Mówcie co chcecie, ale dla mnie nudą wiało przez większość czasu. Dodatkowo już takie rozterki widziałem parokrotnie w filmach. Pierwsze z brzegu to Reservation Road, notabene tym dwóm filmom wystawiłem tą samą ocenę 5/10. Z pary małżeńskiej bardziej podobała mi się gra Eckharta. Dobrze że tylko 90 minut.
skoro takie filmy cię nudzą to musisz zacząć oglądać inne gatunki, tutaj raczej pościgi strzelanki ciężko włożyć do scenariusza i niestety będzie "wiało nudą" :)
Czekałem tylko kto pierwszy rzuci płytkim tekstem o strzelaniu. W kwestii wyjaśnienia najwięcej oglądam dramatów. To że ten dramat mnie wynudził nie znaczy że inne robią to samo. Zresztą ocene tylko ciut wyższą więc też chyba nie taki super dla ciebie.
Jeśli chodzi o ocenę to widziałem wiele gorszych. 6 to znaczy chyba niezły... Zresztą opisywana historia w filmie została przedstawiona całkiem sprawnie i nie doszukałem się tutaj wielu wad, film może mnie nie porwał ale nudzić też sie nie nudziłem, tyle ode mnie, pozdrawiam
to do tybor86 - ja cie chyba rozumiem, ze film mogl cie wynudzic. Bo to jest po prostu 'prosty film'. Nie bylo zadnych zawirowan scenariusza, nie bylo zadnych zaskakujacych zwrotow akcji, zwykly scenariusz ktory mial grac na uczuciach widza. Szczerze, film bardzo mi sie podobal mimo ze czasami przynudzal, ale podobal mi sie szczegolnie ze wzgledu na pare aktorow ktorzy swoja gra oddali tyle emocji ze az to dalo sie odczuc. Ten film to swoisty test Kidman po jej ostatniej przerwie, bo nie nagrala sie ostatnio wiele. Test wypadl znakomicie i ponownie wyszla z cienia zapomnienia. Swietna aktorka.