PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=424981}

Między światami

Rabbit Hole
2010
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19442
6,6 20 krytyków
Między światami
powrót do forum filmu Między światami

masakra...

ocenił(a) film na 4

tematyka dobra, ale sam film nudny jak flaki z olejem! a nie jestem osobą która piekno filmu dostrzega tylko w efektach specjalnych... wrecz przeciwnie.

siutek

Owszem, Kidman zagrała dobrze, ale to jedyny plus tego filmu. Swoją drogą to straszne patrzeć na tę ruinę pięknej kiedyś kobiety, która teraz rozpaczliwie maskuje zmarszczki botoksem. Najbardziej z tego filmu zapamiętałem psa, bo pies był jedyną realną postacią tego filmu. Pozostali sprawiali wrażenie zupełnie nieprawdziwe, nie tak ludzie wyrażają emocje. Cały czas grali i udawali i to się czuło. 4/10 za brak prawdziwości.

ocenił(a) film na 7
siutek

faktycznie, senno-marudny ten film - ale ogólnie podobał mi się. może dlatego, że dziś niedziela, a niedziele takie są.

siutek

zgadzam się. Temat smutny, poruszający, ale sam film - masło maślane, wynudziłam się.

noreason89

jedynie podobało mi się zakończenie i gra Nicole. Film okropnie nudny i nieciekawy.

siutek

Dlaczego? Staram się zrozumieć te negatywne opinie na temat filmu, ale nie mogę.

Szczerze mówiąc, naczytałam się tych złych opinii przed seansem i już nawet chciałam nie oglądać tego filmu, ale... cieszę się, że jednak po niego sięgnęłam, że nie zrezygnowałam.

ocenił(a) film na 6
siutek

niewykorzystana tematyka, monotonia i tytuł, który ma bardzo niewiele wspólnego z filmem, nie sugerować się plakatem ani trailerem.

rhoxanne

oglądałam 2 tygodnie temu i zupełnie wyleciał mi z pamięci,a to o czymś świadczy ....
- raz o nieubłagalnym początku Alzheimera...
- dwa, że jest to kino na które szkoda po prostu czasu

ocenił(a) film na 3
siutek

Chała:) Pan reżyser myślał, że weźmie na tapetę nośny temat, aktorkę w nieokreślonym wieku, jako młodą mamę, a potem samo się zrobi.