PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=424981}

Między światami

Rabbit Hole
2010
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19442
6,6 20 krytyków
Między światami
powrót do forum filmu Między światami

Obejrzałam ze względu na nominację Kidman do Oscarów 2010. Według mnie, nominacja jest pochopna, film bardzo średni, a historia wałkowana miliardy razy wcześniej. Jeśli ktoś chce obejrzeć dobry film o rodzicach, którzy próbują sobie poradzić ze śmiercią dziecka, to polecam "Za drzwiami sypialni".

ocenił(a) film na 6
Budziol

O właśnie, w końcu ktoś rzucił tytułem filmu o tej samej tematyce, bo do tej pory nie mogłem z niczym "Między Światami" porównać. Dzięki, niech Ci bóg w dzieciach wynagrodzi ;)

David_Ames

Byle w jakości, a nie ilości;)
Z tego tematu przychodzi mi jeszcze na myśl "Drogi Osamo".

ocenił(a) film na 6
Budziol

O! To wydaje się ciekawsze... Michelle Williams <3
;)

Gdyby nie ta Portman to miałaby szanse w tym roku na oskara.

David_Ames

Wiedziałam, że będziesz zainteresowany.

Myślę, że Kidman jest trzecią pretendentką do Oscara, zaraz po Portman i Williams.

Budziol

Wszędzie mówi się, że Nicole jest druga. Portman w każdym razie spierniczyła wszystko w tym roku, bo nie będzie zaskoczenia, wszyscy wiedzą, że ona dostanie -.-'

seamus

seamus- w tym roku (znowu!) nie ma czym sie ekscytowac. Firth, Portman, Bale- pewniacy.

zamiast "Drogi Osamo", filmu którego bardzo nie lubie, (Williams i McGregor nie ratuja go) poleciłabym wspomniane wcześniej "Za drzwiami..", "Pokój syna" i "Drzwi w podłodze".

co do tego filmu, zgadzam sie, ze odgrzewane kotlety , nic nowego, nic ciekawego