PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=424981}

Między światami

Rabbit Hole
2010
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19442
6,6 20 krytyków
Między światami
powrót do forum filmu Między światami

Po ogladnieciu filmu zastanawiam sie jak taka znana aktorka jak Kidman mogla zagrac w tak prostym, niczego nie wnoszacym filmie. Pominawszy juz fakt, iz taki film moze ciagnac sie w nieskonczonosc, samo "dzielo" pokazuje jak w sposob niezwykle nudny moze zostac pokazane cierpienie po stracie dziecka. Niestety, chwilowe ataki placzu/agresji w zaden sposob nie oddaja tego co czuja rodzice, a co wiecej, autor odrobine przerysowuje ich zachowania. Ogolnie film polecam na niedzielny wieczor z wujostwem i dziadkami.

ocenił(a) film na 9
lasarux

za ta role otrzymala nominacje do WSZYSTKICH nagrod filmowych, uznano ten wystep jej jako najlepszy w karierze, osiagnela z tym wystepem wielki sukces, wiec nie wypowiadalbym sie na temat "jak mogla zagrac w tak prostym filmie" !! dla mnie, i mam 23 lata film jest jednym lub nawet najlepszym dramatem zeszlego roku. przepiekne, wzruszajace i mistrzowskie dzielo amerykanskiego kino wart najwiekszej rekomendacji.

ocenił(a) film na 7
M_Weaver

Popieram. Bardzo dobra rola Kidman. Fajnie poprowadzony scenariusz. Chyba najsmutniejszy film jaki zobaczyłem w tym roku.

ocenił(a) film na 6
Adamsky777

Świetna rola Kidman, wzruszający film. NIe wydaje mi się, że autor przerysowuje ich zachowanie, wręcz czasami są nadzwyczaj spokojni.

M_Weaver

Najwiekszy dramat minionego roku? no to albo to byl jedyny przez ciebie ogladany dramat, albo slepe zapatrzenie w kidman. Sam osobiscie uwazam ze Nicole jest swietna aktorka i powidzial jej zdolnosci metamorfozy adekwatne do odtwarzanych rol. Jednak z prawdziwym bolem serca nie moge powiedziec ze byl to dobry film jak rowniez jej rola

M_Weaver

Zgadzam się w 1000% z Twoją wypowiedzią. Ja się dziwię, jak można stwierdzić, że ten film jest prosty i nic nie wnoszący. Poczytajmy trochę między wierszami i nie odbierajmy tylko tego, co jest ukazane. Taka tragedia jest chyba najgorsza z możliwych dla rodziców. W życiu nie chciałabym czegoś takiego przeżyć, a ktoś tak po prostu, bez zastanowienia pisze, że stracił 1,5 h swojego życia na obejrzeniu tego filmu...