PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=424981}

Między światami

Rabbit Hole
2010
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19442
6,6 20 krytyków
Między światami
powrót do forum filmu Między światami

Fałszywy zwiastun!

ocenił(a) film na 7

Zwiastun tego filmu to jedno gigantyczne nieporozumienie! Ni jak ma się do tego o czym rzeczywiście jest ten film, dlatego odradzam wszystkim oglądać zwiastun, a raczej zachęcam do zobaczenia filmu, bo to całkiem dobre kino, a dopiero potem obejrzeć zwiastun i samemu się przekonać jak wielki (i moim zdaniem bardzo błędny) przekręt zrobili ludzi z PR. To jest dobry dramat, a nie żaden horror lub thriller!

baco

No tak, film świetny, ja również go polecam.
Nie rozumiem natomiast czemu myślałeś że jest to hororr lub thriller....
Przecież gatunek wyraznie pisze: "Dramat" więc? na imbd? też tak pisze. Po opisie można też to wywnioskować.
Polecam jeszcze raz ten film !!
pozdrawiam,
f.

ocenił(a) film na 7
kps2

Oh... Moja droga/ mój drogi, ja nie oglądam zwiastunów, ani nie czytam o filmach przed ich obejrzeniem! Dlatego najpierw oglądnąłem film, a dopiero potem oglądnąłem zwiastun, jak mi niektóre osoby zaczęły mówić, że będą się bały tego filmu. Moja wypowiedź była ostrzeżeniem dla innych, a nie moją autopsyjną refleksją;)

Aha, bo Ty chyba nie wiesz w ogóle o co chodzi jak tak dogłębnie czytam. Horror, bo jest porównywany do "Innych" oraz zwiastun właśnie to sugeruję: "Wszędzie widzę jego ślady, na drzwiach", koniec ujęcia w zwiastunie podpartego dreszczową muzyką! O to mi chodzi! "Czy myślisz, ze istnieją światy równoległe" Powyrywali z filmu tylko i wyłącznie wątki, które sugerują, ze to jest horror lub co najmniej thriller.

ocenił(a) film na 8
baco

właściwie to miałem nadzieję na horror/thriller, bo całkiem niezłe by to mogło być, ale taka wersja Rabbit Hole równie smaczna, skąd ocena taka, a nie inna (9/10).