PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=424981}

Między światami

Rabbit Hole
2010
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19442
6,6 20 krytyków
Między światami
powrót do forum filmu Między światami

No i Nicole nie dostała Złotego Globu ;( ja siedziałem do 5 i taka załamka...

ocenił(a) film na 8
seamus

Gdzie to można było obejrzeć? będą jakieś powtórki? podobno prowadzący był mocno kontrowersyjny, coś tam obrazi kilku celebrytów...

ocenił(a) film na 8
francislionel

w internecie relacj ana żywo była. Kciuki mocno trzymałam za Nicole i nic :( jescze są oskary - jest nadzieja !

palafka

Myślę że nie docenią jej Oscarem. Pomimo że zasługuje, pewnie nie dostanie nawet nominacji. Choć tak jak mówisz, jest nadzieja : )

seamus

Ja myślę, że nominację ma pewną, choć na nagrodę rzeczywiście nie ma co liczyć.

ocenił(a) film na 10
francislionel

Na HBO leciała transmisja na żywo. Zaczynała się od 2.00. Masakra - 3 i pół godziny czekania aż będzie rozdawany Glob w tej kategori i jeszcze nie wygrała :( : ( Żeby było śmieszniej przerwali transmisje na chwile gdy były ogłaszane wyniki. Włączyli i pokazali już jak odbiera globa ;((

nici

A mi jak na złość odłączyli HBO. Dosłownie zaraz się wścieknę ale mam nadzieje że może gdzieś w necie znajdę i sobie obejrzę.

nici

no i cale szczescie ze niewygrala. miala pecha ze trafila na perfekcyjna natalie portman

widlok

Powiem tak. Rywalizacja w tym roku jest naprawdę zacięta ponieważ powstało wiele bardzo dobrych filmów. Czarnego Łabędzia nie ogladałem więc ciężko jest mi ocenić czy Portman była lepsza czy nie. Dla mnie najlepsza i tak jest Kidman i nareszcie trafiła na godną siebie konkurencję. Według mnie jest wygraną ponieważ po raz kolejny pokazała że należy się z nią liczyć jako aktorkę. Ona jest stworzona do dramatów jak Jolie do filmów akcji. Licze na kolejne filmy z jej udziałem. A i jeszcze co do samej Portman. Nie uważam jej za jakąś wybitnie dobrą aktorkę. Kilka fimów z nią widziałem, jest dobra nie przeczę jednak uważam że do Nicole dużo jej brakuje. Po prostu dostała dziewczyna że tak powiem "5 min" przysłowiowego rozgłosu. Po pewnym czasie wszystko ucichnie i jak dotąd nie będzie się wychylała. Jednak cieszę się że ktoś ją w końcu docenił. Dostała dwa globy i bardzo dobrze.

kamil10025

Obejrzałem Black Swan. Film jest zachwycający, ale Portman w nim taka dobra nie była. Inaczej- zasłużyła na Globa, ale Nicole lepsza.

ocenił(a) film na 7
kamil10025

Oglądałam Black Swan i jak najbardziej Złoty Glob należy się Natalie Portman. Była rewelacyjna, wprost stworzona do tej roli. Nie wiem jak można wygłaszać opinie o jej grze aktorskiej bazując na starszych jej rolach jeżeli nagroda dotyczyła konkretnie tej produkcji. Uwielbiam Nicole Kidman ale nie jestem w nią ślepo zapatrzona.

Favriela

brawo dla Pani.:) nagroda zloty glob niejest za caloksztalt pracy tylko za role w danym filmie, wiec co to za argument ze portman jest gorsza aktorka niz kidman, ogolnie (chociaz ja osobiscie uwazam inaczej)?
w black swan jest genialna, poza tym dosc wazne jest jak duzo pracy wlozyla w odegranie postaci, a na tym polu natalie wygrywa bezapelacyjnie.
o ktorych pieciu minutach mowisz? o leonie, o star wars? czy o closer? a moze o v for vendeta?
jest ponad dekade mlodsza od kidman, dopiero rozkreca, jeszcze zobaczymy jej kunszt w pelni.
oskar tez mam nadzieje dostanie, to moze ja pokieruje w strone ambitniejszych filmow.
a jeszcze sie przyczepie, pytanie do seamus jesli portman zasluzyla na globa ale nicole byla lepsza to na co zasluzyla nicole? no supergloba?;)

seamus

Oskar w tym roku nalezy sie Natalie Portman. Bez dwoch zdań, jej rola jest niesamowita, stworzyła jedną z najlepszych kreacji ostatnich lat.

Enemie

Mhm, Oscara. Na pewno ten film widziałeś ? ;>