Lepiej pójść do kina, gdyż jeśli dookoła was jest głośno, nawet nie zabierajcie się za oglądanie. Ten film wymaga odpowiedniego nastroju. Mimo prostej fabuły mamy tu bardzo dobrze ukazane emocje. Nie ma przesadnego rozlewania łez, jest za to ciągłe napięcie, które buduje powolne oddalanie się od siebie małżonków i próba poradzenia sobie z problemem na różne sposoby. Świetne kreacje Kidman i Eckharta. Nie wiem, czy to rola życia Nicole, gdyż 'Godziny' dopiero przede mną, a w większości filmów z jej udziałem mnie nie zachwyciła. Kiepskie opinie użytkowników "ekspertów" nie powstrzymają mnie przed daniem filmowi siódemki :)
Zgadzam się. Ja także oceniłam na 7. Każdy ma inny gust, ale ten film ma bardzo ciekawe podejście do tematu, który porusza. Póki co podobnego nastawienia nie widziałam.
A aktorzy na najwyższym poziomie. Także nie widziałam "Godzin", ale kiedyś obejrzę, choć nie jestem wielką fanką Nicole, ale uważam, że to dobra aktorka. Tu to udowadnia.
Może powiem tak - film nie dla wszystkich.
Ja też długo zwlekałem z obejrzeniem ''Godzin''- i bardzo tego żałowałem.Film jest po prostu zachwycający.Na temat ''Między Światami'' się nie wypowiadam bo jeszcze nie obejrzałem, ale jeżeli jest chociaż w połowie tak dobry jak ''Godziny'' to na pewno warto zobaczyć.Pozdrawiam.:)