze o odpowiedź.
Hej, film właśnie ściągnełam... jeszcze całego ni widziałam ale spore urywki... mam pytanko... czy w końcu masz te napisy do filmu... a może wiesz skąd je ściągnąć?
Moje gg 9355228
Napisy?
Napisów nie ma.
Ale z tłumaczeniem sobie poradzisz. zadnych filozofii ani nic takiego.. mozna sie sporo nawet domyslic jesli kiepsko znasz angielslki. nawet czytając biografię Mesmera (postac historyczna!)
bo to film biograficzny po części...
nawet jak coś nie pojdzie to moge wytlumaczyc. ale napisó od razu zastrzegam, zę nie wykpoiesz z nikąd. z żandych czleuści internetu. nie ma i juz.
ale służę uprzjemie pomocą :)
A ja zapytam sie skad masz ten film ;D w sklepach nie widzialam, w necie do kupienia tez nie. nie mam pojecia skad go wytrzasnac.
Powieeesz :D? jak dotad udalo mi sie jedynie znalezc wersje okrojone lub po rosyjsku.
Nie ma możliwości innej niż eMule i youtube? Obejrzałam właśnie na youtube i- podobał mi się niezmiernie, acz pałam niesłychaną chęcią posiadania go w całości na komputerze. Jest jeszcze jakaś możliwość?:)
a ja polecam taki (to:) rr :)ent) jak mininova, 2godz i mam film problem niestety z napisami, ja ści:)ągam przez BitComet...na mininova jest duzo filmow ktorych na pl (to:)rre:)nt) nie znajdziesz. Będe musiala bez napisów oglądać trzeba wystawić mój super denny angileski na próbe....
Jak ja tego nienawidzę, wychodzi jakiś amerykański płytki film z serii zabili go i uciekł, który nic nie wnosi i napisy są od razu, tymczasem tutaj mamy film biograficzny o całkiem (moim zdaniem) ciekawej postaci i od lat nie ma napisów. Czy to naprawdę nikogo nie interesuje? Również nie pozostaje mi nic innego, jak obejrzeć po angielsku.