Mgła

The Fog
2005
5,0 25 tys. ocen
5,0 10 1 24790
3,0 9 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Film mega-nudny...Nie mogłam wysiedzieć po prostu...Beznadzieja jak dla mnie.I nie jest straszny...:/
BIEDA

ocenił(a) film na 1
czarnyrazydwa

obejrzałem ten film, ponieważ chciałem się przekonać czy ludzie dobrze oceniają na filmwebie, teraz już wiem, że dobrze oceniają, film to dno, jedyne co mi się podobało to scena na cmentarzu, potwory były fajne.

czarnyrazydwa

masz w pełni racje! totalna porażka kina!1 wiecej mozna bylo sie posmiac z tych glupich scen niz wystraszyc!! katasfrofa!!

ocenił(a) film na 6
czarnyrazydwa

wcale nie taki mega-nudny, chyba mało filmów oglądasz skoro mówisz że ten jest nudny...

ocenił(a) film na 1
czarnyrazydwa

masz racje, totalna klapa, NEDZNE POPŁUCZYNY FILMOWE!!!

ocenił(a) film na 2
skwarek_5

Nędza na pełnej linii, film bardzo przereklamowany. Oczekiwałem na ten film i ogromnie się zawiodłem. Zdecydowanie więcej ciekawych horrorów wyszło w ostatnich 2 latach.

ocenił(a) film na 3
wojoo

potwierdzam film mocno nudny, pozatym w połowie mozna sie domyśleć reszty, oprócz tego ZASKAKUJĄCEGO ZAKOŃCZENIA że elizabeth była jednym z duchów. to byo takie głupie, że brakuje słów. cły film próbowała dowiedzić sie prawdy, kilka razy omal przez to nie zginela a na koniec dowiadujemy sie że ona jest jednym z tych duchów. najgłupsze zakończenie jakie mogło wogóle byc.
film oceniam na 4/10

ocenił(a) film na 2
strzelba

Ta końcówka to była chyba parodia "Szóstego zmysłu". Cały film to parodia parodii. Żenująco beznadziejny. Dałem 2. Za Selme Blair dostali dodatkowy punkt.