PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232641
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Marcia Gay Harden czyli Pani Carmody zepsuła cały film jej kazania doprawadzały do szału nie szło tego sluchac

ocenił(a) film na 2
Krzysiek_vip1

I to największy plus tego filmu! Za Panią Carmody dałem 2/10. Skoro doprowadziły Cię do szału sam sobie odpowiedz czy jest dobrą aktorką.

kalol

ja ją bym już zastrzelił na samym początku , bo to było najgłupsze i irytujące oni to przewidzieli ,że będzie się tak zachowywać i nie podjęli żadnych środków żeby temu zapobiec np: zabicie tego wojaka
totalny idiotyzm

ocenił(a) film na 3
Tibn

dokładnie niby wysłanniczka boga a zołnierza na pastwe losu dali,a po drugie jak by była ta wysłanniczka to by go nie pozwoliła zabic ,ta scena sie nie czyma K U P Y

ocenił(a) film na 10
Krzysiek_vip1

nie no człowieku :P Pusty jesteś :D Pozdrawiam

Krzysiek_vip1

..i wlasnie dlatego film powinien miec 10/10. dobry film ma wzbudzac emocje i zmuszac do myslenia, przezywania akcji filmu. skoro jej 'kazania' wzbudzaly w tobie tak silne emocje to znaczy ze zagrala doskonale. no chyba ze wolisz lekkie amerykanskie produkcje typu American Pie 1-4341 to wtedy twoja ocena jest jaknajbardziej uzasadniona :)

ocenił(a) film na 3
kuboszek_new

Zadnych emocji we mnie ona nie wzbudzila tylko mnie w k u r w i a l a jak bym oglada ten film i była by ona w kinie bo bym jej w y j e b a ł z czegosc bo zepsula caly film tym biadoleniem
cytuje:
dobry film ma wzbudzac emocje i zmuszac do myslenia, przezywania akcji filmu.

jakie emocje i co mial dac do myslenia ja bym tego nawet do Horroru nie zaliczył

po 2 nie zabilbym wlasnego syna nie przyszła by mi taka mysl przez glowe

ocenił(a) film na 8
Krzysiek_vip1

"co możesz wiedzieć o sobie jeśli nigdy nie walczyłeś"
--
szczerze miałem to samo. w kinie bym nie mógł go oglądać

kuboszek_new

na kazania to można iść do kościoła ale nie na film kategorii horror.
Film ma zmuszać do myślenia czyli co ?????????? jak łatwo jest manipulować ludźmi w chwili zagrożenia to znaczy ,że w radiu m... zaczną głosić kazania w tym stylu i ludzie wyjdą i będą sie nawzajem wykańczać
APOKALIPSA

Widocznie masz taki sam tok myślenia jak ta baba
Brawo nowy rodzaj akcji wymyślono : akcja mówiona
Prawdę mówiąc to nieraz w kościele więcej się dzieje niż w tym filmie ..

ocenił(a) film na 3
Tibn

dokładnie Jak przychodze to chce obejrzec film a nie słuchac Kazan bo zarówno moge ich wysłuchaac w kosciele albo radi maryja puscic

Krzysiek_vip1

Wszystkie komentarze tutaj dowodzą, że aktorzy i ekipa wykonali to co mieli zamiar wykonać. Moim zdaniem, chodziło o coś więcej niż sieczkę z potworkami ;) 6/10